Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo gruba dupa

rozmair 34/36 - wyznacznik szczescia?

Polecane posty

Gość hahhhhahhhhahhhahaa
" Nie podskakuj tak. Falujące sadło wygląda żałośnie." Twoje sadlo tez:D:D:D:D

Gość ja mam 34
tylko ze ja mam 160cm :( wiec jestem mala... ale dziewczyny wyzsze to juz by wygladalyby jak wieszaki!

Gość zawiedziony30
36 musi miec

Gość Małoszka
Ja noszę 38. Uważam się za ładną, atrakcyjną, choć wiadomo, ze schudnąc bym mogla. Ale katowałam się dietami, kompleksami itp przed ślubem. po ślubie jak ręką odjął. Mimo że moj zakompleksiony mąż jeździ po mnie, i wytyka nie wiadomo co.Dbam o siebie nadal, może bardziej, ale nagle się zaakceptowałam:D Widzę w lustrze zajebistą laskę i tyle. Można mieć rozmiar 34 i budowe chłopaka i się wygląda żałośnie. Można mieć 40 i piękną proporcjonalną figurę z talią, za którą każdy się obejrzy. A wypowiadający się tu faceci się nie znają. Rzadko który wie, co znaczy rozmiar 34 co 44 itp Musi widzieć laskę, a nie po rozmiarze oceniać.

Gość Stickie
Mam 174cm. i noszę rozmiar 36 i uważam,że mam normalną figurę. nie grubą, nie szczupłą tylko normalną. Jestem typową klepsydrą. Ciekawa jestem jak te wszystkie wysokie kobiety noszą 34 i 32? Ja przy 36 mam problem z za krótkim rękawami i nogawkami. A co dopiero w 34. Spodnie 34 na moich nogach wyglądałyby chyba jak rybaczki.

Na mam na dole 36/34 a góra no cóż - 40-42 bo w inne biust mi nie wchodzi. A poza tym, uważam, że jestem szczupła mieć 42 lata i 36 to chyba dobrze :)

Gość zawiedziony30
nie jedzcie tyle

Gość ciastkowa
nie nie nie moja droga biodra sie mierzy w najszerszym miejscu a nie na kosci biodrowej moze glupio to brzmi ale tak jest... tak mierza modleki

Gość rozmiar 36
Jest ,34 to chudzizna.