Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr 28

wyrzuciłem swoją dziewczynę z mieszkania!

Polecane posty

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
OLKA a ile ty masz lat 12,16?????No ciekawe czy się przyznasz:)

Gość chochliczek_mały
Olka11305 - tak, takie skrajne zachowania są normalne; wszystko zależy od zaawansowania choroby;

chochliczku, to nie rozumiem dlaczego na chodzenie po klubach miała siłę, na tańcowanie do białego rana, na picie z koleżankami, na zakupy, na wycieczki ?

Cisza OLKA????:)

Piotr 28 BO TAM WIDOCZNIE ODZYSKIWAŁA CHĘĆ DO ŻYCIA .IDŹ już spać bo piszesz w kółko to samo panie konstruktywny.

jak Ci się nie podoba, to nie czytaj. no nic, zobaczymy jak to się wszystko rozwinie.

Gość dobrze
istnieje mozliwosc zeby psycholog przyszedl do domu ale bedzie rozmawial tylko z pacjentem po uzyskaniu jej zdody

do Olka11305 Teraz zobaczyłam twoje zdjęcie!!!! Mimo wszystko powiem ci że sliczna z ciebie dziewczyna:) Ja mam swoje lata ale to chyba nie zbrodnia że się tu wypowiadam :)

Gość a moze wiecie....
ale jak sie ma dalej rozwinac? przeciez z nia skonczyles juz??? czy nie?

Piotr 28- może faktycznie zamiast ją wyrzuciles, powinenes najpierw z nią poważnie porozmwiać Ps.nie zwracajmy uwagi tutaj na pewną podstarzałą panią,nie wiem jak można wypowiadać sie w temacie, gdzie piszą ludzie młodzi,

Gość chochliczek_mały
Piotrze, miała siłę ponieważ stany euforyczne przeplatane z brakiem jakiejkowliek aktywności ( o czym pisales na początku, że nawet z łózka nie potrafiła się wygrzebać i go uporządkować) są normalne w pewnym stadium choroby. Mało tego, najprawdopodobniej ona wysłała juztysiące podań i zrobiła oszałamiającą karierę w swojej głowie, tylo nie ma siły podjąć aktywnych działań. A jakies spotkania z koleżankami, to jest aktywnośc, kotrą ktos za nią podejmuję i daje impuls do działania. Gdybys Ty z nią usiadł i zaczął przeglądac ogłoszenia, pisac cv i je wysyłać, to ona by to zrobiła, natomiast na samodzelne podjęcie działania nie ma siły. Ty powinieneś na zasadzie jej koleżanek rowniez pomyslec chwilę za nią i podjąć działanie, tyle tylko, że one poszły na imprezę, a Ty powinienes z nią pójść do psychologa.

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-plujesz tylko jadem, jesteś przekonana że laska ma depresje i kit

ale to nie było tak, że ona leżała w łóżku. po prostu przychodzę o tej 17-18 a ona w piżamie chodzi po domu. pytam, czy wyskoczymy gdzieś na kolację, na co ona się zalotnie uśmiecha i mówi "daj mi pół godziny" . i to też nie jest tak, że tylko ja coś proponuję albo jej koleżanki. z jej strony też jest jakaś inicjatywa, np. wypad w góry, czy na basen. nie jest bierna, tylko to jej działanie zamyka się w przyjemnościach.

Olka11305 Może i jesteś ładna ale niestety ćwierćinteligentna niestety i to widać w twoich wypowiedziach.Faktycznie nie zwracaj uwagi na mnie podstarzałą panią 43 lata bo co taka może powiedzieć i wiedzieć???? Olka ty biedna jesteś bo mimo że ładna to nie masz szczęścia do facetów:( to się czuje .Za duże mniemanie masz o sobie,po co ci to zdjęcie żeby się chwalić????? Mam córkę 21 lat ale jest mądrzejsza i kulturalniejsza od ciebie ,fajna z niej dziewczyna :)

Jak narazie to jadem plujesz ty OLKA ,KRÓTKO ŻYJESZ ,MAŁO WIESZ A SIĘ WYMĄDRZASZ!!!

OLKA wyglądasz mi tak na 27 lat zgadłam????

zakreślałem jej nawet oferty które moim zdaniem były interesujące, ale nie zadzwoniła ani razu. ja tego za nią nie mogę zrobić, ponieważ w tym czasie jestem w pracy. a w sobotę najczęściej odsypiamy imprezę, zaś gdy przychodzi niedziela - twierdzi że zrobi to następnego dnia. i tak kółeczko się zamyka.

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip- muszę cie rozczarować mam faceta,a czy ja pluje jadem jak ty? zastanów się co piszesz, wypowiedzialaś się dobrze-masz takie prawo, ale po co dalej jesteś w tym temacie, skoro się kłócisz i plujesz jadem ps: wiesz jakoś nie wypada starszej pani rozmawiac na forum z młodszymi to głupie...delikatnie mówiąc..żegnam...

