Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowyKról

cała prawda o kobiecym sexie

Polecane posty

Gość MalinowyKról

Wkurza mnie już ta cała teoria, że facetom chodzi tylko o jedno, że faceci patrzą na kobiety jak na obiekt sexualny, że dla faceta ważny jest sex itp... tym czasem prawda jest zupełnie inna.. to dla kobiet sex jest jednym z głównych elementów w związku.. kiedy facet "według danej kobiety" nie sprawdza się w łóżku to choćby nie wiem jak był dobry to zostaje odtrącony a w najlepszym wypadku owa kobieta po prostu znajduję sobie kochanka, inaczej mówiąc zdradza go gdyby złapać przeciętną kobietę na ulicy i przeciętnego faceta to liczba partnerów sexualnych była by stanowczo większa u kobiety Wiele kobiet boi się otwarcie przyznać, ze ma np znajomego z którym spotyka się tylko dla sexu, boi się tej opini, że jest dziwką, puszczalską czy inne głupie stwierdzenia praktycznie każda średniej klasy kobiety i oczywiscie te bardziej atrakcyjne miały w swoim życiu takich facetów i to nie jednego tak więc moje drogie panie - PRZESTANCIE PIERDOLIC JACY TO MY JESTESMY ZLI PATRZAC TYLKO NA SEX BO SAME JESTESCIE DUZO ALE TO DUZO GORSZE dziekuje za uwage :classic_cool:

Gość gigusiek25
Święta prawda...wreszcie ktoś to powiedział jak jest faktycznie

Gość agataxxx23
mimo, ze jestem kobieta to ciezko sie nie zgodzic z postem autora :)

Gość hheeheh
heheh gowno wiesz na ten teamt i nie bede z toba dyskutowac

Gość Evangelion
Zgadzam się z Autorem. Ciekaw jestem co na to Dominik ;)

Gość nie wiem jak ty a
hehehe ten temat powinien być podwieszony na głównej stronie :D:D pozdro dla autora, czekam teraz tylko na oburzone damy z kafeterii :) ps. tak jestem dziewczyna

Gość wolfikS
pierdolenie o szopenie. a kogo to obchodzi

Gość aha i ach i aha i ach
Howgh!

Gość MalinowyKról
Ludzi, którzy czują sie oburzeni tym mitem, że dla faceta liczy sie tylko sex ja sobie wypraszam.. nigdy nie oceniam kobiety po sexie, mogla by byc najgorsza kłodą w łóżku- nie intersuje mnie to... wazne, by byla zajebista w innych dziedzinach zycia.... a sex? tego mozna sie nauczyc moje panie zadna z was nawet nie zaprzeczy mojemu postowi, bo doskonale zdajecie sobie sprawe, ze tak wlasnie jest.. ale mimo wszystko czekam na jakas harcerkę, która spróbuję swoich sił i mnie zjedzie :)

Gość cycatechujee
hehe nic dodac, nic ujac ;)

to jest twoje zdanie MalinowyKrólu, ale muszę ci powiedzieć, że znam wiele kobiet które za taką opinię by się obraziły. ale prawdą jest, że wiele kobiet korzysta z tzw wolności seksualnej, na równi z mężczyznami. gdzie leży problem? mianowicie w tym, że kiedy kobieta prowadzi bujne życie seksualne nazywana jest dziwką. w stosunku do kobiet używa się słowa "kurwienie się", w stosunku do mężczyzn "podboje", jest różnica? nieważne. zresztą mnie szczerze nie interesuje jak kobiety dysponują swoimi pupami za przeproszeniem. w moim życiu jest jeden mężczyzna, mój mąż, nigdy go nie zdradzałam i nie mam takiego zamiaru bo daje mi on wszystko czego mi potrzeba i bardzo go kocham. myślę że kobiet z takimi poglądami jak ja tez by się kilka znalazło. pozdrawiam.

odniosę się jeszcze do tego mitu jakoby mężczyźni zwracali tylko uwagę na sex - zdarza sie. niestety taka prawda ale nie zawsze wyznacznik. znam wielu mężczyzn którzy zostali dotkliwie skrzywdzeni przez takie opinie przez ich niedoszłe partnerki. ale to chyba zdarza sie zawsze kiedy patrzymy na ludzi przez pryzmat uogólnień i schematów.

Gość cycatechujee
zuzzak widocznie zaspokaja cie sexualnie, a pewnie gdyby nie byl dobry w lozku to juz bys go dawno zdradzila ale i tak nie wierze, ze cale zycie spalas tylko z jednym facetem to tak w nawiasie co do roznicy miedzy kurwieniem sie wsrod kobiet a podbojami wsrod facetow to jest zasadnicza roznica to facet jest zdobywcą.. skoro potrafi zdobyc duzo kobiet tzn. ze ma cechy, ktore przyciagaja kobiety i nikt mi nie powie, ze tak nie jest bo kobiety sa na tyle glupie i puste, ze jesli facet przez dluzszy czas jest samotny, nie uprawia sexu itp to z gory MUSI COS BYC Z NIM NIE TAK.. same sobie zaprzeczacie jednym slowem

Autorowi chodzi o takie kobiety, ktorych partnerzy nie sa ogierami w lozku, wiec pukaja sie na boku, bo dla nich w zwiazku sex jest najwazniejszy. Ty masz po prostu dobrego faceta, al pytanie co by bylo jakby sie nie sprawdzal w lozku?

