Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

, a jak nie, to pewnie Zetesa (więcej nie będę!) nie -pewnie tylko -na pewno :) ale ostatecznie to nie jego wina, że nauczyciel z niego kiepski

"to nie jego wina, że nauczyciel z niego kiepski " bierzesz winę na siebie? :P (jezeli nie bedziesz wiedziala, jak odpowiedziec, zrozumiem, bo wlasnie jestem jakby zapracowana jeszcze) :-)

"to nie jego wina, że nauczyciel z niego kiepski " bierzesz winę na siebie? nie poczuwam się absolutnie:D ale powiedzmy, że trochę współczuje w końcu jaki jest taki jest- ale jest nasz

Gość niekktórem majom ciało
jak małym kraj

Gość sssssssssssssssss
ech to nie jest wcale najgorsze NAJGORSZE JEST TO ZE POLCY MEZCZYZNI TO WIESNIAKI KTORE NIE POTRAFIA SIE FAJNIE UBRAC I LAZA Z TYMI PIWNYMI BRZUSZYSKAMI SA CHAMSCY I SMIERDZA JAK KOMPOST Z GEBY I NIE TYLKO WIECZNIE NARZEKAJA JAK PRZYSTALO NA PASZTETOWYCH NIEUDACZNIKOW...a tak malo was :-(

"widać czasem i tandeciarz powtórzy jakąś trafną mądrość ludową (ja nie czytałam, nie znam, film był przydługi i dość banalny)" Z resztą mniejsza z nim, widzę, że się nie nim wykręcę. Ale uwaga! Chcesz Luśka dokonać oceny atrakcyjności na podstawie wyłącznie dwóch właściwości - stopnia uprzystojnienia i mądrości. W celu uproszczenia wprowadzimy, notacje binarną, czyli cecha albo jest, albo jej nie ma, zatem przystojny-brzydki, mądry-głupi. Jeszcze do pełni szczęścia na brakuje kryterium rankingowego. Proponuję, ponieważ wszystkie podobno (to nie złośliwość tylko Wasze deklaracje) twierdzicie, że to intelekt jest najważniejszy, więc 3 punkty za mądrość i 1 1 za urodę. Zbudujmy teraz uporządkowany, cztero elementowy zbiór samców z możliwymi cechami (podkreślam - niereprezentatywny): 1. Mądry i przystojny - 3 +1=4 pkt 2. Mądry i brzydki - 3 pkt. 3. Brzydki i głupi - 1 pkt. 4. Głupi i brzydki - 0 pkt. I tutaj się, Lusiu nasuwa pytanie - naprawdę satysfakcjonuje Cię nr 2 ? PS. I proszę się mojego wyglądu nie czepiać. PS2. Nie można mieć wszystkiego :(

aj tink lusia i ZS ar filing łors tudej i dobrze im tak:P

Gość zimne piwko i wódka czysta
Prawdziwa księżniczka uprawia sport, nie używa kosmetyków i daje zada po ślubie. Jeśli pije alkohol i pali papierosy to jest juz stracona w oczach inteligentnego meżczyzny!

"i dobrze im tak" Mówi się gód for wem :-) Cichobab, jesteś w porzo (o ile dopuszczasz jednorazowe użycie przeze mnie slangu), tym bardziej, że widzę w Tobie odbicie siebie sprzed dwóch lat, kiedy również zdarzało mi się popełniać ambitne posty (z różnica, ze niekoniecznie interesujące) :-) A potem wpadłam w towarzystwo Ike ... :P

"I tutaj się, Lusiu nasuwa pytanie - naprawdę satysfakcjonuje Cię nr 2 ?" Przecież niekoniecznie super przystojny nie znaczy od razu brzydki, wiec odmawiam udzielenia odpowiedzi na tak sformułowane kłeszczyn :-)

A potem wpadłam w towarzystwo Ike ... o towarzystwie ZSa już nie wspominając ( bo po co :P) i teraz lusia jest jak nowa tobą cichobab też się zajmiemy :classic_cool: cieszysz się ?:)

"o towarzystwie ZSa już nie wspominając ( bo po co )" moja wersja jest taka, ze ZS wpadł w maj kompany ;-) "i teraz lusia jest jak nowa" niezupełnie, chyba, ze chodzi o nowy bagaż kafe doświadczeń, z podkreśleniem świadomość dostępnego obecnie targetu/odbiorcy ;-)

moja wersja jest taka, ze ZS wpadł w maj kompany nie lusia w maj a żeby już postarać się być szczerą to w zasadzie w zmanierr a że zmanier wpadła w maj........

... a że ike, zmanierr i luska są kajnd of kompany od dwóch lat, kiedy to się bardzo do siebie zbliżyły dyskusją o ustawkach ;-) to wszystko się zgadza, czyli ałer kompany is majn :-)

a skoro juz tak sobie wspominamy to było jeszcze inaczej lusiu ZSa zareklamowała nam zmanierr na topiku abałt as ( i jakimś komicznym??)

o widzisz lusia wpadłyśmy mniej więcej na to samo:) tylko ustawki to nie był ten moment:D chyba, że za początek kompany uznasz moment kiedy dochodzi to burzliwej wymiany zdań :P