Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

ość zycia złudzeniami, poznam miłą niezakłamana kobietę:)

Polecane posty

Gość wszyscy klamia nie ma takich
skąd wiesz, co kobiety lubią ? ... przecież jesteś facetem. Z obserwacji tego w jaki sposob reaguja na zachowania ze strony facetow.

hej i co już poznałeś tą jedyną , wartościową kobitkę?

Gość dobrze
wszyscy klamia nie ma takich uspokoj sie troche bo chce posluchac autora jak odpowiada na pytania a narazie to sie przebijam przez tlumy widze;:)

Gość skąd wiesz, co kobiety lubią ?
Z obserwacji kanarków, to ja też wiem, że lubią śpiewać.

Tacy jak on poznaja tylko swoja reke. Ona ich przynajmniej nie zdradzi.

Gość żyjesz w jakimś urojonym
podejrzewam ,że autor może byc w typie roz rozancowych, czy dziewczynek z oazy. Takie bezsensowne pitolenie pasuje tam doskonale jak najmniej myślenia, jak najwiecej frazesów.

Gość hukghmnhjgfdr
wszyscy klamia nie ma takich -ale ty człowieku masz problemy, załóz lepiej swo temat może ktoś ci coś doradzi a nie wcinasz się tam gdzie cię nie chcą

"uspokoj sie troche " Nie moge sie uspokoic. wlasnie wrzeszcze, kopie i pluje. "Z obserwacji kanarków, to ja też wiem, że lubią śpiewać." Fajnie.

wszyscy klamia nie ma takich -ale ty człowieku masz problemy, załóz lepiej swo temat może ktoś ci coś doradzi a nie wcinasz się tam gdzie cię nie chcą Ja nie mam problemow :) Nie zaloze swojego tematu. Wole wchodzic na tematy ludzi myslacych, ze sa warci wiecej niz inni i troche sie posmiac. :)

Gość ssppeedd
czy autor tego"topa "jest tutaj ?:)

A z siebie potrafisz się śmiać ?

wszyscy kłamią - choć może nie pastwmy się tak nad autorem. W koncu swoje porazki trzeba jakoś racjonalizować , wiec on wymyslił taka ideologię . Może raczej pozostaje mu współczuć...

Gość kizia miziaaaaaaaaa
Whisky a skąd jesteś?

Gość dobrze
Ja nie mam problemow Nie zaloze swojego tematu. Wole wchodzic na tematy ludzi myslacych, ze sa warci wiecej niz inni i troche sie posmiac. co oznacza ze jestes jakis zakompleksiony, ze wysmiewasz innych i w tym znajdujesz swoja przyjemnosc probujac sie dowartosciowac hmm.. nie ladnie nie ladnie

Gość Cajou
Przeczytałam Twoją prośbę, napisz do mnie.To żaden żart. Pozdrawiam

wlazł biedak na kafeterię , licząc ,że chmara kobiet rzuci się na niego, a tu taka porażka. W realu -niet, w necie-niet.

tak, jak myślałem ... intelekt nie pozwala.

"A z siebie potrafisz się śmiać ?" Tak. "żyjesz w jakimś urojonym" Masz racje, ale my sie nie pastwimy tylko tlumaczymy, a debilowi wspolczuc nie bede. Nie zamierzam odczuwac jego debilizmu. Z jakiej racji ? :) "co oznacza ze jestes jakis zakompleksiony, ze wysmiewasz innych i w tym znajdujesz swoja przyjemnosc probujac sie dowartosciowac hmm.. nie ladnie nie ladnie " Wiesz mam malego i sie tutaj dowartosciowuje. A wysmiewam innych patrzac sobie w gacie.

wlazł biedak na kafeterię , licząc ,że chmara kobiet rzuci się na niego, a tu taka porażka. W realu -niet, w necie-niet. A postawmy sie w role kobiet. Chcialbys kogos takiego co wchodzi na forum i pisze, ze jest zdradzany ma 30 pare lat i ma swoje zasady i wlasnie z ich powodu jest samotny?

