Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorąca kicia przed 30

Czy są tu Panie, które zdradziły męża i zaszły w ciążę, a mąź jest pewien, ze to

Polecane posty

Ja w wieku 13 lat dowiedzialam sie ze oprócz 2 rodzonych braci mam jescze 3 przyrodniego rodzenstwa... kochany tatus... zawsze tak bardzo chcialam miec siostrzyczke a okazalo sie ze jednak gdzies tam ja mialam... :/

Gość mąż_pn
takich facetów od razu powinno się kastrować! a równie dobre życie wam wszystkim zagwarantował?

Gość Andrzej_45l
Ja byłem w takiej sytuacji - skończyło się rozwodem :(( Jak dowiedziałem się że dziecko nie moje - poniosło mnie trochę... zacząłem szukać okazji z innymi kobietami i chwaliłem się podbojami przed moją ex, a ją traktowałem jak powietrze. Dziś tego żałuję bo mogłem spróbować jej wybaczyć i mieszkalibyśmy razem z córką. Płacę alimenty i utrzymuję kontakty bo wychowywałem ją 13 lat... w zasadzie jest moją córką - mówi do mnie tato.

Dziecinstwo bylo ok, wydawalo mi sie ze mam spoko tete, jak sie dowiedzialam o jego podwójnym zyciu a zaczelo sie jak mialam 1,5 roku to nie moglam uwierzyc ze on byl do tego zdolny, to byl szok dla mnie. Ale wyszlo w praniu wyszlo jak sie rozstal z mama, zamieszkal z 3 kobietami!! I co jakis czas sie zmienialy na inne, stracilam ochote nawet na odwiedziny a od 4 lat wogle juz nie mam z nim kontaktu... A tamtymi dziecmi przez cale zycie sie nawet nie interesowal