Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...fabetka

Tydzień Dukana a potem zmiana nawyków, zapraszam !!

Polecane posty

Topiki na których się udzielałam padały jak muchy, ja twardo trzymałam się diety,ale niestety 2 tygodnie temu przestałam. Byłam chora i do tego miałam okres więc wiadomo - zero cwiczen i ochota na słodkie. Ale, że lato tuż tuż to czas znów się wziac za siebie. Chcę zaczac od Dukana, bo diety białkowe dobrze na mnie działaja, bo duzo cwicze, więc najpierw tydzien dukana,a potem wprowadzenie pełnoziarnistego pieczywa,kasz,ryzu i całej reszty (zdrowej) :) Wzrost 178 waga 78 Ktoś dołączy?:)

oO zapomnialam o mojej stopce, widze ze przez miesiac nic nie schudlam, te 78 kg to teraz po calym dniu jedzenia,z rana bedzie pewnie 76 :) Chcialabym w miesiac schudnac koło 5 kg bo wyjezdzam,potem moge chudnac wolniej:)

Leniwa niedziela,rozumiem..:) Jutro na sniadanie bedzie jajecznica z 2 jajek, na 2 śniadanie chyba kupie jakis mały jogurt naturalny 0%tłuszczu. Na obiad pół tuńczyka, na kolacje reszta tunczyka. Coś mało,ale jak pojde na zakupy jutro to dokupie jeszcze twarog, wedzona makrele i serki wiejskie

Gość mał mi mi
bardzo wielka prosba dziewczyny napiszcie prosze co jecie na śniadanie obiad a przede wszystkim na kolacje dziekuje

Poszukałam trochę przepisów,bardzo podoba mi sie przepis na placuszki cynamonowe i na dkanowe bułeczki,fajna alternatywa dla chleba, juz zrobilam liste zakupow i jutro wszytsko kupie:) Na sniadania najchetniej jadłabym codziennie omlet,ale niestety białko musialabym ubijac mikserema, rano nie moge byc tak glosno :( Ale zamiast tego bede robic placki cynamonowe:D

Gość .................up...........
up

No to zaczęłam :) Na śniadanie jajecznica z 2 jajek 2 śniadanie mały jogurt naturalny Na obiad pół puszki tuńczyka i poł wędzonej makreli Do tego 3 godziny na siłowni:) Muszę miec silna wolę, bo właśnie robie słodkości na urodziny,bita śmietana, lody, ciasta:P Ale bez próbowania :D

Widzę że właściwie prowadzisz monolog :) Jeśli można zapytać: jak dużo ćwiczysz? :) a na obiad polecam gotowaną na bulionie pierś z kurczaka:)

Witaj, ja właśnie skończyłam 6 dzien diety dukana. Nie jest tak żle, nie jestem głodna, niestety spadło mi tylko 1,3 kg :/ ale nie zamierzam sie poddawac :):) Do tego chodzę na basen i kupiłam sobie "magiczne" hula-hoop :D

Zrobiłam sobie test dukana,wyszlo mi ze powinnam pierwszą faze trzymac 3 dni... Raczej sobie odpuszcze 3 dni, zrobie tylko 2, wczoraj i dzisiaj, a pozniej bede jadła normalnie, jednak ta dieta jest dla mnie zbyt restrykcyjna, wolę jeść pełnoziarniste pieczywo, brazowy ryz,kasze, warzywa itd, niz się pilnowac cały czas.... Głowa mnie boli, nie moge patrzec juz na makrele,jogurty i serki naturalne bleee... trrruskawo - no,wyszedł mi taki monolog:P a cwicze praktycznie codziennie co najmniej godzine (karnet na fitness i siłownie) a najczesciej 2-3 AS131 - super ze juz cos spadło nie poddawaj się:) Też bym popływała,ale nie znosze basenow, czekam az bedzie cieplo to codziennie bede nad jeziorkiem :)

Właśnie tez nie mogę patrzec już na te monotonne jedzenie :( Dzisiaj mam 7 dzien diety dukana i zaczelam II faze, jem warzywa, ale tak mam smaka na cos slodkiego :( moze dlatego ze mam 1 dzien okresu..ehhh a waga stoi w miejscu jak zakleta, pewnie przez warzywa dzisiejsze jutro bedzie wiecej!! I strasznie zaczyna mi brakowac chleba :/ \Super ze tak cwiczysz codziennie, ja ostatnio jakos zaniedbuje cwiczenia !!!

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!