Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

Gość Buó
Dzień dobry. Autor? Nie wyjechałeś?

Gość Andronikus
A kudy ja miałbym wyjeżdżać, Bu? Dzień dobry. :)

Gość Andronikus
Może i czas, tyle, że ja za chłopcami nie przepadam. Nawet za najładniejszymi.

uroda to rzecz gustu:) nie ma jednego uniwersalnego kanonu piekna

Gość Buó
Psedłonim doskonale wie. Zatem Ty nie jesteś Nim. Od razu widać. Wyczuwalne to. Podszywacz nie wie o wyjeździe i grasuje . Myśli, że Mu się uda. Pff.

Gość Andronikus
Ależ miła Bu, wyjazd dopiero jutro i aż do niedzieli. Jezioro Dobskie czeka. I Dargin także. I Niegocin! Rety! Jak ja dawno tam nie byłem...

czy Andronikus to to samo co autor? bo nie czytałam całości 🖐️ jeśli baby brzydkie, a chłopcy się nie podobają, to może ...zwierzątko? :classic_cool:

Gość Andronikus
Właśnie. Dobro i zło to także kwestia gustu, podobnie jak damska uroda. Dający w mordę nigdy przecież nie powie, że dał właśnie w mordę. :)

Gość Andronikus
To samo, anomalia. A zwierzątka rzeczywiście lubię, ale jedynie niektóre. Najlepiej pod postacią kotletów i sznycli. :)

Gość Bóu
Dzisiaj jestem nieufna. I zawzięta w swoim przekonaniu. Przekonaniu o manipulowaniu.

A faceci są po prostu wstrętni ;) :) Reszta jest milczeniem :classic_cool:

Gość Andronikus
A czym są uzasadnione, Bu. Twoje dzisiwejsze niedowierzania?

to ja już nic nie poradzę na to, że takie boskie istoty jak ja stanowią jedynie 5% populacji i dla wszystkich nie starcza :(

Gość powierdzam że kobiety są
brzydkie.Jestem kobietą od razu pisze :) Rzeczywiście jest bardzo mało ładnych dziewczyn, a jeżeli już się zdarzają to po prostu dobrze sie o to postarały (makijaż potrafi zdziałac cuda). W ich przypadku to jest tooona tapety. Większośc kobiet jak patrze na ulicach są niezadbane, nie potrafią się nawet ładnie ubrac. Zauważyłam że już te starsze kobiety lepiej czasem wyglądają niż te młodsze, moim zdaniem powinno byc chyba na odwrót...

Gość Nelqa
Drogi Rozczarowany W Niemczych wiekszosc kobiet nie dba o siebie, a jesli dba to brak im wyczucia. Nie dziwie sie Twojemu odczuciu ze wiekszosc to pasztety. Czy podobne odczucia masz bedac w Polsce? Ja co prawda mieszkam w Norwegii (gdzie rowniez jest wiele nieciekawych kobiet) ale Polki wydaja mi sie piekne. Nie wszystkie oczywiscie, ale pol na pol urodziwych i mnie urodziwych. Oczywiscie uroda to dopiero polowa sukcesu, bo jak juz ktos powyzej stwierdzil, dochodzi jeszcze kwestia zadbania. Nawet z nieurodziwej panny odpowiednia fryzura, ubranie i zchowanie czy make up moze zrobic nie lada kasek. I odwrotnie, cudnej urody dziewczy latwo mozna zepsuc koszmarnymi ciuchami, kozakami w szpic, przerysowanym makeuper i przede wszystkim rynsztokowym/ regresyjnym/ glupawych czy jak zwal zachowaniem. Sama tez wiele na ten temat rozmyslalam, widze tlumy kobiet w roznym wieku szperajacych po sklepowych polkach... wyprobowujacych nowosci kosmetyczne... spedzajacych 80% wolnego czasu na internetowym doksztalcaniu sie w zakresie urody i mody. i jaki efekt? Marny... niewiele z nich przyciaga oko mezczyzn a co lepsze - kolezanek. Przypomina mi sie dowcip.. dlaczego kobiety se maluja i perfumuja? Bo sa brzydkie i smierdza.. troche to szowinistyczne i z gory przepraszam wszystkie kobiety. Spojrzmy jednak na to z dystansem do samych siebie. Kolejna kwestia to ladowanie w siebie chemii, mysle ze to nie wida tych biedych nieswiadomych kobiet, lecz systemu - bezlitostego ustroju kapitalistycznego, w ktorym bezwzgleda konsumpcja nie ma nic wspolnego z prawda i realiami. My kobiety ( Wy Mezczyzni rowniez) jestesmy tego ofiarami. Czy zeczywiscie ten tusz wydluzy moje rzesy o 80%, krem wyszczupli uda a fluid sprawi ze pryszcze zmienia sie w alabaster? NIE!! Ale chcemy jaknajlepiej i za to nas cen! Kazda chce byc atrakcyjna co wynika juz z behawioryzmu i jest dazeniem wiekszosci zdrowych ludzi. Jak nam ta atrakcyjnsc wychodzi ..? Roznie, niestety wspolczesny siedzacy tryb zycia jest wrogie sylwetek, nafaszerowane chemia jedzenie i zanieczyszczone powietrze... Plus wzorzec pieknej kobiety z wyfotoszopowanego czasopisma.. z tym wiadomo nigdy nie wygramy jako ze nie wymysla photoshopa w kremie... Takze moze spojrz bardziej swiadomie na piekno i jestem pewna ze w wielu kobietach je dostrzezesz. Ja dostrzegam mase piekna wsrod kobiet, a juz szczegolnie inteligencji. Moze obracasz sie w jakims dretwym, pustum prostackim towarzystwie??? Ja mam wiele pieknych, wartosciowych i madrych kobiet wokol. Pozdrawiam - Nelqa