Gość chochliczek_mały
ona wpadła na pomysł, ale Ty podjąłeś inicjatywe jego realizacji; gdybys powiedział "ok, wyjedxmy w góry za dwa tygodnie" i dalej nic z tym nie robił, to zostalibyscie w domu, bo ona by tego planu nie zrealizowała; Myslę jednak, że nie ma juz chyba nad czym dyskutować. Wydałeś juz wyrok (jest pasozytem) i postanowileś się jej pozbyć, i żadne argumenty juz Cie nie przekonają do zmiany opinii - dla Ciebie jest i będzie pasożytem. I nawet jesli jest inaczej (np. ma depresje), to co z tego? Już jej nie ma, jest przeszłością i nie ma co debatować nad rozlanym mlekiem.

Gość Niebawem rozwodnik
A co powiecie na moją sytuację, trochę podobną. Musielismy zamieszkac z moimi rodzicami, ona bez wyzszych ale z niesamowitymi aspiracjami, w tym wieku nie bedzie pracowac na podrzednym stanowisku (tak powiedziala, a ma 29lat), wiec szukaja asystentur, sekratariatow, bez skutku, do sklepu tez nie pojdzie bo albo zylaki albo hemoroidy beda jej przeszkadzaly, jedyne co robila to sniadania mi, rodzicom nie pomagala w zakupach, nie sprzatala, na kosmetyki wydawala srednio 500-1000 (najpotrzebniejsze tylko), ubrania 200-300, fakt, ze nie okazywalem jej uczuc ale trudno w sobie zebrac na uczucia jak o wszystko mnie jebala, ze dotykam jej rzeczy, ze ruszylem kubek, ze nie daje sie jej spac (spala do 12-14), ze to ze sramto. W koncu wymyslila sobie depresje, pozniej rozpad malzenstwa, przez rzekoma depresje (tutaj watek o depresji http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4488012). Okazalo sie, ze jest chora psychicznie ale to juz inna para kaloszy, w sumie ciesze sie ze bede rozwodnikiem. Teraz pasozytuje na innym, bogatszym, bo czesciej ja przytula i rznie kiedy ma ochote i nie zmusza jej do pracy.

nie sądziłam że stara bab może się kłócić z młodymi....aż zal naprawde, rozumu za grosz, no ale wyjątki się zdarzają pa

Gość dobrze
Przestancie wkoncu z ta DEPRESJA dziewczyna nauczyla sie ze przy nim bedzie miala dobrze ale nie pomyslala ze moze byc tak ze skonczy sie ich zwiazek, to tez jego wina po trochu bo na wszystko jej dawal

Gość Alimna22
Piotrze dobrze zrobiles!!!!

OLKA moja córka uśmiała się z tej starszej pani :) Pisz sobie co chcesz dla mnie jesteś pusta i zapatrzona w siebie i wyglądasz na wyniosłą.Dobrzec że moja córka to świetna dziewczyna i olej też ma w głowie .Też panią żegnam i życzę mniej wyniosłości i nie tak nachalnego pchania się w ramiona POITRA28 :):)

ludzie się schodzą pomimo większych kłótni niż nasza. zobaczymy jeszcze czy coś z tego wyniknie. a co miałem myśleć o niej? jestem tylko facetem. znam się na budowaniu domów a nie na depresjach czy innych dysfunkcjach.

Gość dobrze
Olka11305 ale kultury jak na swoj wiek nie masz nawet w obliczu tego ze sie w czyms nie zgadzamy z inna osoba nie powinno sie obrazac starszych

Gość Niebawem rozwodnik
@chochliczek_mały Moja Ex tez miala takie stany Euforii, ze na imprezy ze mna miala sile i podrywanie kolegow ale na pojscie do sklepu do pracy to juz nie. W koncu sie szmata puscila. Zreszta okazalo sie (z dowodow na sprawe rozwodowa), ze planowala mnie z kochankiem zniszczyc finansowo i psychicznie. Fajna ta depresja :-) Takie sa efekty jak ktos uwierzy w depresje i zacznie brac prochy a potem wpada w gigantyczna euforie i mu odpierdala.

a JESZCZE JEDNO OLKA z moja córką świetnie mi się rozmawia no ale ty tego nie zrozumiesz niestety :)

Przez brak pracy można też popaść w depresje, ja tak kiedyś miałam, ale mam cholernie inteligentnego narzeczonego który zamiast mnie oskarżać to wziął się za mnie i mi pomógł.Dziś mam pracę i jestem szczęśliwą kobietą.

Gość Niebawem rozwodnik
@Piotr 28 Kazdy popelnia bledy, moja byla typowa neurotyczka, ciagle knula i manipulowala, wiec ja tez jak slysze slowo depresja to mnie trzesie. Jakby sama mieszkala to by zrobila wszystko by pracowac a tak utrzymywales pasozyta tak jak ja.