Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmysłowy.:):))

co teraz macie dziewczyny kobiety w głowach jakie myśli.:)

Polecane posty

Gość Mała tęsknota
tęsknie za promieniami słońca,które oblewały Twoja twarz za deszczem który rosił Twoje ciało za wiatrem który rozwiewał moje włosy gdy je głaskałeś za głosem który szeptał mi co noc inną bajkę za oczami które mnie uwodziły za Tobą,który jesteś a jakoby Cię nie było ;)

tęsknie za twoja nagością i piękna kobiecością chce całować cię namiętnie i drapieżnie. Twoje zmysły rozpala moje usta gdy całuje twoje usta moje dłonie podudza roskosz dotykając twoich ud moje ciało dotyka twego moje usta całuje twoje piersi jesteś tylko moja do moich snów i myśli

Gość Mała tęsknota
tęsknię za dłonią,która wodzi po mym ciele za uśmiechem ,którym budzisz o poranku za zapachem,który roznosisz przechodząc obok za oddechem,który czuję na moim ciele za włosami ,w które wplatam swoje dłonie za Twoim nocą gadaniem za miłosnym uniesieniem Tęsknię. Takie myśli w mojej głowie, usidliły Ciebie w sobie

fajnie piszesz.:) chętnie całował bym twoja kobiecosc dotykał i wkładał w nią każdy podobny przedmiot zasłonił bym oczka i całował po ciele przykuł do łóżka i zadawał ból przyjemnosci

Gość Mała tęsknota
Fajny temat:) Chcesz mnie zdobyć chcesz pokochać chcesz mnie pieścić i całować?

Gość Mała tęsknota
Kochaj,pieść ,całuj serca mi nie żałuj popieść piersi popieść myśli i rozochoć do propozycji;)

może powiedz słodka jak jesteś ubrana to cię rozkręcę.:) może jak mi się uda będę cię całował i pięścil tak mocno jak da się maj mocniej.:)

Gość Mała tęsknota
myśli nagie ciało nagie usta nagie potrzebują otulenia dasz mi płaszczyk pocałunków?

będziesz miała płaszczyk pocałunkow i dotyku mojego języczka będzie delikatny będę też grzyl cię delikatnie i słodko złożę ci języczek delikatnie.:)

Gość Małe tęsknoty
Pogładź mnie po szyi pogładź mnie po piersiach przytul całą ciało do Twego silnego,gorącego Czuję jak drżysz jak patrzac wstaje w spodniach smyk;)

całuje twoja brzoskwinkie bardzo namiętnie wpadam w szał lize ją bardzo mocno wkładam w nic 3palce poruszan nimi:-)jesteś mokrusia

jusz jestem w łuszku i zaraz zacznę walić konia, myśląc o tobie, ty muj mały kurwiszonie :-) jusz taki podjarany jestem, że nawet bym zerżnął moją 80-letnią babcię, która ogląda TV w pokoju obok

oj to w takim razie nie będe przeszkadzać :) miłej zabawy .......z babcią;-)dobranoc Skarbię

Gość ...ZielonoOka...
Widzę, że rozkręca się tu bardzo ciekawy temacik... :) Aczkolwiek szkoda, że tylko wirtualny. ;) Od kilku miesięcy jestem sama i wydaję mi się, że będe wieczorkami co raz czesciej tu witać :) Zmysłowy, rzuca się w oczy, że to podszyw. Choćby po stylu pisania. Pozdrawiam!!!

Gość asari..:)
ja mam w głowie to że nie mogę zasnąc

Gość ...ZielonoOka...
Ja mam podobnie... ;) jednak juz robię się powoli senna i uciekam spać. Jestem tu częęęęsto bardzo (fakt, pod innymi nickiem zazwyczaj, ale...) ;) Poza tym nie psujmy tematu :)

hej oko.:) nic się mi psuje nawet ten temat.. - a temat fajny bo jakoś tak wyszło.:-) a co powiesz mi o sobie.:) hm a czemu jesteś sama cio.:)

Gość asari..:)
Dziękuje zmysłowy za buziaka na początek dnia....:) Tez serdecznie pozdrawiam bywalców,no i oczywiście wspaniłego dnia pełnego usmiechu życzę...:) dla Ciebie zmysłowy w szczególności

no fajnie.:) że dla mnie w szczególności.:-).. Nam nadzieję że ten dzisiejszy dzień będzie tak dobry jak słodki był mój buzial dla kobiet.:) he dzisiaj zapowiada się bardzo ciepły dzień

Gość taratumi
👄 buziak na dzień dobry pozwala przetrwać dzień w dobrym nastroju nie ma nic lepszego niż całusek z rana 👄

no i witam po wczorajszym lodziku w aucie :) kurde, czy wy tez sie tak zawsze nameczycie? moj facet nie dochodzi po 3 min, niestety dla mnie trwalo to wczoraj za dlugo i jeszcze skonczyl w moich ustach,czego nie lubie :(

to powiedz mu że tego nie lubisz.:) a czemu 3minuty to za długo to po ilu minutach byś chciała skończyć co? I tylko lodzik był czy coś więcej