Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany na maxa

Baby są po prostu brzydkie. :(((

Polecane posty

Za to przystojnych facetow jest wielu... :/ Jak macie wymogi dziwne panowie, to i nawet 1% sie nie znajdzie. Troche samokrytyki.

Gość Andronikus
Że niby, Luśka, masz mnie za nieprzystojnego mężczyznę?

Gość Andronikus
Tak sądzisz, Luśka?

Gość Andronikus
Ale na moje posty także się natknęłaś...

Gość Bóu
Banda i Wanda? Jestem jednostką, proszę to " wreście " pojąć .

Gość Bóu
Wszyscy jesteście piękni. Lusia jest śliczna, Psedło urodziwy. Brum jak marzenie. Ach o och.

Gość Andronikus
Jesteś śliczna, Bu?

Gość Balerinkaaa
Faceci mnie wkurwiają. Każdej która pokaże im wiecej ciała niż przeciętna dziewczyna mówią że jest śliczna. więc jaka jest "definicja" ładnej/ślicznej dziewczyny wegłud was panowie?

Gość Balerinkaaa
*według

Gość Andronikus
Wegdług nas nie ma definicji ślicznej. :)

Gość Bóu
Nie jestem śliczna.

Gość Balerinkaaa
Każdy coś ma w sobie interesującego. Definicja piękna jest baardzo obszerna, ja mam tak że nawet jeśli facet jest średnio przystojny, ale ma ciekawy charakter to w moich oczach staje się tym przystojniakiem, zresztą z każdego można zrobic takiego, wystarczy troche pracy:)

Jasne, ze mężczyzna nie musi być super przystojny, bo już dawno wywnioskowano (no przynajmniej tak mi się wydaje, jeżeli nie, to gdzie oni mieli rozum? ;-), że najbardziej podniecający jest w mężczyźnie intelekt (najbardziej nie znaczy wyłącznie rzecz jasna) :)

'najbardziej podniecający jest w mężczyźnie intelekt" Trąci niestety tym tandeciarzem Wiśniewski :(

nie irutyjcie sie kobitki tak bardzo. niestety po częsci musze zgdzodzic sie z autorem. malo jest kobiet ktore bez grama makijazu sa piękne. malo z nas ma idealna cere,dlugie ciemne rzęsy, ladne pelne usta, itp.. wiekszosc z nas uzywa kosmetykow i tak naprawde nie mozna stwierdzic czy dana kobieta naprawde jest ladna czy jest to zasluga kosmetykow. mezczyzna nie maskuje swoich niedoskonalosci podkladem, tuszem czy innym gownem. nie zaklada wysokich obcasow zeby wydluzyc krotkie ,grube nogi, nie farbuje wlosow nie przedluza ich... tak niestety jest i nie ma sie co spinac.

Gość Deżawju
Sądząc z tego, Luśka, coś napisała, to ja Ciebie muszę wcale nieźle podniecać. :)

Gość ssoniaa
Ten topik musiał zalozyc jakiś biedny, porzucany przez kopiety, zakompleksiony facet chcący zemscic sie w ten sposób na kobietach. Zastanawiałam się przez chwile czy nie jestes gejem skoro uważasz że wszystkie baby są brzydkie-kręcą cie mężczyźni??? może chcesz o tym porozmawiac?

Gość ssoniaa
"o co ci chodzi" muszę sie z toba nie zgodzic bo i owszem kobiety zakladaja obcasy zeby wydluzyc nogi a mezczyzni np zakladaja buty w tym samym kolorze co spodnie i tez w ten sposób je wydluzaja Kobiety farbują wlosy ale faceci rowniez i ostatnio coraz czesciej i nie tylko ci młodzi dla wariacji ale starzy zeby zakryc siwe włosy kto inny jak faceci stoja przez pol godziny przed lustrem i stawiaja na zel wlosy? robia jakies bródk,i baczki aby wyszczuplic optycznie twarz? i jest jeszcze wiele innych przykładów nie tylko kobiety maja jakies swoje triki

"Trąci niestety tym tandeciarzem Wiśniewski" widać czasem i tandeciarz powtórzy jakąś trafną mądrość ludową :-) (ja nie czytałam, nie znam, film był przydługi i dość banalny)

a to tu lusia ćwiczy koncentrację !!

Gość UWAGA, UWAGA!!!
Zaczyna się ikeizacja topiku.

UWAGA, UWAGA!!! Zaczyna się ikeizacja topiku. nie przesadzaj pomarańczo nie będę koleżance robić konkurencji w zabrumianiu tym bardziej podczas jej nieobecności- bo to nieładnie:P