Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agus_911

Nie wiem czy jestem dziewicą..

Polecane posty

Cześć. Mam duzy problem.. Chodziłam z chłopakiem 1,5 roku i nasze życie seksualne krótko mówiąc nie było udane (chyba przez to się rozstalismy) a więc przetrzymywałam Go 10 mięcięcy zanim TO zrobilismy.. strasznie bałam się bólu.. i też strasznie mnie bolał kazdy stosunek:( więc mozna powiedzieć że za kazdym razem przerywałam nasz stosunek i w sumie nie wiem czy jestem dziewicą czy nie.. Ale nie o to chodzi. Mam teraz nowego chłopaka z którym chciałabym bardzo zacząć współżycie ale boję się że będzie to samo.. Znowu boję się bólu. On mysli że jestem doświadczona ale tak nie jest:( szczerze mówiąc wstydzę się strasznie tego strachu.. Pomóżcie mi, nie wiem co robić.. Co robic żeby stosunek nie bolał?? :(

Gość Agus_911.
On mnie nie łaskocze, pomóżcie ... :(

Aguś, nie pierdol, że nie wiesz, czy jesteś dziewicą! No proszę Cię... Oczywiście że już nie jesteś dziewicą, przecież uprawiałaś seks (stosunek) z chłopakiem. A to, że był on nieudany, to już inna sprawa. I nie łącz bycia dziewicą z posiadaniem błony dziewiczej. Są dziewczyny, które tej błony nie mają lub ją tracą przez ćwiczenia lub wysiłek fizyczny. A są też i takie, których błona nie pęka przy pierwszym stosunku.

Jak juz wspomniałam wyżej nie chodzi mi o to czy jestem dziewicą czy nie. Czytaj uważnie WREDNIAKU POSKUDNY :) nie mam pojęcia co zrobić z tym bólem... i to właśnie jest mój problem. kurcze za każdym razem boję się bólu nie potrafie sie wyluzować, nie wiem może to wina mojego poprzedniego partnera, bo "wymuszał" jakby na mnie to współżycie..

Gość edssu
co ??wez ty dziewczyno glupot nie mow ... wyraznie napisalas ze nie wiesz czy jestes dziewica

Aguś - a przeczytaj Ty może temat wątku założonego przez siebie, dobra? :P I jak logicznie pomyślisz, to sama sobie odpowiesz na swoje pytania - powiedz facetowi PRAWDĘ, właśnie taką, jaką tu napisałaś. Że nie masz dużego doświadczenia, bo Cię tam bolało przy stosunku, ale jesteś chętna i otwarta na seks. No chyba, że nie jesteś... :P

Gość Piecyk-bez-chlebka
Ile masz lat?

Gość edssu
eheheheheh nie wytrzymam :P tez nie mam duzo lat :) ale rozum posiadam

Gość loose_r
chcesz żeby ktoś czytał uważnie ? A czy wiesz co napisałaś w temacie ? Nie wiem czy jestem dziewicą.. Sama to pisałaś ?

Gość edssu
zapytaj swojego chlopaka bo moze wkladał ci obok gdzies go a nie do dziurki

Gość Piecyk-bez-chlebka
koleżanka jest tak zainteresowana,ze nawet jej już nie ma, heh.

Gość wrvwer
POROZMAWIAC z facetem bo bol nie zniknie. masz blokade i uraz w glowie i bez rozmowy wyluzowania sie i poczucia spokoju i zaufania nie zniknie