Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Witojcie!;)🖐️ Dziękuję Cheryll za pozdrowienia dla córki. Faktycznie wszyscy zagluceni chodzą, zaczęło się :o Czwartek i piątek zrobiłam jej wolny od szkoły, bo miała nieco podwyższoną temperaturę. Mam nadzieję, że do poniedziałku jednak się wykuruje i już pójdzie. Udanego, słonecznego dnia Wam życzę!🌼

Uuuu, jakie zapracowane :P..Przyznaję się - też coś tam robię ;), ale tak by się zbytnio nie przemęczyć ;)

Gość nowa gracha
Jestem na moment, wrócę za 30 minut.

Gość nowa gracha
Jesteście?

Jestem, sorry, obiadek sobie właśnie zrobiłam, bo jakoś wcześniej nie miałam ochoty:)

Gość nowa gracha
Smacznego! Popłakuję sobie, powiem, jak zjesz...

Gość nowa gracha
Musiałam dziś uśpić psa. To była konieczność, ale...

Ojej, dokładnie wiem co czujesz :o. My tak mieliśmy 4 lata temu, również we wrześniu :( Miał 13 lat nasz piesek. Długo przyzwyczajaliśmy się do tego, że już go nie ma:(

Gość nowa gracha
Mój miał 16. Dokąd jeszcze "kontaktował' chodził za mną krok w krok po mieszkaniu, kiedy mąż wyjechał,zrezygnował z miękkiego posłania. Zaczął spać pod stołem w moim pokoju.

Gość nowa gracha
Dziś, kiedy wróciłam do domu, chciałam mu dolać wody do miski...

Jeszcze przez jakiś czas będziesz się na tym łapała:(. Przykre to bardzo, bo zwierzęta, które mieszkają z nami, są niemal jak członkowie rodziny...Jednak zrobiłaś słusznie, bo zapewne piesek się męczył, ech!...U mnie też była to sobota, pamiętam dokładnie:o. Wychodząc do pracy, pożegnałam się z nim. Patrzył mi prosto w oczy, podał łapę. Psy czują takie rzeczy. Ryczeć mi się chciało. A gdy wróciłam do domu, już go nie było. Już nie szczekał na przywitanie:( Długo przyzwyczajaliśmy się do tego, że go z nami nie ma:(

Gość nowa gracha
Od dawna wiedziałam, że to będzie konieczne, odwlekałam, ile się dało. Ciężko mi trochę, bo musiałam iść sama. Najtrudniejsze przede mną-rozmowa z córką...jakoś będę musiała. Napisz, proszę, jak tam Twoja Pociecha.

No tak, córka Twoja niewiele starsza od psinki:( A z moją lepiej już dzisiaj, także w poniedziałek wraca do szkoły.

Gość nowa gracha
Teraz tak... Glina-jasną wystarczy dobrze wyrobić(ja już nie mogę), ciemną wyrobić i potrzymać kilka dni bez przykrycia(przesadziłam z wodą). Zostaje kwestia przekazania pannie I. Czy jutro będziesz "czasowa"? Mogłybyśmy rano jakoś się umówić.

Hmm...jutro to chyba nie bardzo mogę. Brat ma przyjechać z pewną rzeczą, a mówił, że będzie między 9, a 12, także muszę siedzieć w tych godzinach, zwłaszcza, że do mnie przyjeżdża, nie do matki... Jeśli nie jutro, to ja wtorek, środę mam wolną, więc może jakoś nam się uda razem "styknąć" w tych dniach?

Gość nowa gracha
Wtorek odpada, bo po OD mam ceramikę, ale środa póki co, jak najbardziej. Co do godziny, proponuję ustalanie bliżej środy. Zapalę jeszcze i padnę tradycyjnie.;)

Ok, nie ma problemu, na pewno będę tu zaglądać, mniej lub więcej, ale będę więc się jakoś dogadamy. Prześpij się, to chyba dobry pomysł, o ile będziesz zdolna zasnąć...Ja idę z odkurzaczem potańcować:o Do później!

Gość Cheryll
Oj Gracha strasznie mi przykro z powodu pieska, my uspilismy tez naszego juz lata temu, ale byl z nami przez 17 lat! Wlasciwie jak czlonek rodziny. No ale takie zycie, trzymaj sie.

Gość nowa gracha
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Kolejne, co nas łączy, tyle, że tym razem smutne... Chwilę spałam, teraz rozmawiałam z mężem, dość długo... Zaglądacie?

Gość nowa gracha
ja już odpuściłam, ale zajrzałam jeszcze.:) Trochę poczytałam, ale dziś tu dla mnie wszystko jeszcze bardziej nudne i puste...

Gość nowa gracha
Oj, Niente, zaglądasz, ale cosik nie piszesz. Idę spać. Dobranocka!

Wybacz, zaczytałam się. Jestem oczarowana pewną grupą muzyczną i czytam, czytam o nich już od jakiegoś czasu:) Ja taka melomanka od dziecka. Bez wszystkiego przeżyję, ale bez muzyki NIE! No cóż i ja niebawem myknę do łóżeczka. Do jutra Dziewczyny, a dzisiaj kolorowych snów i spokoju, spokoju, spokoju!🖐️))

Gość nowa gracha
Dzięki, wzajemnie. Pa,pa...

Gość nowa gracha
Słonecznej niedzieli!

Gość nowa gracha
Młody wrócił z wesela i zasypał mnie opowieściami. Dlatego wstałam tak wcześnie. Teraz dam Mu odespać, zajrzę tu, jak się wyśpi, nie chcę Mu przeszkadzać. Wezmę przykład ze swojego dziecka.Dobranoc!

Hej, hej! Słonecznej niedzieli Wam życzę! Pospałam sobie do 9.30...oj, dawno tak nie spałam!:)