Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrofinana

mój mąż nie pracuje i leży w dużym pokoju w łózku ogląda tv

Polecane posty

Gość endrofinana

:( załamka jak go pogonić i zachęcić do jakiegoś działania ? awantury nic nie dają :(

Gość Naćpana ketonalem
odciąc kochanie od paśnika w postaći dobrze wyposażonej lodówki i nie dopuścic go do pieniążków

Gość endrofinana
z tym że on ostatnio zarobił 4 tys + 3 tys zwrotu z podatku i to jest na jego koncie teraz nic nie robi i leży...nie można tak w nieskonczoność ja nie pracuje,on też nie, dziecko w podstawówce co mam zrobić ? :(

Gość endrofinana
nigdy w życiu nie byłam na utrzymaniu kogoś, 4 miesiące temu firma zwolniła prawie wszystkie działy ,to nie znaczy że jestem nierobem , tak sie zdarza w życiu

Problemem jest to, że pracujacy mężczyźni (mężowie) nie potrafią docenić pracy wykonywanej w domu przez kobiety, a już kompletnie nie pojmują czemu kobiety na macierzyńskim są takie zmęczone i nie zawsze wszystko w domu jest na błysk i na czas :/

Gość moj ojciec tez tak robi
od jakis 20 lat, lezy na kanapie i oglada tv a co 30 min wstaje z wysilkiem do kibla albo lodowki

Gość enedułerikefacke
to go zanieś do małego pokoju a w dużym pobaraszkuj z kochankiem lub sponsorem :D

Gość endrofinana
teraz właśnie wstał i ględzi jakies głupoty :-O że praca mu sie nie podoba, że powinniśmy wyjechać masakra , teraz je chyba mnie kurvica jeblnie :-O