Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debata a dno komorowskiego

Debata a dno komorowskiego

Polecane posty

Gość Debata a dno komorowskiego
Kaczyński chcę dotrzymać tego co jego brat chciał zrobić:) Jestem pewna że jak komór dorwie się do władzy to o prawdzie katastrofy w smolensku dowiemy się za jakieś 70 lat Jarek nie dopusci do tego zeby to zostawić.

Gość a dodam jeszcze ze jak
nie wiedzie Polska bedzie Norwegią, kto to powiedzial? to zagadka, tylko bez podgladania

Gość nie wiecie mialo byc

Gość sama jesteś dno...............
no nasladowca.. a to brata, a to premiera... ale wymyślił :( Nie chcę aby tu takim zimnem wiało, wolę ciepełko

Gość wolicie norwegie czy
irlandie ?

Gość Kaczyński the best
przekonał mnie debatą

Gość a moze renifery sprowadzi

Gość niech Tusk sie
No tak Walesa mowi o drugiej Japonii Tusk o drugiej Irlandii a teraz Sikorski o drugiej Norwegii, ja zdecydowanie wybieram Polske . !!!

Gość ja zagosuje na
leppera

Gość relaxeeeeee
Kaczyński, to godny kandydat a Komorowskiego mówie ŻEGNAM!!

Gość michaśka...
a czy przypadkiem wy wszyscy, którzy macie zamiar zagłosować na kaczyńskeigo, nie chcecie w ten sposób ,,odkupić swoich win bo mieszałyście z błotem jego brata, kiedy rządził... zauważyłam, że ci , którzy najbardziej kłapali dziobem na kaczaka, teraz chcą zagłosować na drugiego... wyrzuty sumienia?

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Komorowski ze swoimi wpadkami tylko nas ośmieszy

Gość niech Tusk sie
Sam jestes tlukiem Co w Tvn tak mowili ? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sikorski-Polska-ma-szanse-stac-sie-druga-Norwegia,wid,12347284,wiadomosc.html

Komor - porażka totalna i nie będę go komentować, bo inni zrobili to lepiej Napieralski - dobrze wygląda, ładnie mówi i dużo obiecuje. Chce, żeby państwo wszytko sponsorowało, ale nie wspomina kosztem czego. Na pewno podatkami. Kaczyński- chce, aby głos Polski liczył się w Europie, chce wzmocnić polską gospodarkę, obniżając podatki, nie chce in vitro na koszt państwa Pawlak- mówił do rzeczy, może zagłosowałabym na niego gdyby nie było Jarka

Gość relaxeeeeee
michaśka... - ja głosuję na Kaczyńskiego, bo uwazam,że to godny kandydat... nie należe do ludzi którzy oceniają człowieka na postawie jego wygladu czy nazwiska, bo sama uważam,że to podłe i denerwuje mnie, to wyśmiewanie się ludzi...

Gość sama jesteś dno...............
czyżby w takim razie Kaczyński ściągnął od Sikorskiego?

Gość nie glosuje na komorowskiego
zachowywal sie jak pieniacz,odnioslam wrazenie ze zostawial sobie czas specjalnie,zeby wdawac sie w klotnie.mowil oglednie,czesto pomijajac sprawy najwazniejsze,chociaz zaglosuje na kaczynskiego,uwazam ze napieralski calkiem dobrze sobie poradzil,pawlak natomiast pokazal nawet cien jakis emocji:P

Gość Hrabia Bronek
Bez komentarza,dno,dno,dno.

Gość bułka z serem
wszyscy tak przezywacie te wybory a tak naprawde to wybory prezydenckie są zazwyczaj wyborem "kto ladniejszy i lepiej sie prezentuje" i taka jest prawda o urzedzie prezydenta w naszym kraju. U nas wladze wykonawcza ma rzad z premierem na czele, prezydent pełni funkcje REPREZENTATYWNĄ i stara sie nie zrobić nam siary na arenie miedzynarodowej, nic wiecej do powiedzenia nie ma. jesli zaglosujemy, my Polacy, na kaczynskiego to bedzie to samo co za czasów Lecha - Tusk premierem, PO rządzi, kaczor prezydentem i nic sie nie zmienia, tylko Jaro zastepuje LEcha (czyli mamy nadal klotnie Tuska z Kaczką, jeden lubi rosje drugi nie i tak w kolko, zero zmian). jesli Komorowski zostanie wybrany - bedzie ladnie wygladal i czasem cos tam powie o tym jaki Tusk jest dobry i fajny i na tym skonczy sie jego funkcja. reszta kandydatow sie nie liczy wiec nie biore ich pod uwage, troche zaluje, ze zamiast Komorowskiego nie ma Sikorskiego, on mi trochę ogladą przypomina Kwasniewskiego, z ktorego MOIM zdaniem prezydent był dobry. pomijam jego pijacze wpadki, ale on sie na prezydenta nadawał, znał języki, miał jako taką prezencję i nie robił siary. Sikorskiemu pod wzgledem rezprezentatywnym tez nic zarzucic nie mozna. wybieramy wiec, narodzie kochany, zero zmian, czy PO'wskie zmiany:) (ja glosuje na Komorowskiego zeby nie bylo)

Gość relaxeeeeee
Komorowski, to oszust i złodziej!!! Tyle!!!!

Gość komorowski to dno
jak on tak mógł kłamać 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Gość relaxeeeeee
Głosujmy na Jarosława Kaczyńskiego!!!!!!!

Gość komorowski to dno
popieram. bo te kłamstwa Komorowskiego zacytowane powyżej to szczyt bezczelnosci.

Gość niech Tusk sie
Jesli wygra Komorowski bedzie to oznaczalo, ze PO ma pelne poparcie spoleczenstwa. Bedzie to rowniez oznaczalo, ze w Polsce zyje sie dobrze nam Polakom. Wybory prezydenckie to taki duzy sondaz przed wyborami parlamentarnymi.

Gość KACZYŃSKI GÓRĄ
po tej debacie wieeeeeeeeeeelki + dla niego!!

Gość co za różnica
Kaczyński jest cwany. Zawsze w kampanii ładnie gada a potem goowno robi. A poza tym - kto normalny, miesiąc po tragicznej śmierci brata leci i zapisuje się, żeby kandydować na jego miejsce. To chore. Tylko władza im w głowach i nic więcej. może i ma ładny program wyborczy ale dobrze wiem, że nie wcieli go w życie. Jak zwykle..

Gość KACZYŃSKI GÓRĄ
kochana/y!! Ty myslisz że on nie opłakuje swojego brata czy co?? Życie toczy się dalej! A Kaczyński sam widzi, co się w Polsce dzieje!! Bardzo dobrze robi że kandyduje!!!

Gość co za różnica
Sorry ale ja bym pare tygodni po tym jak mi zginął brat miał/a wszystko w dupie a już zwłaszcza szlajanie się po telewizjach i pieprzenie jakiś frazesów

"jesli Komorowski zostanie wybrany - bedzie ladnie wygladal i czasem cos tam powie o tym jaki Tusk jest dobry i fajny i na tym skonczy sie jego funkcja." Ładnie wyglądał? Koniecznie wybierz się do okulisty