Gość spalona żywcem
A jakie zasady nie są wyimaginowane przez człowieka? Znacie takie? Jeżeli bronicie tutaj relatywizmu wartości moralnych podajcie nam sensowne wytłumaczenie takiego postmodernistycznego stanowiska. Czy istnieją jakieś mechanizmy niezależne od człowieka, czy wszystko jest jedynie tworem indywidualnej projekcji jednostki? Warto zwrócić uwagę na aspekt moralności patrząc na nią przez pryzmat historyczny. Każda cywilizacja, nawet najbardziej prymitywna nie tylko odczuwała zasadność istnienia wartości moralnych, w których te najbardziej prymitywne powtarzały się w wielu kulturach jednocześnie jako naturalny efekt rozwoju człowieka. Jeżeli nawet przyjmiemy, że moralność nie jest wrodzona, to na pewno wrodzona jest potrzeba jej posiadania. Oczywiście nie ma jednej objawionej prawdy, ale niezależnie jak spojrzysz na daną rzecz, nie zmienia to jej staniu, jedynie jej postrzeganie może się różnić. Gdyby nie istniała możliwość powstania takiego założenia, nie tworzyłyby się społeczeństwa. Każdy miałby swój kodeks postępowania w konsekwencji którego gatunek by nie przetrwał. Dlatego jestem daleka od generalizacji i patrzenia na człowieka tylko przez pryzmat jednostki, człowiek to także istota społeczna. Są elementy, które dzielimy wszyscy, niezależnie od kultury, pochodzenia i potrzeb. Dzięki temu możemy lepiej lub gorzej ze sobą współżyć i nie pozabijać się w jeden dzień dla korzyści. Oczywiście, że każdy człowiek kłamie, ale nie każdy kłamie w tej samej sprawie i na tych samych motywach. I korzyść może być obopólna, nie tylko jednostronna. Oczywiście gdyby się czepiać szczegółów wygodniej byłoby napisać, poznam kobietę, które będzie mnie kochać, nie zrani mnie i nie będzie działa na moją niekorzyść (co nie znaczy, że będzie zawsze szczera), ale nie widzę problemu w czepianiu się sformułowań. Nie wiem, co Was bawi w autorze, jeżeli chce poprawić swoje samopoczucie to chwała mu za to, bo kto normalny chce je sobie pogarszać. Nie znam się na psychologii, analizy jego kondycji psychicznej się podejmować nie będę, ale póki co nie wykazuje dla mnie cech odbiegających od normy, dlatego można mu życzyć jedynie powodzenia. W jaki sposób chce szukać, jego sprawa, chce się wygadać, proszę bardzo. Inną kwestią jest dlaczego Was to tak drażni.

choć ciekawe, że autor wymaga szczerości, a tak się oburza na wszelkie jej przejawy z naszej strony ! Czyżby sam był zakłamany ? ! :d :D :D

"Wiesz mam malego i sie tutaj dowartosciowuje" - w to akurat nie wątpię.

Gość dobrze
Wiesz mam malego i sie tutaj dowartosciowuje. A wysmiewam innych patrzac sobie w gacie. to moze ty jestes kulturysta, wielka klata maly ptak:) A postawmy sie w role kobiet. Chcialbys kogos takiego co wchodzi na forum i pisze, ze jest zdradzany ma 30 pare lat i ma swoje zasady i wlasnie z ich powodu jest samotny? kazdy ma do tego prawo, przeszkadza to tobie?

