Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

ość zycia złudzeniami, poznam miłą niezakłamana kobietę:)

Polecane posty

Gość wszyscy klamia nie ma takich
- nie zawsze, czasem się poświęcamy (nie wszyscy są do tego zdolni) - sprawianie komus przyjemności w naturalny sposób sprawia nam też przyjemność , ale tak już jesteśmy stworzeni i tylko się cieszyć z tego powodu, że robienie czegoś dla kogoś nie musi się zawsze wiązać z wyrzeczeniami i niechęcią Poswiecamy sie bo sami cchemy odniesc korzysci.

Gość dobrze
tzn wiezyles w co i za czym czekales?

Bzdura, nie ma slusznej moralnosci otóz jest nie uważam sie za katolika, wiernego itp ale wierze w Boga i i u niego doszukuje sie żródła wiedzy na temat moralnosci a to co maja do powiedzenia inni jest dla mnie nie istone heh prosze nie brac mnie za fanatyka religinego:P jestem od tego bardzo daleki

Gość Irving Tea
byc moze bilogia, ale jesli juz wiemy, co jest zle, a ceni dobre, to sie postarajmy...

wiec nadal mierzysz wszystko miara swoich doswiadczeń schematy nie oznaczaja ze nie ma od nich wyjatków pisałem na poczatku jestem sam b wierzyłem, czekałem, przez to odrzucałem w myslach kazda okazje ale ilez można?? Wmawiasz sobie klamstwo, bo nie znasz zadnych moich doswiadczen. Nie znajdziesz nikogo, bo cale zycie bales sie zmian. Do samotnosci dorabiasz sobie ideologie. Od ogolnych schematow sa wyjatki np. chorzy na autyzm, nie odczuwajacy leku spolecznego.

dobrze tzn wiezyles w co i za czym czekales? wierzyłem ze ta ostatnia partmerka jest inna ale niestey pozwoliła uformowac sie na wzór pospolity w dzisiejszym swiecie a moja naiwnosc nie została nagrodzona

otóz jest nie uważam sie za katolika, wiernego itp ale wierze w Boga i i u niego doszukuje sie żródła wiedzy na temat moralnosci a to co maja do powiedzenia inni jest dla mnie nie istone heh prosze nie brac mnie za fanatyka religinego jestem od tego bardzo daleki Kompletna bzdura, dla Ciebie jest ona sluszna, ale dla kogos innego niz Ty moze sie okazac niesluszna. Dobrze, ze informujesz, ze nie Jestes fanatykiem (objaw leku spolecznego boisz sie co kto o Tobie pomysli)

wszyscy klamia nie ma takich kobieto ja jestem 1 chodzaca zmiana:P zmieniłem miejsce zamieszkanai prace , całe zycie i gotów jestem czynic to az do skutku bo w przeciwieństwie do innych posiadam cywilna odwage

byc moze bilogia, ale jesli juz wiemy, co jest zle, a ceni dobre, to sie postarajmy... Dla Ciebie seks analny moze byc zly, a dla Zdzicha dobry. Nie ma niczego z zalozenia dobrego ani zleo.

Gość dobrze
a dlaczego twierdzisz ze byla klamczucha?

wszyscy klamia nie ma takich informuje ze ne jestem fnatykiem bo nim nie jestem, nikogo sie nie boje tylko Boga ale próbuj, doszukuj sie dzis chyba po to własnie tu jestes

pieknie temat sie zmienil; stal sie powazny, wrecz filozoficzny:) dobrze to swiadczy o spoleczenstwie;)

kobieto ja jestem 1 chodzaca zmiana zmieniłem miejsce zamieszkanai prace , całe zycie i gotów jestem czynic to az do skutku bo w przeciwieństwie do innych posiadam cywilna odwage Nie jestem kobieta, zmieniles prace, ale wczesniej juz ja miales. A miales kiedys partnerke chociaz ? Wiem, ze moezsz sklamac, ale zapytalem liczac na szczera odpowiedz. Cywilna odwaga nie ma z takimi zmianami nic wspolnego.

