Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

Ike, trzymam kciuki za wszystkie bez wyjatlu imaginacje ZSa?? wiem lusiu:P przyzwyczaiłam się już do tego :P

Gość Autorze, nie zgadzam się
Napewno nie wszystkie są brzydkie. Jest tyle pięknych kobiet.

Podnodze (ike, oczywiście będzie nam się bardziej inteligentnie wydawało w sensie naszego wspólnego dzieła w postaci tej postowej plecionki/przeplatanki, żadna wycieczka personalna :)

a najbardziej trzymam kciuki za Twój sukces na polu wdrażania więcej logiki w ściemnianiu będzie nam wszystkim bardziej inteligentnie się wydawało lusiu nie mogę:P musiałabym wtedy rzeczywiście stać się wierną kopią luśki lub ZSa poza tym wciąż mi dźwięczą twoje słowa a propos ambitnych tekstów "(z różnica, ze niekoniecznie interesujące)", które to ja słowa po cichu popieram:) więc wszelkie wdrażania pozostawię drugoklasistce lusi :)

"musiałabym wtedy rzeczywiście stać się wierną kopią luśki lub ZSa" Ike, mam dodatkowe 15 min, więc oficjalne ogłoszenie rekordu nie do pobicia w ilosci użyć znaków ZS w swoich postach. Zwycięzca - IKE! 🌻 gratulacje! oklaski! wiwat! :)

Gość 12345654321
jacy faceci takie kobiety sami jestescie brzydcy to czego od kobiet wymagacie?/

Zwycięzca - IKE! rozumiem, że twoja kandydatura nie brała w konkursie udziału?:P

Ike, ja tęsknię wprost, bez uciekania się do prowokowania niczemu winnej interlokutorki, która tym samym pośrednio przyczynia się do wzmożenia nabrzmienia wiadomego ego (któremu i tak niczego nie brakuje!) ;-)

O kurcze, ale tutaj pobazgraliście. Mam tylko jedną uwagę. Lusia - nie chodzi o to by się nam wór z samcami rozrastał, tylko skurczył do celów badawczych. Przecież na upratego idzie wyznaczyć cezurę między przystojniakami i brzydalami, czyli moje założenie nie było takie złe.

"dzie wyznaczyć cezurę między przystojniakami i brzydalami, czyli moje założenie nie było takie złe." moja cezura byłaby taka, ze ma mi się np. to tzw COŚ w nim podobać :-) ujdzie?

nie byłabym sobą gdybym nie wtrąciła słówka :P czyli moje założenie nie było takie złe. nie takie złe to może być- życie w pojedynkę ty nasz wierny uczniu masz być prawie najlepszy twoje teksty również :) i założenia też !

oczywiscie nie cezura, a kryterum, cezura to taka, ze za nią nic mi sie nie podoba, czy jak? (wiem, ze jestem dziś nadpłodna (piśmiennie), ale może to dzięki słońcu) ;-)

chciałam napisać, ze jak już tęsknie, to wprost pierwsza wersja była właściwsza:) i taką dawno zaobserwowałam:P:P:P

jedna z lepszych Twoich ściem ostatnio fakt jestem prawdziwą debeściarą skoro nawet lusia się nie poznała, że akurat napisałam prawdę:)

skoro nawet lusia się nie poznała to byla lepsza sciema, bo ike wie, ze lusia sie poznala jeśli chodzi o twoją ściemę to próbuj dalej ZS na razie jest miernie:)

ike, wciaz jestes w swiecie fantazji? twoich??:P:P:P bejbe??:P

az tak wyskoka temperatura u ciebie? jaki filtr zastosowalas? o to jak byłam ubrana też zapytasz?:P

a jak bardzo chcesz to pytanie przeczytac? a to zależy kto by je zadał i tak! wiem :P ty też do niego tęsknisz:)