Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek po kawie

ratunku !!!!!!!!! dosyc tej brudaski!!!!!

Polecane posty

Gość kubek po kawie
moja zona jest taka ze az ludzie mysla ze to wymyslilem..

Gość kubek po kawie
ona jest zadowolona naprawde ..

Gość kubek po kawie
widac ja nie jestem normalny ,boje sie ze nic mnie juz nie czeka ,wszystko mamy wspolne..

Gość kubek po kawie
ona pochodzi z bogatej rodziny,jej ojciec wkrecil mnie do roboty,oni by mnie zniszczyli,ich corka jest najwazniejsza mimo ze jest totalna fleją

Gość kubek po kawie
zwracam jej uwage,jak sa u na goscie to zawsze jest mila,i sie umyje wczesniej nikt nic nie podejrzewa,ja ze swoimi rodzicami nie utrzymuje kontaktu ..jej ojciec ma wlasną firmę,matka siedzi w domu i ona jest jedynaczka ,jak bylismy narzeczenstwem to byla inna albo się maskowała..

Gość kubek po kawie
jak dzis wroce do domu to zastane syf i ja posrodku

Gość oj Shatyn!
to moze zaszantażuj ją, że odejdziesz jeżeli nie zacznie się myć...

Gość kubek po kawie
sprobuje ale nie wiem czy jestem w stanie to zrobic tj.odejsc ,bede zniszczony wtedy

Gość qwer
przed slubem nie malowalam sie ale sie mylam a po slubie chce sie tak podobac mezowi ze wlosy coiodziennie majkijaz pazurki pomalowac umyc wygolic,i jeszcze mu nmie pasuje a sam jest fleja,

Gość kubek po kawie
zazdroszcze twojemu mezowi,niech doceni to co ma,moja żona dawno zapomniala co topmakijaz( chyba ze sa goscie itp)

Gość kubek po kawie
ona jak juz cos ugotuje to zostawia brudne gary a potem chodzi wkurwiona ze nie umyte stoją ,a wlasny brud jej nie przeszkadza..

każda normalna kobieta dba o siebie dla samej siebie i dla swojego faceta-nigdy bez makijażu nawet nie wyszłabym na ulicę-fuj fuj fuj

Gość kubek po kawie
wlasnie,zal mi siebie,boje sie jej i jej ojca,ona moze mnie wysmiac w twarz

Gość kubek po kawie
ona jest nienormalna ,rozpieszczona brudaska ..

Gość kubek po kawie
na wieczor to podejrzewam ze myje aby rece i twarz i sie kladzie ,w sobote się kąpie ale na tum jej dbanie się konczy

Gość qwer
ja tez bym sie z nia niecackala a to jakis mafiozo ze cie zniszczy znajdziesz sobie inna zone i dobrze ze niue macie dzieci.

Gość qwer
a do slubu jak szla to jak wygladala ile ma lat czenmu nie macie dzieci 7 lat po slubie?

Gość kubek po kawie
zwolni mnie z roboty na pewno,ona wywali mnie z mieszkania zabierze auto,co ja zrobie bez pracy,,

Gość kubek po kawie
ma 29 lat ,do slubu miala drogą suknie,sbo jedynaczka musi miec wszystko.wygladala ładnie bo wtedy dbala bardziej o siebie albo się maskowała przede mną( to ze jest leniwa fleja),fryzura ,makijaz wszystko bylo ok. ona nie chce miec dzieci,zreszta jak o siebie nie dba to co mowic o dziecku

Gość kubek po kawie
w domu staram się trzymac porzadek ,mimo ze ona nie pracuje i ma na to czas

Wiesz co ,a mnie się wydaje że ty po prostu taka "pipa" jesteś i cicho siedzisz .bo "cię zniszczą " jak mówisz jak odejdziesz. W życiu niestety jest coś za coś. Przeprowadź z nią rozmowę na spokojnie do końca, przedstaw swoje stanowisko, nie zarzucaj ,nie wytykaj bo odniesiesz odwrotny skutek,tylko mów co bys chciał. Ze doceniasz że ci czasem ugotuje,ale pamiętasz jaka była śliczna np. zara zpo ślubie i spytaj czy by tak nie mogło być. Niech i ona się wypowie i zobaczysz na czym stoisz. Bo mnie się wydaje że ona to zwykły leń smierdzący jest, i doskonale zdaje sobie sprawę że cię "złowiła" i leje na wszystko już. A ty taka ciota jej stanowczo nic nie powiesz- to śmieszne.

Gość zaproś kilka razy
niespodziewanie gości do domu, tak żeby ona nic nie wiedziała- może to ja otrzeźwi...

nie stać cię na to by znaleźć samemu pracę?musisz być zależny od kogoś?pokaż im że jesteś facetem z jajami-nie rób z siebie dupy,że bez samochodu nie dasz rady,że nie znajdziesz pracę a na początek wynajmij sobie jakiś pokój i się wyprowadź może tak jej otworzysz oczy

Gość qwer
moj maz sie nie ogoli i nie moze spac ze mna! a co dopiero brudas ale juz ktos tu pisal ze baba sie nie myje z obory idzie do wyra ze sloma miedzy palcami hehe to jest dopiero cos ale ci i tak wapolczuje,.

Gość kubek po kawie
postaram sie dzis jeszcze z nią pogadac,ale ja to wszystko naprawde nie obchodzi,jej jest dobrze w tym brudzie ,pamietam czas zanim bylismy malzenstwem, bylismy szczesliwi,zakochani ,wydawala się inna a teraz szkoda gadac,a jakbym zaprosil nie spodziewanie gosci..to jest dobry pomysl,chociaz pewnie udalaby ze jest chora,przeprosila i zamknela się w sypialni juz raz tak bylo,wszystko jej uszlo plazem

Gość kubek po kawie
musze zaczac nowe zycie ,w koncu cos zmienic ,bo juz nie moge patrzec na tego brudasa,pazury u nog czarne a w klapkach chodzi,i jeszcze wielka dama