Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość nowa gracha
Dostałam pozwolenie na oglądanie,bardzo mnie kusi ten film,wybacz ucieczkę.Pa,pa!

To ja uciekłam i to bez pożegnania, wybacz Gracha. Laptop mi się przegrzał i wyłączył. Nie chciałam już go męczyć ponownym włączaniem. Teraz sprawdzam czy wszystko z nim ok, ale jak widać, na szczęście tak :) uffff! ;) Mam nadzieję, że warto było obejrzeć ten film? Miłego dnia życzę Wam Dziewczyny! 🌻 🖐️))

Gość Cheryll
Hej Dziewczyny!! NAreszcie weekend zaraz i to ten dobry we trojke :D zaraz sprawdze pogode i trzba wymyslec rozrywki :D Niestety nad wode jest chyba za zimno. Jaki fajny film ogladalas Grach /jesli pisalas to chyba nie doczytalam/ Ja ostatnio "Sex w wielkim miescie 2" ale pierwsza czesci byla zdecydowanie lepsza. Milego dnia, cokolwiek robicie ;) moze uda nam sie zsynchronizowac przez chwile

Gość nowa gracha
Dzień dobry!

Gość nowa gracha
Jest synchronizacja, tylko Niente brak. Film "Życie po życiu",bajka dla dorosłych,serial,jeszcze nie wiem czy go lubię.

Ja chwilowo jestem, aczkolwiek "zbieram się" powoli ;) A później imprezka z okazji okrągłych urodzin taty:) Zaprosił nas (rodzinę) do pewnego pubu (z wiadomych względów nie napiszę, jakiego ;) Nie chcę żeby ktoś zawołał tam do mnie: -"Hej niente, jak się masz"? ;) ) Jednak wieczorkiem już będę bo to raczej w porze obiadowej będzie :)

Gość nowa gracha
To ode mnie też życzenia dla taty! A Tobie dobrej zabawy!

a dziękuję, dziękuję, przekażę ;) Dziewczyny, spod jakich znaków zodiaku jesteście tak w ogóle? W sumie niekoniecznie wierzę w horoskopy, jednak czasem pewne szczegóły pasują ;) Jam Baran-uparta, taka trochę indywidualistka, chyba już niestała w uczuciach, dlatego wybrałam swoją samotnię ;)...tu opis Barana by się zgadzał ;)

Gość nowa gracha
Witaj rogata koleżanko,jam Byk!

Gość Cheryll
Niente udanej imprezki, smacznego jedzonka i milej atmosfery!!! Gracha a my co? Nie idziemy na imprezke? Nikt nas nie zaprasza??

Gość Cheryll
AAAAA to i ja dorzuce pare rogow :D koziorozec klaniam sie !!!!

Gość nowa gracha
Myślę,że nie mamy się czym martwić,Ty masz facetów na wolne dni,ja nie lubię imprez,nie jest źle. Cheryll,mogę zgadnąć,jesteś Rybą(pierwsze skojarzenie-nie wiem dlaczego)?

Dziękuję Cheryll! Ty tam będziesz imprezować ze swoimi facetami cały weekend, więc nie narzekaj! :P

Gość Cheryll
hahahahahaha pudlo Gracha!!!!

Gość nowa gracha
To cała horoskopowa rogacizna w komplecie? ;)

Gość Cheryll
A to sie nam nazbieralo!! :D Same rogatki

Gość nowa gracha
Pudło,pudło... Wiecie ,że mamy bliźniaczy topik z Bydgoszczy? Na razie kilka wpisów,ale może Im też się uda?

Gość Cheryll
Bo ludzion potrzeba takiego miejsca gdzie jak nie pogadac to chociaz poklikac. Kochane ja teraz uciekam na troche bo maluch wstal i musimy cos wymyslec dla zabicia czasu. On bedzi ebiegal a ja pilnowala - super zabawa ha ha ha Do pozniej

Widziałam jeszcze z jakiegoś innego miasta, ale nie pamiętam z jakiego. A niech im się wiedzie! :)

Hahahahaha, no widzisz Cheryll, przynajmniej nie musisz płacić za aerobik ;) Pa, pa, do później! 🖐️

Gość nowa gracha
Miłego weekendu!

Gość nowa gracha
Niente ,jesteś?

Gość nowa gracha
"W natłoku spraw" nie spytałam,jak Twoja Córka? Dobrze się bawi?

Tak, wszystko u niej w porządku. dzisiaj tylko mnie zdenerwowała z rana. Jak co rano i co wieczór dzwoni albo pisze do mnie smsy, tak dziś napisała, ja odpowiedziałam, pytając ją o coś i nastała cisza. Dzwoniłam ze 20 razy, dzwoniłam do teściowej-nie odbierała, do teścia- nie odbierał, normalnie cała chodziłam z nerwów. W dodatku ja dziś niewyspana bo miałam jakieś paskudne sny i od 6stej nie śpię. Tata zadzwonił do mnie, więc mu roztrzęsiona powiedziałam. Zadzwonił do mojej córki on i odebrała. Okazało się, że mp3 słuchała przez ten czas i nie słyszała, ech! Nie lubię takich sytuacji :o

Gość nowa gracha
Taaaak,skąd ja to znam,moja nie odzywała się kilka dni,mimo,że ja pisałam codziennie na gg,odbierała i milczała."Bo nie miałam czasu"... Muszę na skypa do męża.Baw się dobrze,pa,pa!

Ok Gracha, do wieczorka! Dziękuję raz jeszcze. Tobie też udanego dnia! Buźka! :)🖐️

Gość Cheryll
Hej. Moj maly spi wiec ja serfuje sobie po necie, wlasnie przeczytalam artykul na Kafe o porodach i kilka opinii o nim. Strasznie sie zbulwersowalam niektorymi komentarzami. Mnie to juz nie dotyczy bo porod mam za soba, ale podobne czytalam jeszcze w ciazy. Chodzi o opinie na temat rodzenia silami natury bez oraz ze znieczuleniem. Niektore panie uwazaja ze jak porod to tylko w bolach dzieki ktorym stana sie od razu super matkami. A te ktore sie decyduja na znieczulenie ida na latwizne i nie zasluguja na miano matki -tak w skrocie. Sorry ze Wam to pisze ale naprawde cisnienie mi sie podnioslo. Ja po godzinach meki dostalam znieczulenie i bylo moim wybawieniem, nidgy bym nie urodzila bez. Ufff chyba musze poczytac Pudelka dla rownowagi.