Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

ość zycia złudzeniami, poznam miłą niezakłamana kobietę:)

Polecane posty

Gość wszyscy klamia nie ma takich
" biedny chlopak taki malutki z malym ptakiem " noooo wreszcie mnie ktos zrozumial :) Teraz widzicie dlaczego jestem taki jaki jestem. ;( :P

Gość kizia miziaaaaaaaaa
ja chce kochać i być kochaną - który się odważy pójść na żywioł? ha

Gość skąd wiesz, co kobiety lubią ?
ale żeby zajmować sobie czas udowadnianiem komuś, że jest idiotą to zadanie dla krypto debila. Ja kpie dla wlasnej rozrywki. Dziwisz mi sie ? Przeciez tutaj wszyscy od poczatku wiedzieli jaki jestem zakompleksiony. A skoro tak powiedzieli to pewnie jestem . Ciekawa dyskusja dla mnie to nie byla, ale smieszna owszem. Spalona, chyba wezwałaś kogoś do tablicy ... po imieniu :D

a autor widze uciekl Moze poszedl szukac dziewczyny w normalne miejsce.

" ale żeby zajmować sobie czas udowadnianiem komuś, że jest idiotą to zadanie dla krypto debila. Ja kpie dla wlasnej rozrywki . Dziwisz mi sie ? Przeciez tutaj wszyscy od poczatku wiedzieli jaki jestem zakompleksiony. A skoro tak powiedzieli to pewnie jestem . Ciekawa dyskusja dla mnie to nie byla, ale smieszna owszem. Spalona, chyba wezwałaś kogoś do tablicy ... po imieniu " Sama siebie rozsmieszasz? Zalosne.

Gość a ja bym jednak tak chciała
A co Cię do tego kroku skłania Autorze?

Uczę się od mistrza :D

Gość kizia miziaaaaaaaaa
Whisky, wykonaj jakiś ruch?

już koniec?? Koniec Twoich marzen rozpoczal sie w 1 poscie. Papa wszystkim lece :) Autorze mimo wszystko szczescia w zwiazku itd. ;P

Gość dobrze
Whisky man nie, ja wlasnie sobie podnioslam cisnienie:) wszyscy klamia nie ma takich tak rozumiem cie... ale moze najpierw specjalista a potem forum by sie tobie przydalo:)

Gość hukghmnhjgfdr
wątpie by to był koniec to dopiero się rozkręca:)ehhh

Gość czerwone i czarne
nie masz wrazenia, ze sam oklamałes na początku tematu poprzez zatajenie prawdy ? :) Nazwales sie kawalerem - dopiero po pytaniu konkretnym przyznales, zes rozwodnik - rozwodnik to nie kawaler w zadnym razie ;) pytanie z ciekwosci jeszcze: miałes slub koscielny ? rozumiem, ze dzieci nie posiadasz ?

zwykły temat przerodził sie w pusta dyskusje nie mam na to ani sił ani ochoty codziennośc dostarcza wystarczajaco duzo problemów wiec nie widze koniecznosci odpowiadania na kazdy badziej lub mniej uzasadniony zarzut jesli ktos ma ochote sie posmiać jego sprawa ja nie mam tego w zwyczaju

Uczę się od mistrza Jeszce Ci odpisze i spadam :) Ja siebie samego nie rozsmieszam to wasz debilizm mnie rozbawil. Spadam. Papa i lec do swojego mistrza zrobic mu loda, a to Twoj pies jest ? Psy siebie samych rozweselaja od lizania sobie jajek. Czesc.

