Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capresa32

Pojedynczy i pojedyncze 30+ z Dol. Śląska

Polecane posty

Gość capresa32
Witam Puk puk Jest tu kto?

Gość requiem dla snu
otóż romcio.. myślę, że gości za dużo tutaj nie będzie w weekend bo każdy pewnie ma jakieś plany...z tym, że ma być okropna pogoda...ale w niedziele każdy podrepta do urn wyborczych..a potem siądzie przed tv, by z niecierpliwością wynik zobaczyć...:-)

Gość romcio
>requiem dla snu Polityka, polityka... Trochę będzie niecierpliwości, ale ja nie przywiązuję zbytniej wagi do polityki, utnę sobie wycieczkę rowerową. W poniedziałek po wyborach moje życie będzie wyglądało tak samo, chyba, że zdarzy się coś innego, bardziej bezpośrednio mającego wpływ na życie. To jak będzie zła pogoda to nici z Twoich planów? Planujesz jakiś plener? :)

Gość romcio
"Witam Puk puk Jest tu kto?" Dlaczego pukasz do własnego wątku? ;)

Gość capresa32
Było to "zapukanie"-wywołanie rozmówcy w odróżnieniu od pukania, po którym czeka się na otwarcie.

Gość requiem dla snu
hej capresa32 :-) >romcio wszystko co napisałam wcześniej to sugestia do tego co inni będą robić w weekend:-) co prawda..mnie polityka interesuje i napewno będę oglądać wyniki (pomimo, ze na wybory nie pójdę) ...bo założyłam się w pracy z kolegą o wynik:-)

Gość romcio
>capersa32 Cześć, Także trochę politykujesz? Z jakiej miejscowości pochodzisz, przy granicy czeskiej jest parę miast? >requiem No to życzę wygranej. O co się założyłaś? Dobranoc :)

Gość requiem dla snu
...jak to z facetami...oczywiście o wyborową;-)

Gość romcio
Wygląda na to, że to mocny zakład... Żal mi przegranego, bo nie będzie mógł zapić porażki ;)

Gość requiem dla snu
haha...jak przegram podaruje mu całą z zawiązaną kokardką:-)))

Gość nauczycie się kiedyś
że Dolny Śląsk to co innego niż Górny? Już się hanysi zlatują. Dolny to Wrocek!

Gość trzebnica 28 lat
moge dołączyc?

Gość romcio
>requiem "haha...jak przegram podaruje mu całą z zawiązaną kokardką" W takim wypadku może jeszcze załączysz liścik z autografem elekta... ;) > trzebnica Jak requiem wygra to może wszyscy dołączymy ;)

Gość capresa32
Witajcie Romcio- absolutnie nie politykuję! Łeee A co do jutra, hm, należałoby spełnic obywatelski obowiązek, choć raczej nazywam to wyborem mniejszego zła. Moja lokalizacja...no tak ogólnie to ujmując, to Kotlina Kł. Witaj Trzebnico...wprawdzie miało być dla 30+,ale co tam! Masz ochotę, to dołączaj. Miłego dnia!!! Aha! nauczycie się kiedyś że Dolny Śląsk to co innego niż Górny? Już się hanysi zlatują. Dolny to Wrocek! Tutaj są inteligentni i wiedzą, co to Dolny, a co to Górny Śląsk!!!

Gość requiem dla snu
...to czy wygram..okaże się jutro albo w drugiej turze....opijać jednak nie będę ...bo to i tak nie mój kandydat;-)...dlatego też i o autograf elekta nie warto się starać;P

Gość romcio
Dzień dobry. :) >Requiem Hehe, zakład tylko dla sportu, dyscyplina dobra jak każda inna, a zarabia monopol państwowy. :) Uprawiasz jakieś inne sporty, takie mniej intelektualne? :) >Capresa Hmmm, więc polityka nie jest Twoim hobby...:) Co przeważnie porabiasz w wolnym czasie? Znasz okoliczne pasma górskie tam u siebie?

Gość aniusza
ja tez jestem z Kotliny Klodzkiej, tez 30+, choc bardziej 40- niestety ;-) Pasm gorskich do woli, co tylko chcesz. Jesli lubisz gory, to na pewno juz w naszych okolicach bywales?