Gość Bóu
Moja nieufność spowodowana jest Twoim językiem. Jakiś taki trywialny zdaje się być. Albo ja dzisiaj czytam oraz rozumuję inaczej niźli zwykle. Zgroza! A może to ja jestem nie na " czasie " .

Gość Bóu
Luśka powiedz czy to Nasz/ mój ulubieniec? Znasz się na rzeczy, więc oświeć mnie, dziewkę nie na czasie.

Gość Andronikus
(Z ludzkiej ułomności się będziesz naigrawać, Luśka?)

Bó, tak. (nie zebym sie chwaliła, ale mi wystaczyła lektura pierwszego posta, żeby stwierdzić z niezachwianą pewnością.) ;-) Psełdo, nie naśmiewam się z ułomności, sugeruje przyczyny takich niekorzystnych dla kobiet wniosków, które zechciałeś nam tutaj przedstawić (wnioski) :_

Gość Andronikus
Źródłem niekorzystnych dla kobiet obserwacji nie jest wcale moja przyślepota, ale same kobiety. Zamierzasz, Luśka, się upierać, że 95% kobiet jest urodziwych i zaledwie 5% to pospolite pasztety?

Gość Rozczarowany na maxa
właśnie z rozpaczy zesrałem sie w gacie i capi w całej chałupie

Kurcze, ja nie wiem, gdzie wy mieszkacie. Jak idę ulicą czsami, to aż mam kompleksy, bo widzę mnósto ładnych dziewczyn, naprawdę np. w Niemczech czy Belgii nie widuje się na ulicach takich ładnych dziewczyn, jak w Polsce. Fakt,że sporo ma tapetęale jest odsetek dziewczyn, które naprawdę ładnie się prezentują. A ten temt to pewnie przez przystojniaczka i jego bandę założony...

Gość Andronikus
I tak oto, Luśka, oraz Bu, zostałyście bandą. :-) Zupełnie nieźle.

Nie zamierzam się upierać przy zaproponowanych przez Ciebie proporcjach, bo są zbyt nieprawdopodobne. Ale myśle, że tak 40% do 60% to juz całkiem trafne stwierdzenie. Niestety tylko w odniesieniu do polskich kobiet. U mężczyzn jakoś tak - szczególnie patrząc na tych 30+, dałabym 90% niezbyt atrakcyjnych lub zupełnie nie, a 10% OK :-)

Gość malypuchacz
są brzydkie niektóre na dodatek wredne ale jak przyjemnie podotykać takie brzydoty tu i ówdzie :D