Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asamasa

Zmieniam nazwisko bo mam okropne;/

Polecane posty

Gość asamasa

Nie będę czekać aż poznam męża i zmienię na jego nazwisko bo to bez sensu a im bardziej jestem dorosła i stykam się z papierami i urzędami tym bardziej spotykam się ze złośliwością "inteligentnych" osób. O ile Bronek Komorowski na na drugie imię Maria to moje nazwisko brzmi: Sromczak :O Śmiejcie się ;/ To nie jest żadna prowokacja a mnie chyba otaczają sami debile skoro 5 lat temu w liceum nawet nauczyciele przy odczytywaniu listy zakrywali usta wyczytując mnie... Mam dość. Jak byłam młodsza jeszcze jakoś to akceptowałam, ale teraz gdy nawet listonosz przychodzi i mówi: "List polecony do Pana Z. Sromczaka (mój tato)" - ma uśmiech na twarzy ale czuję że zaraz by wybuchł:O Trudno się z tym żyje...

Gość staszek spod monopolowego
dobrze ze nie Cipa

Zmień jedna literę npo r=ł i bedzie Słomczak. Mój kolega nazywał się Kutasiński i zmienił t na b, teraz jest Kubasiński.

Mnie to nazwisko jakoś nie rozśmieszyło. Normalne jest!. Moja mama miała na studiach profesora FIUTA. :P. Pozdrawiam.

Gość AAA23
moja znajoma ma na nazwisko Papież

Gość asamasa
profesor Fiut? Ale się uśmiałam! :D A z tą zmianą literki to pomyśle, fajna sprawa. I może namówię do tego rodziców i brata. W sumie nieduża zmiana

Gość ja nie mam nic przeciwko
mnie uczyła w LO anlistka o nazwisku Fiutka :D

Gość sie pytam
daj somczak i bedzie git

Gość sromczak nie jest zle
do mojego gimnazjum chodzila JUDYTA FIUT takze :D

do Ania_24 Fiut?! Aleksander Fiut, ten słynny miłoszolog? Zazdroszczę kadry na studiach Twojej mamy :)

Pytanie podobne ale z nieco innej beczki... nienawidzę swojego imienia... chętnie bym zmieniła na inne ale co mam podać w uzasadnieniu? że go nienawidzę i że źle mi się kojarzy...? Czy takie uzasadnienie starczy...?

Gość kici kiciiiii
Imiona i nazwiska musza byc obrazliwe , osmieszajace itp. a nie stwierdzenie typu "nie podoba mi sie" , za to moj partner tez ma brzydkie nazwisko , nie ze osmieszajace ale od zwierzecia.. ;/ ja sobie nie wyobrazam jak ksiadz to bedzie czytal.. przeciez do teraz ciagle sie smieje jak to bedzie wygladac jak beda czytac jego imie i nazwisko, jemu ono sie podoba, mi nie.. ale bez sensu miec 2 nazwiska, albo jego.. macie jakis pomysl?

Gość groooooveee
Imari, jak masz na imie?

Gość ...Agata....
faktycznie, przerąbane masz! U mnie w sql jest gościu co się nazywa Aleksander Fiutowski

Imari - z tego co wiem można zmieniać tylko na takie gdzie zgadza się pierwsza literka poprzedniego imienia np jak nazywałaś się monika to możesz zmienić na marta martyna itd gdzie pierwsze litery są takie same moja znajoma zmieniła ale wg mnie nie miała podowu

Gość Falski
prawie takie jak Ocipka