Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,1234

Najgorszy fizyczny ból, jaki mieliście.

Polecane posty

Gość kika bez bucika
porod

Gość ;)))))))))))
pęknięcie torbieli na jajniku MASAKRA!!!

Gość szukam i szukam
porod to pikus, przezylam 2 w tym 1 posladkowy (14 i 16 godz) najgorszy jest bol zebow i rwa kulszowa :O

Gość kika bez bucika
ja nie mialam pikusiowego porodu i to nadal gorszy bol niz wyrywanie zeba przez dwie godziny na zywca

Gość 222222
skurcze porodowe tak od 4-8 cm rozwarcia - jakieś 3-4 godziny wyrywanie nerwu z zęba który okazał się nie do końca zatruty - chwila ale za to jaka... :o

Gość ,,,1234
Ja czyrak w uchu :-O!!!!!!!! Przeciwbóle nie pomagały...Ale wiecie, słyszałam kiedyś, że najgorszym bólem, jakiego może doświadczyć człowiek, to kolka nerkowa...

Gość szukam i szukam
ja tez nie mialam pikusiowych - myslalam ze umieram, a jednak wyciaganie nerwa z zeba i atak rwy kulszowej jest gorszy - gdyby bolalo non-stop 10 sekund umarlabym bo tego bolu nie da sie przezyc:O

Gość ona1919
zdejmowanie paznokcia bez znieczulenia :(

Gość gupeek
glegokie na 10cm rozciecie uda spowodowane eksplozja silnika w kosiarce saplinowej. nie zycze nikomu.

zapalenie ucha to koszmar . Dwa razy to przeżyłam. Od wczoraj można powiedzieć, że jestem już zdrowa. Ból nie do zniesienia przez prawie 2 tygodnie. Nawet wrogowi nie życzę. Sponiewierało mną bardzo, ketonal pomagał na 2 godziny.

Gość kika bez bucika
dla mnie andal bol porodowy kilkunasto godzinny byl nie do wytrzymania...pikusiem bylo gmeranie dwie godziny w moim dziasle by wyciagnac resztki korzenia

Gość truskawencjaaaa$
ból mojej kolki jelitowej mialam kiedys taki bol ze nie moglam sie rpzez pol godziny ruszyc zmiejsca...masakra..

Gość ,,,1234
Podziwiam Kobiety za wytrzymałość na ból fizyczny :-)

czyrak to również masakrator, po ścianach się chodzi z bólu... w szczególności , gdy "lekarz" nie chce przypisać na receptę nic przeciwbólowego.

Gość ,,,1234
dzastolinaja...rozumiem Ciebie...mój czyrak odzywa się raz do roku i tak już 4 lata :/ ketonal po 2h, jak mówisz, nie pomagał :/ przedawkowałam...a z tą kosiarką to totalny horror...aaaaaaaaaa

Gość takaajedynnna
miałam operację na żywo, wstrząs mózgu ale najgorsza jest uogólniona reakcja anafilaktyczna czyli reakcja alergiczna. to było najgorsze :/

Gość truskawencjaaaa$
no na moja chorobe niestety nie ma tez leku zadnego majac 12 lat chirurg chcial mi wycinac jajnik ale moja babcia sie nie zgodzila mialam surowa diete i tak juz 8 lat z tym zyje jest o wiele lepiej alekiedys wazylam 40 kg przy wzroscie 174;/masakra i ciagle diety;/ dziekuje Bogu ze juz sie te meki skonczyly raz na jakis czas mam te bole ale znosze je o wiele lepiej niz kiedys...

ponoć na takie hard bóle to już tylko Tramal pomaga, ale trochę bałam się to brać. Mój mąż to zazywał po zabiegu i normalnie nie było z nim kontaktu.

Gość ojejku ojejku ojejku
2 porody ( 1 - 10 godzin ) wyrwanie nieztrutego zęba kolka jelitowa ból miesiaczkowy (2 ketonale nie momagaja ) :)

Gość kama79
najgorszy ból dla mnie to kolka nerkowa...w ciąży. Myślałam, że będę po suficie z bólu chodzić.Najgorszemu wrogowi nie życzę.... Myslałam, że umrę. Poród i ból zęba to przy tym pikuś.

Gość żona poparzona,a nie żona popa
Wlanie się dysku do kanału nerwowego i trzymięsięczne czekanie z tym na operację....

Gość =Mała Mi=.
Czyraki są od przeziębienia krwi... Najgorszy moj ból to- zanim brałam tabletki anty to podczas okresów Było tak: budziłam sie w nocy padałam w drzwiach matki by jej powiedziec ze zle sie czuje jadłam garsciami wszytskie ibupromy,sraka taka ze nie wiadomo w ktorym momencie mozna juz zejsc z kibla bo niewiadomoj czy padne na ziemie i nie posram sie pod siebie ,rzyganie z bólu dosłownie nagłe (raz ozygałam tak drzwi od nocnego dyzuru a potem podłoge) potem juz nawet ketonal nie pomagal, telefon po pogotowie , wyniesienie mnie na noszach z chaty w szpitalu na wozek inwalidzki moich dosłownych zwłok wjebanie 2 zastrzykow pierw w doope potem w żyłe i chwile zawsze sie przespałam tam jeszcze i powrót nad ranem do domu. i cos takiego raz na 3 mies bo co miesiac to jakos dawalam rade z konskimi dawkami tabletek przeciwbolowych oraz ból gdy spadłam na rame an rowerze cipą :O myslalam ze sie osram z bólu :O