Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikusia244

Orgazm na rowerze, a później zabawy w lesie...mmm...

Polecane posty

Gość nikusia244

Wybrałam się dziś na rower, jadąc po dość górzystym terenie poczułam że siadełko delikatnie przyciska moją cipeczkę, co sprawia mi nawet przyjemność. Zaczełam więc sama mocniej się o nie ocierać... Czułam jak moja myszka robi się coraz bardziej chętna na inne zabawy, więc skręciłam jeszcze bardziej w las. Zatrzymałam się, usiadłam pod wielkim dębem i zaczełam przez spodenki dotykać moją coraz bardziej mokrą foczkę. Nie wytrzymałam podniecenia i lekko sciągnęłam spodenki. Pod palcami czułam jak robi się coraz bardziej mokro, wsadziłam sobie dwa paluszki i posuwałam w tył i przód. Moja łechtaczka się powiększyła, a ja nadal ją pieściłam ręką... Marzyłam wtedy o języczku, który by się po niej ślizgał...mmm.. Wreszcie moje pieszczoty dobiegły końca, szczytowałam głośno wśród drzew... To była naparwdę udana wycieczka :)

heh gratulacje:0 bardzo ciekawa przygoda:) i mamy tu wplw wreszcie dobrej pogody:P ach te wycieczkirowerkiem:)

Gość nikusia244
KLESZCZ WJEBAL MI SIE W ANUS!!! CO ROBIC??? WYPARZYC GO?

czkej z tym kleszczem.... niech opije sie krwi i sam odpadnie... jak wyriwesz go kwalek to potem moga byc komplikacje...