Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

ość zycia złudzeniami, poznam miłą niezakłamana kobietę:)

Polecane posty

Gość hukghmnhjgfdr
wszyscy klamia nie ma takich każdy sposób na poznanie kogoś jest dobry a na necie też są normalne osoby

Gość wszyscy klamia nie ma takich
"zauwazyłeś ze wypaczasz i rozwadniasz temat?? swoje madrosci czstaw dla tych którzy chca to czytać ja nie mam najmniejszej ochoty" No to nie czytaj. Przeczytales? Widzisz zaprzeczasz sam sobie. "wszyscy klamia.... usatysfakcjonuje Cie, jesli przyznam Ci racje? niech bedzie: wszyscy klamia - w jakims stopniu" Mam to gdziesz czy przyznasz mi racje. Coz to zmieni. Powiedzialas cos coe wiem od dawna. "wydaje mi się że twierdzisz tak bo sam niezły z ciebie gagatek" WYDAJE SIE :) widze niezle podbudowane stwierdzenie.

temat mial pomoc w znalezieniu milej osoby, a zaczyna sie robic polska "pyskowka":) wyrzucamy bledy, literowki, za chwile zaczniemy obrzucac sie inwektywami... pomozmy Whisky znalezc fajna kobiete lepiej:)

do przewidzenia było ze zaraz znajdzie sie grupa frustratów którz zaczna poprawiac, madrzyc sie itd ej wyluzujcie nie macie własnych problemów??

Gość hukghmnhjgfdr
hehe nieżle się uśmiałam

Gość żyjesz w jakimś urojonym
haha, gdy ktoś odwazy sie wykazać Twoje braki od razu jest frustratem ? troche dystansu do siebie... No i jednak intelekt to podstawa, a tu widzę słabo, choc autor dwoi się i troi , aby wyjść na elokwenta :D

Gość hukghmnhjgfdr
żyjesz w jakimś urojonym nie ma ludzi idealnych

kobieta w sam raz dla niego znajdzie się tu : www.katolik.pl

"mnie juz zanudziłeś" A Ty mnie rozbawiasz. Od poczatku rozmowy. "wszyscy klamia nie ma takich każdy sposób na poznanie kogoś jest dobry a na necie też są normalne osoby" Wiem, ale na necie ciezko kogos znalezc. Kiedys sam probowalem. "pomozmy Whisky znalezc fajna kobiete lepiej" Przeciez dla niego sa wazniejsze uroone zasady... "haha, gdy ktoś odwazy sie wykazać Twoje braki od razu jest frustratem ? troche dystansu do siebie... No i jednak intelekt to podstawa, a tu widzę słabo, choc autor dwoi się i troi , aby wyjść na elokwenta " On sie boi wszelkich atakow na swoja osobe. Nie chce zaakceptowac tego, ze jest po prostu przecietnym samotnym kolesiem, a nie kaplanem wyimaginowanych zasad.

Gość hukghmnhjgfdr
żyjesz w jakimś urojonym a znalazłeś\znalazłaś tam już kogoś?

nie dyskutuje sie z głupcem , bo najpierw sprowadzi cie do swojego pozimu a pózniej pokona bo któz lepszy od niego w głupocie pouzywajcie sobie a pózniej siusiu paciorek i spac

taaak, bardzo merytorycznie :)

nie dyskutuje sie z głupcem , bo najpierw sprowadzi cie do swojego pozimu a pózniej pokona bo któz lepszy od niego w głupocie Ladna kopia cudzych slow :)

Gość wyplabym Ciebie
Whisky zapomniales mi napisac skad jestes?:D

ale to juz conajmniej nudne Nudne to jest dla Ciebie, a dla tych, ktorzy czytaja Twoje bzdury, po prostu zabawne.

ale bufon z ciebie :) i dlaczego mnie nie dziwi,ze kobiety cie zdradzają ... :D

to moze ja pierwsza pojede:) co prawda jeszcze nie spac, ale przygotowac sie do pracy na jutro... troche zbyt negatywnie do ludzi nastawiona jest ta dyskusja, a malo przyjemnych ludzi mam w pracy dosyc dobrej nocy zatem Wam wszystkim i niewielu klamcow dookola

wszyscy kłamią - wiesz czyje to motto ? everybody lies ?

i dlaczego mnie nie dziwi,ze kobiety cie zdradzają . Zdradzaja, bo nikt z takim kretynem nie wytrzyma. Wmowil sobie jakies debilne zasady. Kobiety nie lubia nudnych kolesi.

Gość skąd wiesz, co kobiety lubią ?
... przecież jesteś facetem.

wszyscy kłamią - wiesz czyje to motto ? everybody lies ? Wiem :) To nie jest moje motto, ja nie mam motta. To po prostu stwierdzenie. Wymawialem je przed produkcja Housa, a serial swoja droga lubie :)

Gość wypilabym Ciebie
dobrze bybylo jakbys byl odrobine wyzej:D ale i tak nie jest zle;)