Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capresa32

Pojedynczy i pojedyncze 30+ z Dol. Śląska

Polecane posty

Gość capresa32

Poznajmy się, może skończy się samotność?

Gość To_m
witaj, ciekawa propozycja, piszę się

Gość capresa32
No ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy... A może nie ma samotnych na Dolnym Śląsku???

Gość samotnieDolnośląsko
Jednak nie ma... Szkoda, a może to i dobrze.

Gość duzo jest samotnych ze sląska
na tym forum prawie sami ślązacy.

Gość Dolnoślązaczk@@
Tak...no dziki tłum tu rozmawia!!!

Gość eRCe
Witam,jestem rowniez z dolnego slaska,jestem pojedynczy i mam 30+.Ciekawe czy ten watek sie rozwinie

Gość 1500 mg/l
Ja mam póki co wciąż jeszcze 30-, ale poza tym cała reszta się zgadza. Jestem pojedyncza i z Dolnego Śląska. :D Temacik bardzo fajny i przydatny, oby tylko nie umarł śmiercią naturalną. A jak już, to przynajmniej jakoś widowiskowo, od ran postrzałowych moderacji czy coś... Słuchajcie, a może jakieś spotkanie wakacyjno-urlopowe?

Gość eRCe
pomysl fajny,ale mysle ze aby sie spotkac nalezy troche pogadac :)

Gość capresa32
Witam Was Nie było mnie chwilę i proszę...ktoś się pojawił. Może tak wymiana informacji o ogólnej choć lokalizacji? Ja- południe dolnośląskiego, no kompletny "dołek". Co robię? Pracuję, a potem staram się nie nudzić, więc hobby,ale nie zmienia to faktu,że samotnie spędzam ten czas. A czy wątek się rozwinie to przecież tylko od ludzi zależy.

Gość requiem dla snu
część dziewczyny i chłopaki:-) dolny śląsk się kłania...co prawda 30- ale wkrótce będzie równe 30 :-) także dużo nie odstaje was... pozdrowionka

Gość eRCe
Mizernie ten watek sie rozwija.Widac malo jest pojedynczych trzydziestolatkow na dolnym slasku.To dobrze jednak swiadczy o naszym wojewodztwie :)

Gość requiem dla snu
helloooooooooo może rzucimy jakiś temat....najlepiej pikantny, wtedy każdy wtrąci swoje zdanie:-) topik wzbudzi większe zainteresowanie...

Gość capresa32
No tak, tutaj im głupiej lub pikantniej, tym lepiej Tylko takie tematy mają wzięcie. Smutne.

Gość mansert3
witamja tez jestem kobitka z Dolnego Slaska...a w jakich rejonach mieszkacie?

Gość requiem dla snu
>capresa32 nie chodziło mi o głupi temat..może być polityka-będzie ostro:-)...najładniejsze miejsca w dolnośląskim bo wydaje się, że ja mam zaległości poznawcze ....najlepszy film, który się ostatnio obejrzało....może dzięki urozmaiconej dyskusji ktoś kogoś tutaj pozna...i nie mam na mysli tylko stosunków damsko-męskich...same dziewczyny też mogą iść na piwo:-) powiem ci, ze fajny pomysł miałaś z tym topikiem...ale teraz trzeba go utrzymać:-)

Gość capresa32
requiem dla snu Ależ ja wcale nie pomyślałam,ze chodzi Ci o głupi temat. Po prostu wyraziłam swoje przekonanie, bo tak patrząc na tematy, to nie raz ręce opadają. Wyznasz, w jakiej części wojew mieszkasz? Dyskusja, rozmowa to fajna sprawa,ale jak dla mnie nie o 1, 2 w nocy- rano praca wzywa!

Gość requiem dla snu
...w pełni cię rozumiem..bo ja z samego rana wstaję do pracy więc godzina 23 ja już śpię...a najlepsze, że jak jestem w pracy to inni udzielają się na necie...nie wiem jak oni to robią??!! na dodatek czytam co ci ludzie wypisują i się dziwię ich głupocie...mieszkam w samym sercu dolnego śląska:-) a ty?