Gość spalona żywcem
Nie Wiecie ile związków unikał, czy po prostu żaden mu się nie przytrafił. Czy jeżeli ktoś zaliczy niepowodzenie w miłości znaczy to, że jest antypatyczny? Może raczej naiwny? Nie wiem, nie znam go i trudno mi ocenić na podstawie paru postów jakim jest lubianym, czy raczej odpychającym. Być może chodzi tu o jego postępowanie, ale nie każdy z nas nadaje się do związku, co nie znaczy, że jest człowiekiem antypatycznym w ogóle. Można być mało pociągającym dla płci przeciwnej, ale za to fajnym człowiekiem. Gdyby wystarczyło zmienić podejście i już znaleźć przepis na udany związek, to nie mielibyśmy plagi samotności w społeczeństwie, które jest bliżej w kontaktach z jego członkami niż lata wcześniej. Nie widzę nic nienormalnego w tym, że ktoś nie jest w związku ponieważ nie trafił na interesującą jego zdaniem osobę. Nie wiążemy się raczej z ludźmi, którzy nas nie pociągają. A tu jeszcze ta druga osoba musi się zainteresować nami. A poza tym mężczyźni nieinteresujący i z małymi członkami też mają prawo szukać miłości. Tylko nie koniecznie ją znajdą, ale czy to naprawdę wasza troska? Mam z niego kpić, bo jest głupi? A ktoś, kto ciągle podkreśla jakie to dla niego zabawne, próbuje przekonać siebie, czy nas, że jest takim luzakiem?

A ja powiem tak..... Zostałam skrzywdzona,zdradzona i bolalo bardzo.Mimmo cierpienia to wiem,ze nie umialabym okłamac i oszukac kogoś kogo kocham.Ale fakt faktem,ze dopiero po tym co przeżyłam nie umialabym zrobić tego drugiej osobie,dlatego że wiem jak to bolało i jak bardzo zraniło to moją psychikę!

Papa wszystkim lece Autorze mimo wszystko szczescia w zwiazku itd. ;P Chyba mu się intelekt skończył ...

Gość spalona żywcem
Można leczyć swoje kompleksy cudzymi, każdy ma swój sposób na rozrywkę.

Gość czytam wszystko od poczatku
uwazam, ze wszyscy maja po trochu racji, ale niektorzy sa podli i oskarzaja innych o to, ze sa antypatyzni, a mi sie wydaje, ze ten koles, ktory wszystkich oskarza o klamstwa sam jest podly i antypatyczny.

Jeszce Ci odpisze i spadam Ja siebie samego nie rozsmieszam to wasz debilizm mnie rozbawil. Spadam. Papa i lec do swojego mistrza zrobic mu loda, a to Twoj pies jest ? Psy siebie samych rozweselaja od lizania sobie jajek. Czesc. Czekam z niecierpliwością i widzę, że już ci nie do śmiechu :D A intuicja twa w błędzie 🖐️

ja nie oceniam, nie osadzam. wasze wypowiedzi to wynik wielu doswiadczeń, niektórym współczuje ale sorry, nie wszystko mnie dotyczy moze teraz rozmowa wróci na własciwy tor??

Autorze, a nie masz problemu z niesmialoscia? Bo to jest moj problem wlasnie.

Gość ssppeedd
autorze czytasz to wszystko ,sory ale pomarancze sobie troche pofolgowały mysla ze sa anonimowe /wiem troche ,wiecej niz troche ,maja problem

Gość a ja mam takie pytanko Whisky
jakie są Twoje wady? i drugie -ile masz wzrostu ?

Gość a ja mam takie pytanko Whisky
aha i czy masz dzieci ?

Czesc :) Moje wypowiedzi byly prowokacja, jestem studentem i z nudow chcialem sprawdzic reakcje ludzi na ataki na jedna wybrana osobe :) A ten koles od niesmialosci to tez ja ;P

czytam wszystko od poczatku nie nie mam z tym problemu potrafie mówic i na codzień korzystam z tej umiejetnosci być moze zbyt wiele wymagam nie chodzi o zasobnosc portwela ale i osobowosc ma zanczenie i poniekąd wygląd, bo jak zwiazac sie z kims kto mnie nie pciaga?? od siebie soro wymagam i chyba moge oczekiwac ze partnerka bedzie myslała podobnie:)

A dziewczyny tez nie mam :) na razie :P

Gość dobrze
noo obrze autorze to poprzenie zwiazki nie udaly sie tylko przez zrady czy cos o tego ochozilo? i jak rozumiesz pojecie zdrada?