Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

Ja pamiętam reklamę Zsa z ust Sami (pardon, Ike, Sami, thank you ) mam dziś dobry humor więc przeprosiny przyjęte:P

nic, ja musieć lecieć, więc w miarę możliwości nie piszcie nic ciekawego pliiizzz ;-) PS Ike, pozwól, ze nie będe juz czekać az napiszesz, ze to będzie bardzo trudne, a nawet awykonalne :P ;-)

Powiedzmy, że nawet miło z Twojej strony przegięłaś :P

ale sciemniacie jesteś pod wrażeniem?:P

jesteś pod wrażeniem? w przypadku lusi -tak czyli również uważasz , że cichobaba trzeba przeszkolić ??:P

z zakresu? ściemniania ZS obudź się bo koń ucieknie!

więc nie jesteś pod wrażeniem bo jesteś zazdrosny? to trzeba było od razu tak mówić :P

ike jor imadzinejszyn is ekstrimly pamp ap tudej też startujesz w konkursie ściemniania ?? i jeszcze wykorzystujesz w tym celu moje dobre imię??

ike, nie wiesz od czego jest jury? sugerujesz, że już czas na mój werdykt?

as aj sed :) spoko to ja pozostanę przy swojej interpretacji ale wyników na razie nie zdradzę :P

skąd my to znamy..........:P rozumiem, że ze względu na lusię również postanowiłeś nie napisać (podczas jej nieobecności) niczego ciekawego??:P

a kuku, niezatopione ;-) (mogę podtrzymywać na powierzchni jeszcze około 15 minut, co jest z jednej strony bad, bo za mało, żeby ZS zauważył, a z drugiej gud, bo za mało znaczące, żeby przestał mnie lubić z powodu zasadniczej różnicy zdań i poglądów ;-)

"rozumiem, że ze względu na lusię również postanowiłeś nie napisać (podczas jej nieobecności) niczego ciekawego??" Ike, nie wymagajmy rzeczy niemożliwych ;-)

a ty wiesz lusiu, że wybieram się na twoje włości ?

"rozumiem, że ze względu na lusię również postanowiłeś nie napisać (podczas jej nieobecności) niczego ciekawego??" Ike, nie wymagajmy rzeczy niemożliwych masz rację cofam: (podczas jej nieobecności) :)

"a ty wiesz lusiu, że wybieram się na twoje włości ?" będziesz kokietować? szwajcaria mi się już znudziła więc postanowiłam spróbować czegoś nowego kto wie- może to będzie bardzo ekscytujące doświadczenie:P

no dobra, errata" zasadniczej różnicy płci przed wydaniem werdyktu żądam dowodów!