dobrze a dlaczego twierdzisz ze byla klamczucha? bo nie mówi prawdy prawda to szczerosc i na proste pytanie daje prosta odpowiedz jeśli któs chce mneic tajemnice to mówi ze zachowa to dla siebie ale jesli ktoś milczy to nazbyt wymowne zreszta jeszcze nie dawm\no zaczał si jakby powrót, tyle ze to stawał sie jakis chory trójkąt który przerwałem

wszyscy klamia.... konkluzja: i Ty mozesz sie mylic w swoim osadzie, ze wszyscy klamia moze dla kogos klamswto nie jest klamstwem....tylko inaczej powiedziana prawda? skoro mamy juz wiele rzeczy nazywanych "sprawnym inaczej", "moralnym inaczej"... wszystko juz mamy inczaej tylko inaczej od czego?

wszyscy klamia nie ma takich miałem 3 partnerki w 2 przypadkach zostałem zdradzny oficjalnie w 3 nieofcjalnie( tu ma do czynienia z jakas dziwna gra która jest podobna do zachowania psa ogrdnika, na zasadzie nie mozesz mnie miec ale nie pzwole Ci odejsc)

Gość dobrze
jak chory trojkat?

informuje ze ne jestem fnatykiem bo nim nie jestem, nikogo sie nie boje tylko Boga ale próbuj, doszukuj sie dzis chyba po to własnie tu jestes Nie jestem tutaj po to zeby sie w Tobie czegos doszukiwac, bo Jestes przecietny jak wszyscy, klamiesz by podniesc swoja wartosc. Skoro sie nikogo nie boisz to dlaczego szukasz dziewczyny w necie ?

wszyscy klamia nie ma takich Tbie nie musze sie tłumaczyć masz problem , nie rozwiazuj go cudzym kosztem

i Ty mozesz sie mylic w swoim osadzie, ze wszyscy klamia moze dla kogos klamswto nie jest klamstwem....tylko inaczej powiedziana prawda? skoro mamy juz wiele rzeczy nazywanych "sprawnym inaczej", "moralnym inaczej"... wszystko juz mamy inczaej tylko inaczej od czego? Stwierdzenie, ze wszyscy klamia jest uproszczeniem. Prawda jest tylko to, ze ludzie mowia to co daje im w aktualnej sytuacji optymalne korzysci. Nazisci nazywali zabicie zyda zabiciem szczura tak amo jak Ty mozesz powiedzec, ze klamstwo to ina prawda. To jest oszukiwanie samego siebie.

wszyscy klamia nie ma takich Tbie nie musze sie tłumaczyć masz problem , nie rozwiazuj go cudzym kosztem Jasnowidz ? Skad wiesz, ze mam problem :) Nie musze miec problemu by twierdzic, ze wszyscy klamia. To Ty masz problem i starasz sie go tu rozwiazac (znalezc partnerke)

wszyscy klamia nie ma takich zauwazyłeś ze wypaczasz i rozwadniasz temat?? swoje madrosci czstaw dla tych którzy chca to czytać ja nie mam najmniejszej ochoty

Gość hukghmnhjgfdr
wszyscy klamia nie ma takich- nie wrzucaj wszystkich do jednego worka wydaje mi się że twierdzisz tak bo sam niezły z ciebie gagatek

Gość żyjesz w jakimś urojonym
świecie i kreujesz się na ostoję moralności, a to jednak ty jesteś rozwodnikiem i tobie nie udaje sie z kobietami , choć oczywiście w tobie nie należy szukać przyczyny tego stanu rzeczy. To kobiety są złe , prawda? I śmieszny jestes z tym swoim bogiem, mozna byc moralnym i bez niego, to dopiero jest wyzwanie - zyć uczciwie gdy nie masz nad sobą wizji kary.

wszyscy klamia.... usatysfakcjonuje Cie, jesli przyznam Ci racje? niech bedzie: wszyscy klamia - w jakims stopniu:)

net to jedna z wielu opcji tak mi dzis wygodniej ot co Na kafeterii nikogo nie znajdziesz, ale zawsze mozesz sztucznie podbudowac autorytet. Prawda ? :) Jak na serio kogos szukasz to rusz dupe i idz do klubu, a nie zastanawiaj sie nad zasadami jakimis bo w niczym Ci to nie pomoze.

Gość żyjesz w jakimś urojonym
i polecam popracować nad ortografią , bo ciężko brać poważnie kolesia , który pisze " zeświedczenie" , , "wieżyć " ( sic ! )

wszyscy klamia nie ma takich wim co robie i to nie twoj sprawa chcesz isc do klubu?? idz a swoje madrosci zostaw dla tych którzy cha cie czytac mnie juz zanudziłeś