Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara Lloyd

Jak wam się podoba spacerówka Mothercare Jive???

Polecane posty

Gość Lara Lloyd
Hej????!

Gość Lara Lloyd
Czy jest tu jakaś kobitka??? Gdzie się wszyscy podziali? :)

Gość Lara Lloyd
Ok, a jaka jest w twoim guście? :) Na Maclarena nie mam kasy.

Mnie też sie nie podoba. A poza tym myślę,że jest strasznie " ruchliwa " i jak dziecko będzie w niej spało to będzie nim trzęsło . Pewnie nawet zbyt wygodna nie jest .

Gość Lara Lloyd
Duże dzieci nie śpią już tak często.

No,nawet jak sie śpią często,to jednak śpią jak wyjdą gdzieś dalej na spacer . A poza tym nawet jakby dziecko w niej siedziało,to też by go trzęsło .

Gość ej powiedz
a ile ona kosztuje? mnie tez sie srednio podoba.

Gość Lara Lloyd
Mało. Ze sto coś chyba... nie pamiętam dokładnie. Testowałam ją niedawno w sklepie i wydaje się ok. No i podoba mi się design siedziska, bo te tanie polskie wózki są jakieś takie nudne i z dziwnego świecącego materiału, w którym się pewnie pupsko poci.

Gość Lara Lloyd
Wypowie się ktoś jeszcze???? Może jakiś użytkownik?

w moim guscie rowniez nie jest..ja mam espiro magic 4 i wole w tym stylu wozki :) a pupa sie nie poci jesli o to chodzi:P no ale wiadomo kazdy ma inny gust

Gość aaaaalicja
sorki ale wyglada 'tanio' i tak staromodnie....wizualnie mi sie nie podoba...

Gość Lara Lloyd
Czy tanio, nie wiem. Z bliska lepiej niż nie jeden polski. Z resztą on jest tani, więc nie ma co tu dużo gadać. :) Czy wygląda staromodnie to nie powiedziałabym, chyba raczej klasycznie, bo te które wy nazywacie nowoczesnymi też są strasznie oklepane... na rynku są już od 5 długich lat. Sama mam taki jak ten Espiro, co to koleżanka wyżej zachwala, tylko sporo lepszej firmy i jakoś w zachwyt nad nim nie popadłam. Kiepsko się nimi manewruje z większym dzieckiem.

Gość aaaaalicja
kosztuje okolo 4oo pln

Gość Lara Lloyd
No ale ja mam podobną, droższą i nie jestem zadowolona. Tzn jest ok teraz dla niemowlęcia leżącego w gondoli, ale dla cięższego siedzącego dziecka jest za ciężka w manewrowaniu.

Gość aaaaalicja
Lara Lloyd ze co? moja córka ma 3 lata i swietnie sie ta spacerówka prowadzi, o jakiej gondoli ty piszesz? do tego wozka nie ma gondoli!

Gość aaaaalicja
ale to nie jest travel system tylko superlekka spacerówka ktora slada sie tak ze praktycznie jej nie ma ;)

Gość Lara Lloyd
Piszę, że mam podobny model do tego co ty, ale z gondolą. Przecież one wszystkie są replikami Quinny Zapp. Niczego nowego od 5 lat nikt nie może wymyślić. :) Dla mnie one nie są lekkie. Najlżejsze są proste parasolki. Ten Orso mi się nie podoba. Ten Mothercare jest ładniejszy i trochę lepszej jakości (przynajmniej tapicerka).

Gość Lara Lloyd
Mam Cosatto Cabi (z gondolą). :)

Gość aaaaalicja
oki widze ze cie nie przekonam i tak wiem ze paasolka jest ciezsza od zia...wiem bo mam obydwa wózki, mądrzysz sie i tyle, kup ta swoja tania, denna spacerowke z mothercare i nie zawracaj ludziom de... :D 🖐️

Gość Lara Lloyd
Nie zawracam. Już podjęłam decyzję godzinę temu. Gdybym miała więcej kasy, kupiłabym Maclarena, ale nie mam, więc nie rozumiem twoich oskarżeń... Po prostu nie podobają mi się te wózki i tyle. Znam je, wiem jak się je prowadzi. Nie wiem, czym się tak strasznie chełpisz? Masz zwykłą podróbę Quinny Zapp... nic wielkiego doprawdy. Mnie szkoda by było na niego kasy. I to nie prawda, że jest lżejszy od małej parasolki.

Gość aaaaalicja
ależ ty głupia baba jestes :P niczym sie nie chełpie, mialas jakiegos cosatto i juz myslisz ze znasz wszystki wozki ,wiesz ile waza i jak je sie prowadzi, heheh powodzenia z ta denna 'parasolką'

Gość Lara Lloyd
Zresztą nie wiem, czy ta twoja Zia jest ładniejsza i praktyczniejsza od mojej obecnej: http://www.loot.com/ImageManager.ImageRequestHandler/990259167.jpg Mam i gondolę i siedzisko i adapter do Maxi-Cosi. Nie mam czego zazdrościć, a jednak planuję się jej pozbyć, bo nie pierwszy raz pcham wózki i wiem co będzie jak dziecko będzie cięższe. :) 🖐️

Gość aaaaalicja
p,s gówno wiesz bo zia zostala zrobiona aby wyprzedzic zappa, ma rozkładane oparcie i wazy 2 kg mniej ale przeciez ty wiesz najlepiej :P a to ze napisalas z jest podróba no wiesz ale mnie to zabolalo :D

Gość aaaaalicja
nie cierpie tgo cosatto kojarzy mi sie z dennymi, tanimi wózkami ale skoro tylko na cos takiego cie stac to swietnie ze go nabylas i bylas zadowolona :) jak widac nie bardzo bo chcesz sie go pozbyc... ciekawe czy ta parasolka z mothercare w ogole ma rozkladane oparcie?