Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna.eM.

Zanik miesiączki

Polecane posty

Mam pytanie - od 4 miesięcy nie miałam miesiączki... Czy jeśli jest to np spowodowane odchudzaniem (w ciągu ostatniego roku schudłam ok 30kg) to czy jest szansa, że gdy przestanę się odchudzać wszystko samo wróci do normy? Macie jakieś doświadczenia w tym?

Gość samsunggts650
podaj wzrost i wage

Gość ------------------............
hmmmm moim jedynym doswiadczeniem jest to ze jestem wciazy i dlatego niemam okresu. Idz lepiej do ginekologa bo 4miesiace niemiec okresu to jest cos dziwnego , powinnajs to dawno zrobic

pewnie od odchudzania, ale od niezdrowego odchudzania, idź do lekarza powie ci co i jak to wrócisz do normalności chyba że nabawiłaś sie anoreksji

Mam 175cm wzrostu i ważę teraz 68kg (tak więc nie ma to nic wspólnego z żadną anoreksją), i jeszcze w sumie powinnam trochę schudnąć, choć nie wiem czy przypadkiem nie dać sobie spokoju z tym na jakiś czas, miałam nadzieję, że wszystko samo wróci do normy... Do gina wybieram się już od jakiegoś czasu, tylko jakoś nic nigdy mi z tego nie wychodzi

Hm, to w takim razie, to raczej nie jest od odchudzania, bo 68 kg to faktycznie dalego jeszcze do anoreksji i wyniszczenia organizmu. A na pewno w ciazy nie jestes? A ile masz lat? Może to juz menopauza? :-)

Mi lekarz kiedyś mówił, że to wcale nie od niskiej wagi tylko od dużego spadku może się rozregulować... Więc sama już nie wiem co o tym myśleć... W ciąży nie jestem i mam 20 lat więc to raczej nie menopauza