Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat schodzi na psy

Moje dwie córki twierdza ze widzialy na balkonie biala kobiete-wierzycie w duchy

Polecane posty

Powiedzialam dziewczynkom zeby przestaly juz sie nakrecac jedna przez druga.Napewno nie zasna dzis normalnie...

Gość nieduch
"ja xD Niech pani im powie, że się im przewidziało i żeby się nie baly bo duchy nie istnieją. z pewnością teraz to bedzie dla nich szok i ................" No własnie, dokładnie to samo miałem na mysli.:)

Gość ja xD
Mój brat nie był święty. Powiesił się gdy miał 17 lat. Nie wiemy dlaczego i chyba ise juz nigdy nie dowiemy do usranej śmierci. Dlatego on mi sie objawiał. Widziałam go wszęzie. Raz nawet w szkole jak siędział przedemną w ławce na lekcji. Lubiłam go. I ja jako jedyna z jego rodzonym bratem najbardziej to przezywalismy. Śnił mi się jak idzie sie wieszać. i w ogóle. Trwalo to może ze 3 tygodnie. Ale potem przeszło. Jednak to że pojawiła się dzieciom ta kobieta to jest jakies dziwne, chociaż ja w to bym nie wierzyła. aleee... mam pytanie. czy ktoś w tym mieszkaniu mieszkał i potem umarł.??

Gość ja xD
nieduch--- ale chyba w takim troche innym sensie. ... .

Nie wiem bo to jest mieszkanie w wiezowcu obok a poza tym na tym osiedlu mieszkamy dopiero rok.Ale sie dowiem,bo nie daje mi to spokoju.

ja xD ja na Twoim miejscu chyba bym oszalala.Módl sie za brata bo wiadomo ze samobojcom ciezko jest na tamtym swiecie...

Gość ja xD
wiem wiem. ciężko jest. na pogrzeby ju z w ogole nie chodze z rodziny bo nie moge wszystko mi go przypomina i nawet jesli to nie rodizna to chce mi sie ryczeć.. w kościele na mszy tez tak samo i przez rok jak beczałam na maszy to sie ludzie na mnie gapili.. :/

Gość ja xD
może to pani sprawdzić biorąc jakiegos sąsiada ze sobą..

Gość ja xD
i niech się pani nie martwi tym tak bardzo.

Gość wieśkaaa
Może ktoś tam jednak mieszka a kolezanka mogła nie wiedzieć ze ktoś się tam wprowadził, poza tym wątpliwe aby duch odebrał domofon

ja xD zdajesz sie byc bardzo sympatyczną osobą a tutaj to rzadkosc ;)

Gość KjjjjKjjjjKjjjj
Pewnie widziały Marilyn Monroe.Też ją widziałem (dziś) na dachu sex shopu :D

Jak mi o tym powiedzialy to na balkonie suszyly sie dwie poduszki-teraz ich nie ma.Duchy chyba prania nie robia? ;)Mysle ze z tabiala kobieta cos im sie przewidzialo.Kolezanka corek powiedziala jeszcze ze ona miala dziwne oczy i tutaj chyba widac ze zmyslila to, bo to mieszkanie jest na ósmym pietrze,wiec oczu napewno nie bylo widac...

Gość ja xD
no własnie. chyba że była z nia oko w oko. a może chciała tylko nastraszyć pani córki. na pewno ktoś tam mieszka skoro nie ma tam juz poduszek. I właśnie duch by raczej nie odebrał domofonu. no bo jak. ?? : ) może pani tam cały czas patrzec. i wieczorem sprawdzic czy pali się światło jeśli tak to to o czymś będzię świadczyć : )

Gość ja xD
nie wiem co ludzie o mnie myślą. ale mam 14 lat i już wiele przeróżnych tematów rozwiążałam w internecie i w sszkole pomagałam koelżąnkom rozwaiżac problemy... chyba zostane psychologiem i teraz założę takiego bloga gdzie ludzie będa mogli mi sie zwierzac a ja im będę pomagac bo lubię to robić... szkoda tylko ze sobie nie umiem pomóc : D : )

Gość ja xD
tak czy inaczej ja sie hyba już pożegnam. Jutro mam gastroskopię musze się przygotowac.. ; ( to do usłyszenia. Pozdrawiam wszystkich.