Gość requiem dla snu
12:01 [zgłoś do usunięcia] romcio Dzień dobry. >Requiem Hehe, zakład tylko dla sportu, dyscyplina dobra jak każda inna, a zarabia monopol państwowy. Uprawiasz jakieś inne sporty, takie mniej intelektualne? >Romcio, oczywiście...co jakiś czas basenik i codziennie odważniczki w domku:-) a najlepiej wychodzi mi oglądanie wszelkich dyscyplin sportowych w tv...zwłaszcza piłki nożnej:-]

Gość romcio
> Requiem, Hmm, jesteś kibicem sportowym... No powiedz jeszcze, że zasiadasz do meczu z piwem i przekąską... Podobają Ci się ci mężczyźni biegający za piłką (wiem, kobiety też grywają w nogę, ale nie widziałem jeszcze żadnej transmisji) czy chodzi tylko o emocje sportowe? ;) Czy tak jak w wyborach tak i w mistrzostwach masz swój typ na zwycięzcę? >Aniusza Cześć. Nie jestem szczególnym obieżyświatem, ale wycieczki w góry lubię. Bywałem w waszych okolicach, nieobce są mi Góry Bardzkie, a najbardziej chyba podoba mi się w Bialskich - bardzo mało turystów. Ktoś miejscowy powiedział mi, że oni to mają tutaj bardzo puste góry. :) A Ty skąd jesteś, wędrujesz czasem po swoich okolicach?

Gość requiem dla snu
>romcio czy ty starasz się być dla mnie złośliwy?? otóż lubię piłkę nożną i towarzyszące tej okazji emocje....piwa sama nie popijam ...jedynie w towarzystwie i raczej nie w trakcie meczu...daleko mi do takiego stanu....a zwłaszcza do specyficznego rodzaju męskiego reprezentującego taki poziom:p

Gość romcio
> Requiem Ja też lubię sobie czasem mecze pooglądać, tyle, że preferuję siatkówkę, która dostarcza mi sporo emocji i swego czasu sam grywałem. W siatkówce częściej można obejrzeć kobiety w akcji i takie mecze jeszcze bardziej lubię oglądać. :P Skoro Ty lubisz piłkę nożną, więc sądziłem, że może wytypowałaś sobie którąś drużynę na mistrza... Zapytałem tylko... :)

Gość requiem dla snu
>romcia ale siatkówkę zwłaszcza męską :-) też lubię oglądać...ogółem interesuję się sportem:-)

Gość requiem dla snu
>romcio i stałeś się kobietą...haha...sorry

Gość romcio
>Requiem No to teraz zostaniemy koleżankami... ;)

Gość requiem dla snu
jak tak można...spoko;-) chodzisz na mecze na siatkówkę do hali ludowej?

Gość romcio
Nie chodzę, oglądam w tv od okazji do okazji, przeważnie jak się trafią jakieś mistrzostwa. Kumpel mnie kiedyś wyciągał ma mecze Śląska - piłki nożnej. Na siatkówkę pewnie dałbym się wyciągnąć, na nożną to tak średnio. Bywasz na takich imprezach?

Gość requiem dla snu
na piłce nożnej nie byłam...pomimo faktu, ze czasami pojawiają się darmowe wejściówki w pracy...natomiast w zeszłym roku byłam w hali ludowej na siatkówce...jak były mistrzostwa europy kobiet ...na meczu niemcy-turcja...fajna atmosfera...oczywiście dzięki polakom:-]...ale inaczej się ogląda na żywo, a inaczej w tv....na żywo...boisko jest dużo mniejsze:-)

Gość capresa32
Cześć Widzę,ze zdominowały Was tematy sportowe. Ha, też lubię...siatkówka, piłka ręczna, ale nie nożna!Lubię...pooglądać w tv.Kiedyś byłam nawet zdolna wstać w środku nocy, by obejrzeć Ligę Światową,ale ostatnio nie dałam rady zerwać się o 2 w nocy. No i Romcio mnie zawstydził...bo nie znam moich górek, nie chodzę. A w wolnym czasie czytam, oglądam filmy i zajmuję się pracami techniczno-zdobniczymi, czyli np. kartki i różne techniki z wykorzystaniem papieru. To jest mój sposób na samotne popołudnia i wieczory.Ostatnio też masa solna-anioły. A Romcio tak wypytuje i wypytuje. Może sam napiszesz, co porabiasz w wolnym czasie??? Requiem jak ja ci zazdroszczę tego meczu w Hali, eh.

hej capresa32:-) wszystko przed tobą...nawet i hala ludowa:-)...widzę, że mamy dużo wspólnego...o 4 rano też mi się zdarzało wstawać:-)

Gość capresa32
Requiem to ty? Niestety Hala mi nie grozi...za daleko. Ale w tv na szczęście wszystko widać-jak dla krótkowidza, to komfortowo. ;-)