Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

Pewnie, że problem z głowy. Z kobietami, które stać jedynie na inwektywy i wulgaryzmy nie rozmawiam. Moje postanowienie jest nieodwołalne.

Tylko matoł może wysnuć taka niczym nie popartą teze w dodatku nazywać wszsytkich pasztetami I jeszcze upierać sie przy tym,że to prawda:O

Gość Obiektywna1234
Nikt nie powinien sie obrażac! Nie mylić baby z kobietami! Baby są pisakowe i owszem są poprostu brzydkie;)

Gość Obiektywna1234
*piaskowe;)

I jest ich 95% damskiej populacji. Tyle przykre, co smutne.

Jakość ten fakt przeżyje:D Lepiej idż zacznij robić badania i wróć z wynikami. Mam nadzieje ,ze wybierzesz dobrą metodę badawczą,bo wuniki będą poddane wnikliwej analizie!!

Stać. Nie mam oporów przed prezentowaniem sie ludziom bez makijazu. Oglądam (nie ma słowa "obglądać", purysto językowy) koleżanki i nei tylko na ulicach i też nei widze żeby były brzydkie. I co? Twój gust jest bardziej gustowny niż mój? :D

He, he... Nie, nie. Nie ma tak. Proszę sobie pozaczepiać kogo innego...

Pyskacz czy jak cie mamusia nazwała... 1).Jeśli jesteś facetem to nie męcz gada na sedesie(Bo echo po rurach niesie) 2).Jeśli jesteś jednak kobietą to proponuje się zgiąc w pół,następnie się rozpędzić ..A ściana cię znajdzie sama....

Chciałem tylko kobiety troche poddenerwować;) Bo tak naprawdę są urocze, piekne i co tutaj ukrywac inteligentne

Nie ma słowa "obglądać" skoro jest to słowo? Takiej rewolucyjnej obserwacji, Frufru, może dokonać jedynie kobieta... Frufru... Skoro nie masz kompleksów w odniesieniu do swojego wyglądu, to bardzo proszę, zaprezentuj nam Twoją fotografię. Daj nam szansę ocenić, że jesteś rzeczywiście do rzeczy. :)

Nie ma słowa "obglądać". Jest słowo "oglądać". A fotografii nie pokaże, bo znów się pół Kafeterii we mnie zakocha ;)

To się zgadza. Ja wprawdzie w Niemczech mieszkam, ale swoje wiem. Jeśli nawet taka Niemka ma miłą twarz, to kiedy człowiek wzrokiem zjedzie poniżej pasa, skóra zaczyna mu cierpnąć na grzbiecie. :-( Biodra, nogi, uda - wyć człowiekowi się chce. :-(

Ależ ono j est, skoro jest. Proszę bardzo: "obglądać". :-) Jest, czy nie jest?

W Niemczech to moze i tak. Proponuje zatem powrót do Polski :D Nie będę rozmawiac z kimś kto nie potrafi posługiwac sie poprawnie językiem polskim. Pa.

:-) Nie uda Ci się, Frufru. Nie wytrzymasz. Temperament Ci nie pozwoli. :)

"A ty w pracy?...To uważaj...Bo cię szef dopadnie i bezie po premi SE SE SE" to niby do mnie?? jeżeli tak ,to o moją premię możesz być spokojny ja bym się raczej martwiła o Twoje zeszyty! może pocwicz tabliczkę mnożenia:P

Gość Obiektywna1234
A Ty to niby taki wyjątkowo atrakcyjny jesteś? Nie nauczyło Cie życie, że uroda nie jest najważnijsza?

Gość eha to tragedia
aż 5 % kobiet nie jest brzydka, czyli jest piękna.............kurcze.......to za dużo tych kobiet.......bo niestety .......nie ma dla nich pięknych facetów......jako że urodziwego faceta to ze świeca szukać.......może niecałe 1 % facetów by się załapała pod względem urody a reszta to tanie salcesony...nie ma na kim oka zawiesić....niestety czyli aż 4% procent pięknych kobiet nie znajdzie pasującego pod względem urody faceta i musi zadowolić się tanim salcesonem makabra za dużo jest pięknych kobiet...aż 5%..... a powinno być 1 % albo mniej

Gość Andronikus
(Reakcje kobiet świadczą o nich samych. :-)

Gość Mlodziutka_cipuchna
A TY co kur"wa ,może piekny Adonis?

Gość Andronikus
Może. :-)