Gość zrób tak jak on
W takim razie ktoś tam mieszka, może na lewo, może się ukrywa. Duchy nie odbierają domofonów, bez przesady.

Gość spróbuj im powiedzieć
że to niegrzecznie dzwonić do obcych ludzi nie mając żadnej sprawy.

Gość sdfdfdfgdf
JESTES FAJNA MAMĄ:) Jak ja lubie ludzi ktorzy nie olewają dzieci tylko im wierza i przejmują sie tym co mówią. nie pamietam która aktorka ale byla taka jedna co wydała sporo pieniedzy na operacje jeza gdy jej córeczki znalazły zwierze zmasakrowanego. i to było fajne ze ich nie wysmiała, ze nie kazała im spadac, albo ze je olała. staraj sie pokazac ze im wierzysz, ale powiedz ze te duchy nie zrobia im nic złego, ale zeby tam nie chodziły bo duchy potrzebuja spokoju. ja wierze w duchy. a jezscze bardziej w fajne mamy:)

Gość bardzo dużym błędem
jest niewiara w słowo dziecka, jeszcze się o tym przekonacie.

Gość sdfdfdfgdf
mysle ze tym ddomu po prostu ktos mieszka. normalny człowiek z krwi i kosci. znam przypadki gdzie w jakim budynku ktory sie wydawał niezamieszkały mieszkała kobieta ktra maz wyrzucił z domu a ona sobie w takim niezamieszkałym urzadziła dom. zreszta ja mysle ze tam mieszka normalan jakas kobieta. nie mozna wierzyc słowom ze ktos tam nie mieszka bo jakies inne dziecko to powiedziało. moze tam mieszka zapracoiwana osoba która rzadko wychodzi z domu i dziewczynkom się wydaje mieszkanie niezamieszkane?

O rany, to po prostu głupie... Jakie duchy?! Gdzie wy widzicie jakiś dowód, czy chocby podejrzenie, że to mógł być duch? To co zobaczyły małe dziewczynki? Czy to co opowiedziała im ich koleżanka noc wcześniej? Na pewno opowiadały sobie historie o duchach, zresztą niech mama je zapyta... Po czyms takim dzieciaki mogą zobaczyć i uslyszeć WSZYSTKO. Ja jestem ateistką i racjonalnie podchodzę do świata, przykro mi, ale takie rzeczy nie istnieją... Raz tylko zdarzyło mi się być świadkiem i uczestnikiem czegoś, co wyglądało baaardzo dziwnie, nadprzyrodzenie, czy paranormalnie. I przez kilka misięcy mieszkałam w mieszkaniu, w którym działy się dziwne rzeczy i nie mogłam znaleźć innego wyjaśnienia niż cud/duch/tajemnicza moc nieziemska... do czasu gdy wyjasnienie pojawiło się samo i wzbudziło we mnie cudowny napad śmiechu... :) po prostu patrzycie kochani na niektóre rzeczy tylko pod jednym kątem... jakby spojrzeć na nie z drugiej strony - wyglądają zupełnie inaczej. Pozdrawiam!

sdfdfdfgdf-dziekuje bardzo za mile slowa ;)

Gość Ale te twoje cory
wymyślają . No bo po cholere zadzwoniły :O

Gość ale się wkurzyłam dzisiaj
wychodzę rano w koszuli nocnej na balkon, przeciągam się i cieszę słońcem. Potem wracam i korzystając z wolnego dnia układam się jeszcze w łóżku z książką - a tam jakaś gówniarzeria dzwoni mi domofonem i ucieka!!! Wychowujcie jakoś dzieci!

:D

Dzis rano widzialam tego "ducha" ;) Na balkon wyszla starsza i co najwazniejsze-ŻYWA kobieta :)

Wierze w duchy i przyznam bez bicia ze wczoraj ta historia moich dzieci troche mnie przerazila...Na szczescie duch okazal sie byc normalna kobieta :)

Gość ciężko stwierdzić
jola napisz coś więcej, jeśli możesz

Gość Marie85
No błagam was...Stare baby, a naiwne jak dzieci...Jakie duchy?? Przecież to nie Halloween ;) Jeszcze wezwijcie księdza na egzorcyzmy i obwieście dom czosnkiem...a nie to chyba na wampiry jednak ;D