"A jakie zasady nie są wyimaginowane przez człowieka? Znacie takie? Jeżeli bronicie tutaj relatywizmu wartości moralnych podajcie nam sensowne wytłumaczenie takiego postmodernistycznego stanowiska. Czy istnieją jakieś mechanizmy niezależne od człowieka, czy wszystko jest jedynie tworem indywidualnej projekcji jednostki? Warto zwrócić uwagę na aspekt moralności patrząc na nią przez pryzmat historyczny. Każda cywilizacja, nawet najbardziej prymitywna nie tylko odczuwała zasadność istnienia wartości moralnych, w których te najbardziej prymitywne powtarzały się w wielu kulturach jednocześnie jako naturalny efekt rozwoju człowieka. Jeżeli nawet przyjmiemy, że moralność nie jest wrodzona, to na pewno wrodzona jest potrzeba jej posiadania. Oczywiście nie ma jednej objawionej prawdy, ale niezależnie jak spojrzysz na daną rzecz, nie zmienia to jej staniu, jedynie jej postrzeganie może się różnić. Gdyby nie istniała możliwość powstania takiego założenia, nie tworzyłyby się społeczeństwa. Każdy miałby swój kodeks postępowania w konsekwencji którego gatunek by nie przetrwał. Dlatego jestem daleka od generalizacji i patrzenia na człowieka tylko przez pryzmat jednostki, człowiek to także istota społeczna. Są elementy, które dzielimy wszyscy, niezależnie od kultury, pochodzenia i potrzeb. Dzięki temu możemy lepiej lub gorzej ze sobą współżyć i nie pozabijać się w jeden dzień dla korzyści. Oczywiście, że każdy człowiek kłamie, ale nie każdy kłamie w tej samej sprawie i na tych samych motywach. I korzyść może być obopólna, nie tylko jednostronna. Oczywiście gdyby się czepiać szczegółów wygodniej byłoby napisać, poznam kobietę, które będzie mnie kochać, nie zrani mnie i nie będzie działa na moją niekorzyść (co nie znaczy, że będzie zawsze szczera), ale nie widzę problemu w czepianiu się sformułowań. Nie wiem, co Was bawi w autorze, jeżeli chce poprawić swoje samopoczucie to chwała mu za to, bo kto normalny chce je sobie pogarszać. Nie znam się na psychologii, analizy jego kondycji psychicznej się podejmować nie będę, ale póki co nie wykazuje dla mnie cech odbiegających od normy, dlatego można mu życzyć jedynie powodzenia. W jaki sposób chce szukać, jego sprawa, chce się wygadać, proszę bardzo. Inną kwestią jest dlaczego Was to tak drażni." Nie wszystko jest tworem projekcji jednostki, ale kazdy ma filtry swiadomosci, ktore nie pozwalaja tak samo postrzegac swiata. To, ze autor byl tyle razy zdradzany i to, ze na rzecz zasad zrezygnowal z wielu zwiazkow znaczy, ze jest antypatyczny. Mnie nic nie drazni w nim tylko smieszy to w jaki sposob probuje bronic ideologii dorobionej do samotnosci.

Gość spalona żywcem
On racjonalizuje swoje porażki, wy powody dla którego z niego kpicie (no bo przecież każda kobieta po przeczytaniu tego zrobi to co Wy), otóż nie. Nie interesuje mnie ten pan, ale żeby zajmować sobie czas udowadnianiem komuś, że jest idiotą to zadanie dla krypto debila. Szkoda, że ciekawa dyskusja zeszła jak zwykle do rynsztoka...

"Wiesz mam malego i sie tutaj dowartosciowuje. A wysmiewam innych patrzac sobie w gacie. to moze ty jestes kulturysta, wielka klata maly ptak A postawmy sie w role kobiet. Chcialbys kogos takiego co wchodzi na forum i pisze, ze jest zdradzany ma 30 pare lat i ma swoje zasady i wlasnie z ich powodu jest samotny? kazdy ma do tego prawo, przeszkadza to tobie?" Nie przeszkadza, a smieszy. Kulturysta nie jestem. Jestem takim malym zakompleksionym kolesiem. Wiem, ze chcielibyscie zeby tak bylo, bo lubicie podnosic swoja wartosc wiec niech wam bedzie :)

Gość ssppeedd
pomaranczki co z Wami? czemu tak piszecie nikt nie jest idealny :) WY tez nie:)

On racjonalizuje swoje porażki, wy powody dla którego z niego kpicie (no bo przecież każda kobieta po przeczytaniu tego zrobi to co Wy), otóż nie. Nie interesuje mnie ten pan, ale żeby zajmować sobie czas udowadnianiem komuś, że jest idiotą to zadanie dla krypto debila. Szkoda, że ciekawa dyskusja zeszła jak zwykle do rynsztoka.. Ja kpie dla wlasnej rozrywki. Dziwisz mi sie ? Przeciez tutaj wszyscy od poczatku wiedzieli jaki jestem zakompleksiony. A skoro tak powiedzieli to pewnie jestem ;). Ciekawa dyskusja dla mnie to nie byla, ale smieszna owszem.

Gość dobrze
biedny chlopak taki malutki z malym ptakiem

Gość dobrze
a autor widze uciekl