Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rakpap

Nie głosujcie na Komorowskiego

Polecane posty

Gość tylko Komorowski utrzyma
media prywatne są obiektywne, bo są niezależne od partii właśnie :) Za JK jest tylko publiczno-pisowska TVP i Rydzyk. No chociażby na zdrowy rozum patrząc - dlaczego WSZYSCY INNI są anty a TVP i TRWAM jest za?

Jak dotąd media publiczne byly powiązane z PiS i Samoobroną. KRRiT zostala rozwiaqzana przez PO przeciez WOLNE media o tym pisaly wiec nalezy sie spodziewac ze teraz beda pro PO. Koniec umiarkowanego zróżnicowania mediów. Jeszcze superstacja jest w miare niezalezna

Oglądałam wywiad z psychologiem na temat wyborów i psycholog stwierdziła że Kaczor bierze ludzi na litość a tak nie powinno być...Te smutne oczka jak już tu ktoś napisał :O...No ale kretyni będę na niego głosować ''bo on teraz taki biedny'' :O:O

Gość mowicie ze komorowski to
marionetka PO i Tuska, i ze nie chcecie zeby Polska rządzila ta partia. A LEchu to nie byl marionetka Jarka przypadkiem i Polska nie byla Pisowska?? Wszystkie ustawy poszly sie jebac bo prezio potrafil tylko krzycze VETO! Zastanowcie sie ciulki troche zanim zaczniecie nawolywac do glosowania na KAczora

Słońce TVN ma ogromne poziwazania z politykami, nie zdziwilabym sie gdyby nawet dostawalo dofinansowanie z budżetu poczytaj o tym, myśl sama

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
glosujemy na Komorowskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja głosuję na Kaczyńskiego
Tusk i Komorowski ładnie wyglądają i nawet staraja sie byc dyplomatyczni ale sa za słabi żeby Polske uratować, pogrązą ją. Dlacvzego nie wyciagneli konsekwencji od ludzi, którzy powinni odpowiadac za podwódź??? Gdyby wyciągałoby sie konsekwencje to tylku nie pchałoby sie na stołki!!!! A tak tylko kazdy zwala wine na poprzednikow i jest to samo. Nieważne jaka partia rzadzi, powinna odpowiadać ta za rzadów której zdarzyło sie zaniedbanie.!!!!! A Tusko obiecuje złote góry ale nie bierze sie za tych co wydaki pozwolenia na wybudowanie domów na zagrożonych obszarach???

A Lechem rządził Jarek ale to było ok,nie? :O:O

Gość Darianna25
Mam nadzieje,że jak wygra KOMOROWSKI to pogoni tą cała bandę, która siedzi w publicznej televizji. Skończy się manipulowanie i, tak, tak , panie Pospieszalski.

kurwa nie moge. to rozumowanie mnie rozpierdala. "Ponieważ Lech był marionetką Jarka, to Komorowski może być marionetką Tuska" LITOŚCI zdrowy rozsądek nawołuje by sie uczyc na błędach i nie dopusoisc ponownie do takiej sytuacji. MAMY 10 KANDYDATÓW zdejmijcie klapki z móżgu

Gość BeyonceKnowles
ja własnie mysle dlatego głosuje na Komorowskiego! J.K to bardzo zły człowiek

nie znosze kaczynskiego,ale jakos zal mi sie go zrobiło jak palikot wypierdolił ten wiec w lublinie.kaczor gadał przez ten mikrofon a palikot go zagłuszał:o

Manipulowanie to poki co macie w TVNie a "banda" juz zostala rozpędzona. czytaj co mowia media i mysl !!!!!!!! PO rozwiązało skład KRRiT moze dlatego nie pokazala sie w niej debata z 8 kandydatami. czyzby wasz komorowski slabo wypadł na tle innych inteligentniejszych polityków z ideami? Kaczor w ogole tam nie przyszedł. Waleczna postawa jak nic!

to sobie głosuj na tych 10, i przestań przeklinać!!!!

