Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BRAK STUDIóW= WSTYD?

CZY TO WSTYD NIE STUDIOWAC??????????????????

Polecane posty

Gość łowczyni spadków
piwowo masz racje zrobisz zawód i będziesz pracować w zawodzie dla farmaceutów jest zawsze praca

Gość wstyd to być bezrobotnym

tak jest praca wbrew pozorom, tu gdzie mieszkam (Górny Śląsk) nie muszę się martwić o zatrudnienie. Wiadomo nie zarobię tyle co mgr ale najważniejsze, że w ogóle będę pracowała w zawodzie który mi sikę podoba :)

Gość fcv gvc bh cxh xc
ja byłam bezrobotnym inzynierem teraz koncze rachunkowosc

Gość palacz nałogowy
najważniejsze to zarobić na papierosy auto mieszkanie i kobiete a reszte wa;ić

Gość fcv gvc bh cxh xc
technologia żywnosci i baaaaaaaaaaaardzo tego załuje

Gość Klleopaatra
Haha oczywiście, że nie - wstydem to jest kraść

fcv gvc bh cxh xc nie ma czego żałować, ważne, że teraz wiesz co chcesz robić i idziesz w tym kierunku. Ja tam jestem b. zadowolony :) i na prace też nie narzekam. Ale w planach mam zamiar iść dalej, tylko że już zaocznie mgr robić.

Gość mocherowa rajstopa
kobiety do garów a nie na studia

Gość mocherowa rajstopa
większosc kobiet studentek i pań mgr nie umie jajka ugotować albo zupy najgorsza na żone to taka po studiach kobieta powinna byc kelnerką sprzedawczynią w markecie albo krawcową studia są dla mężczyzn

Gość ale pitolicie
skończyłam politechnikę, jestem panią magister inżynier, kończąc studia miałam 2 lata praktyki, biegle mówię dwoma językami. a studia to najpiękniejszy okres w moim życiu. chociaż patrząc po koleżankach i kolegach z roku, chętnie bym ich zobaczyła w pracy, rozwiązujących problemy, bo inteligencją, pomysłowością ani wiedzą nie błyszczeli. prawda jest taka, że 3/4 ludzi w KAŻDYCH szkołach, po prostu tam chodzi, nic z tego nie czerpiąc. bo co taki ma umieć, jak prawie wszystkie egzaminy na ściągach zdał? bo co taki ma umieć, który wyznaje zasade - zakuć, zdać, zapomnieć? miałam na roku część ludzi naprawdę godnych miana studentów, ale większość to cwaniaczki takie. ale nie moja sprawa, do mnie po pieniądze albo po pomoc w sprawie pracy nie przyjdą :D

Nie wykształcenie świadczy o człowieku tylko kultura osobista i pracowitość. Nie wszyscy muszą mieć wyższe by być szczęśliwi. Pracuje na uczelni w studium MBA niby ludzie starsi (nie od razu po studiach) doświadczeni na kierowniczych stanowiskach połowa to buraki bez kultury . Wykształcenie wykształceniem a ludzie ludźmi.