Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za kretyn

Facet zostawil mnie z dzieckiem

Polecane posty

Gość co za kretyn

poszedl mieszkac sam, bo chce miec cisze wieczorami,bo nie chce placic za mieszkanie,bo nie chce dziecka i nigdy nie chcial. Mam ochote wbic mu noz w glowe, jak tak mozna? Ale coz..tacy sa faceci. Czuje taka wscieklosc i zal, bo mamy cudowne dziecko a on nie ma za grosz szacunku i odpowiedzialnosci. Zostawil mnie tonaca w dlugach przez niego i niezaplaconych rachunkach. Powiedzial, ze nie chcial dziecka, ze go wjebal.am w nie, ze moglam ruszyc lbem, zanim zrobilam je sobie, ze to nie dla niego. Pies, kundel i cala jego rodzina.

Gość łołooł
no to teraz załóż sprawę o alimenty i spokojnie ratuj swoje życie.

co za czasy się porobiły już nikt nie chce dorastać tylko być dziećmi bez grama odpowiedzialności a gdzie są jego rodzice pierdoły zapomnieli nauczyć dziecko odpowiedzialności zamęcz go alimentami niech zdycha skurwiel

Wybierajcie dalej "macha" i "ciacha" to tak będzie się kończyło:classic_cool: Dobrze Ci tak, było myśleć a nie rozkraczać nogi bo facet ma firmę to i pewnie ma kasę :-o

Gość hszonszcz nie kopie sie
lezacego

no i napisał palant z kompleksami każdy ma prawo do własnych wyborów i nikomu nic do tego każdy ma też prawo się mylić i popełniać błędy więc nie oceniaj buraku bo kim ty jesteś ??

Gość Z marsa jestes
hszonszcz wypierdalaj stad turlac gnoj! Wspolczuje Ci bardzo! Ale czy nie lepiej bez niego, z długów się kiedyś udźwigniesz, a masz już jeden ciężar mniej na karku!

on ma swoja firme i zataja duzo wplywow, tak wiec jest na niskich dochodach i alimenty beda niskie sąd nie jest głupi nie bierze pod uwagę dochodów ale możliwości zdrowy , w sile wieku chłop tak szybko się nie wywinie poza tym sąd doskonale wie, że zataja się swoje zarobki:P weźmie pod uwagę również zeznania

Gość czwartek ::)18
ja to rozumiem jestes w ciazy ..facet nie chce zrywa z toba bo i tacy sie zdarzaja ..ale Ty piszesz ze macie dziecko juz ...to przeciez czas od kiedy on wie to chyba troche czasu mineło i sie mu podoboło ..i nagle mu palna odwala ..dziwne to moze smyslasz cos , i całkowicie nie chce was znac i kasy dawac i taktuje was jak przedmioty wiesz luzie sie zmnieniaja ale bez przesady ..gdzie ty miałas oczy ,ze by zadawac sie z takim egoista ,przeciez byliscie nawpeno ze soba jakis czas ,pewne rzeczy sie wie o człowieku jak sie z nim jest ..a komentarz o jego rodzicach ..nasuwa sie pytanie ... ale gdzie ty miałas oczy ??

czwartek jesteś jakimś nowym gatunkiem pokemona??? jestem za ujebaniem skurwiela :D zero litości dla fajansiarstwa!!

Gość łołooł
no to wykorzystaj jego strach czy też słabośc i załatwiaj ! takim debilom szybko mija dobra wola i włącza się progeam chciwusa. Jak jego rodzice są wykształceni to wiedzą że nie ucieknie ich synek przed konesekwencjami- powiedz im co i jak oraz jakie koszty poniosłas dla tego cymbała