Gość będę walczyć
spokojnie rakpap jeszcze się obudzą (z ręką w nocniku) i będą mieli pretensje do samych siebie

Gość BeyonceKnowles
rakpap nie potrafisz pisać kulturalnie???? bo pomysle ze masz mózg wyprany przez Pis

kurwa bo nie moge :D "lech był marionetka jarka to komorowski moze byc marionetka tuska" TAAAAAAAAAAAK!!!!!!!! Myślimy!!!!!!!!!!!!!!! :D Ide na zakupy patki słoneczka i tak was lubię

Gość ab7
według mnie nie powinno się podawać wyników sondażu przed wyborami wszyscy powinni mieć równe szanse a nie mówić, że ten ma 51 % , 30% a inny 7 % według mnie to już jest nie uczciwe to tak jakby już wynik wyborów wcześniej ustalono kto ma wygrać lub, że powinno głosować się tylko na tych dwóch kandydatów a reszta się nie liczyła

Nie chodzi o to ze dajemy ''przyzwolenie'' że ten rządzi tym....tylko jak jarek rzadził lechem to wszystko było ok,nikt nic nie mówił,kazdemu to pasowało (tym z pis-u) :O...teraz widzą że niby w PO też ktoś rządzi kimś to zaraz krzyk i oburzenie....

poza tym myslicie ze proPOwski TVN nie manipuluje? Sama swoja gadka dowodzicie ze jestescie zmanipulowani. Tylko komorowski i komorowski, albo kaczynski i koniec. No ale jak zgadzacie sie zeby naszym krajem rządziło kolesiostwo to ok, swojski bronek moze byc ;p

Gość będę walczyć
jaki PiS ;) napisała wyraźnie, że popiera JKM-a! To wy macie wyprane mózgi!

ja pamiętam że było wielkie oburzenie m.in. dlatego zgłoszono wotum nieufnosci o odwołano jarka

Gość Darianna25
Tak,tak, świete słowa, moze społeczenstwo polskie wreszcie zacznie sie uczyc na błedach i nie beda głosowac na kaczora aby nie było powtórki z rozrywki. Koles, przestan gadac głupoty,chyba juz ci calkiem mózg wyprali w tej publicznej tv. Jesli chodzi o tvn to jest to prywatna stacja, zadnego dofinansowania z budzetu nie dostaje, rany, co to znowu za pisowska teoria spiskowa? Miejmy nadzieje,ze ludzie zmadrzeli w koncu i wybiora dobrego kandydata na prezydenta. A ja dzisiaj lece po zaswiadczenie,bo koniecznie musza wziac udzial w wyborahc, nie odpuzcze, zagłosuje na komoroskiego.

rakpap -> myślę, że jesteś osobą bardzo pogubioną. Dlaczego zakładasz takie tematy skoro chcesz żeby każdy myślał sam? Określ się.

"Miejmy nadzieje,ze ludzie zmadrzeli w koncu i wybiora dobrego kandydata na prezydenta" A jest tylko dobry i zly kandydat? Co to znaczy ze ktos jest dobry a ktos zly? Gdzie pozostala 8? To nie liczy sie juz program ale to czy ktos jest kreowany na zlego lub dobrego? Po drugie sadzisz ze krajem, światem rządzą rządy? To sie grubo mylisz. Światem rządzi pienądz, korporacje i interesy. Tak samo tvp, tvn i inne media maja swoje interesy i beda kreowaly swoich kandydatow.

jarka to odwołano dopiero po koalicji z Lepperem i Giertychem. A to, że teraz nie chce wojny polsko polskiej brzmi dokładnie tak samo jak - jeśli mój brat zostanie prezydentem, to ja na pewno nie będę premierem. Ludzi ocenia się po czynach a nie po gadaniu

Gość JAK TO MOZNA JESCC
OCZYWISCIE TYLKO KOMOROWSKI CHYBA WSZYSCY MAJA DOSC TEGO JADOWITEGO KONUSA