Gość kobieta jedna z wielu
nie rozumiem rangi tego odkrycia :D przecież wiadomo, że kobiety uwielbiają seks i że jest dla nich bardzo istotny, nie zdradzam męża, bo jest dobry w łóżku, złego w łóżku bym nie zdradzała, po prostu nie wzięłabym z nim slubu

Gość no po co mamy dyskutować
zaprzeczać oczywistym prawdom. Żeby dać satsfakcję frajerom, którzy są kiepscy i liczą że jest dla nich jeszcze nadzieja? Zenująca podpucha autorze!

Gość pocieszam strapionych
Średniej klasy to może być samochód, a nie kobieta. Ciulu parchaty. Do reszty się w ogóle nie odniosę, bo to jedna wielka bzdura.

Gość dziewczę z kafe
'gdyby złapać przeciętną kobietę na ulicy i przeciętnego faceta to liczba partnerów sexualnych była by stanowczo większa u kobiety' Ależ logicznie rzecz biorąc to jest niemożliwe :) no chyba że więcej jest lesbijek :p średnia wychodzi taka sama, przecież te kobiety z kimś ten seks muszą uprawiać, co nie? 'Wiele kobiet boi się otwarcie przyznać, ze ma np znajomego z którym spotyka się tylko dla sexu' I odwrotnie, w tym momencie facet ma znajomą, z którą spotyka się tylko dla seksu. :)

Gość jajkowitz
A ja się często spotykam z powiedzeniem "kuriarz" i "dziwkarz" i wcale nie mówią tego kobiety, a faceci właśnie. Dodam, że to jest pogarliwe określenie.

Gość no ale ty myslisz ze
po co my robimy sobie te różne operacje cycki botoks ciuchy seksowne fryzury makijaże itd ? właśnie żeby mieć lepsze branie u facetów a sam widzisz ze obiekty seksualne coraz doskonalsze poprzeczka coraz wyżej a do tego wszystkiego wiadomo ze najlepiej smakuje seks z obcym facetem bo swój codzienny choćby dobry w te klocki to ileż można na tą samą gębę patrzeć i najlepsze sie przeje :P te co powiedzą ze jest inaczej to dziewczyny zakompleksione nieatrakcyjne albo tak o sobie myślące które wstydzą sie swojego ciała dlatego powiedzą ci ze one wierne ze tylko jeden partner i do tego po ciemku pewnie :D :P

Gość ergerg
dziewczę z kafe - ale ty glupia jestes caly sęk w tym, ze jak facetowi trafi sie kobieta, z ktora po prostu uprawia sex tzw. układ to zwyczajny fart i szczescie dla goscia.. a dla kobiety znaleźc sobie takiego faceta to ZADEN PROBLEM, zaden..

Gość ergerg
i taka kobieta moze sobie np 5 takich facetów miec w swoim zyciu, podczas kiedy kazdy z tej piątki miał tylko z nią taki układ juz łapiesz o co chodzi w stwierdzeniu ze przecietna kobieta ma wiecej partnerow sexualnych na koncie niz facet? tepa laska..

Gość sząze
Dlaczego piszesz "mogła by", "miała by"? Jesteś dorosły? Błędy sprawiają, że wypowiedzi nie można brać na poważnie. Podobnie jak nie można wziąć na poważnie samego autora...

najlepsze jest to ze ktos kiedys wymyslil ze facet mysli tylko o seksie i baby w to slepo wierza ;] i niech dalej maja zludzenie ze moga nas kontrolowac seksem ;] a tak na prawde jest zupelnie odwrotnie

Gość adidasplay
to jasne jak slonce, kobiety mozna przy sobie zatrzymac tylko z dwoch powodow sexu i pieniedzy prawda jest taka, ze dla kobiet sex jest duzo wazniejszy niz dla facetow facetowi wystarczy to, ze ma po prostu kobiete z ktora moze uprawiac sex, jest z tego powodu bardzo zadowolony i nic wiecej mu z tej dziedziny zycia nie potrzeba z kolei dla kobiety sex to jeden z glownych elementow zwiazku.. jesli facet sie nie sprawdza to zwyczajnie odpada, albo zostanie predzej czy szybciej zdradzony to smutne kobiety to typowe kurwy

Gość sząze
Poza tym wybaczcie, ale wchodzenie na babskie forum i zakładanie tematu, że kobiety się puszczają to samobójstwo ;) Sami się w tej chwili zwyczjnie usprawiedliwiacie.

Gość roumald ex
czemu jedynym glupim argumentem kobiet na tym forum to jest "ktory prawdziwy facet wchodzi na damskie forum?" ja sie pytam.. co to kurwa za damskie forum skoro wiekszosc userów to wlasnie chłopy? kto powiedzial, ze to w ogole damskie forum jest?? to glupota.. a nawet jesli niby takie jest, to co z tego? kazdy chce pogadac, wymienic poglady, dowiedziec sie czegos itp

Gość sząze
Bo ten serwis jest skierowany do kobiet? Bo forum posiada dział jak zakupy, diety, ciąża, kosmetyczka? Ja rozumiem - równouprawnienie, ale w ciąże panowie jeszcze nie zachodzicie.