Gość romcio
Cześć, jestem mężczyzną, lat 34, jestem informatykiem z zawodu i z zamiłowania, to moja pasja. Jestem wegetarianinem, lubię jazdę rowerem, czasem obejrzeć serial fantastyczny, telewizji nie oglądam prawie wogóle. Uwielbiam wędrówki po górach, w lipcu wybieram się w Bieszczady. Lubię piasta i czerwone półwytrawne wino, kaszę gryczaną. Podobają mi się kobiety o niezbyt dużym biuście i uwydatnionej pupci, lubiące jazdę rowerem. Uwielbiam tańczyć i balować na weselach. Poznam panią z dolnego śląska. ;) Pozdrawiam.

Gość capresa32
Jak Ty w sercu, to ja....w piętach??? :-) A tak na poważnie, to południe, przy granicy czeskiej. To serce to Wroc? W tygodniu to też padam ok. 23, choć specjalnie wcześnie nie wstaję-6.45,ale lubię spać. Po za tym ostatnio bardzo pracowicie w pracy, ba, nawet przynoszę więcej do domu. Ale ...już niedługo.

Gość requiem dla snu
>romcio wow...odważnie sobie poczyniasz na tutejszym topiku:-) gdzie mieszkasz?? bo może uzbiera się grupa dziewczyn...więc rodzynek się przyda;-) >capresa32 mieszkam w stolicy czyli WRC:-) i tak samo jak ty wstaje tak wcześnie ...w zasadzie 5 min wstaje wcześniej co do południa..i granicy czeskiej...byłam w raz w lubawce i międzylesiu:-) mogę spytać...czym się zajmujesz?

Gość romcio
Mieszkam we Wrocławiu. Jakby się jakaś grupa dziewczyn chętna na Bieszczady uzbierała to było by ciekawie. :p Dobranoc. :)

Gość capresa32
Romcio widac konkretny facet. Powinieneś jeszcze podać więcej szczegółów kandydatki. Requiem Niektórzy twierdzą,ze jestem w tej grupie, co to nic nie robi, a tylko pieniądze bierze i wolne ma! No są i tacy, jak w kazdym zawodzie. Ja akurat jestem pracuś i dlatego nie mam problemu, by innych(tu mam na myśli moich podopiecznych) namawiać do pracy. Ponoć głupich robota lubi-dziś doszłyśmy z kumpelą do takiego wniosku, wychodząc grubo po południu. Requiem, a jak z Tobą i pracą?

Gość requiem dla snu
dobranoc:-) szkoda, że w lipcu..... no i francja pokonana:-]

Gość requiem dla snu
>capresa32 a mi w tym wielkim mieście samotność doskwiera....nieprawdopodobne ale prawdziwe...za szybkie tempo życia przez co poznaje się ludzi na chwilę...cała prawda o big city ja na szczęście pracy do domku nie przynoszę....pracuje w dziale realizacji umów, które inne firmy zawierają z naszą firmą...pokrótce streszczając w ten sposób to czym się zawodowo zajmuję...

Gość capresa32
Oj, rozumiem Cię. Ja w małym (hm) mieście,ale też samotność, a do tego brak anonimowości. Myślę jednak,ze wielu z tych, o których piszesz też cierpi na samotność, lecz w danym momencie wystarczają im płytkie relacje.Dopiero z czasem człowiek się budzi i widzi pustkę wokół siebie. Dziś już zmykam. Dobranoc.

Gość requiem dla snu
ja też zmykam..papa:-)

Gość Jakiś Magnez
Romcio, lubisz w większości to samo, co ja. :classic_cool: Może zostaw jakiś namiar na siebie, żeby te panie z Dolnego Śląska chętne na wyjazd mogły się zgłaszać. ;)

Gość requiem dla snu
cześć ludziska:-) wszystkich wcięło....chyba dlatego, że weekend się zbliża...

Gość romcio
Cześć :) Weekend fajna sprawa... Ciekawe czy ktoś tu jeszcze zajrzy ... ? :)