Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek po kawie

ratunku !!!!!!!!! dosyc tej brudaski!!!!!

Polecane posty

z tego co widać jesteś zwykłym PANTOFLARZEM nawet własnego zdania nie masz tylko liczysz na innych(praca,auto,dom....)moim facetem też byś nie mógł być bo strasznie nie znoszę takich pipek

Gość kubek po kawie
musze zebrac sie na odwage jeszcze dzis ,mam prawo normalnie zyc,niby teraz mam kase,zone,dom,samochod jakby ktos z boku patrzyl,ale malo kto wie jaka jest prawda

Gość kubek po kawie
wiem ale moja sytuacja nie jest taka latwa ,zrozumcie.Dzis przyjezdzaja do nas tesciowie na obiado-kolacje,ciekawe czy ona cos sprząta czy jak zwylke poczeka na mnie i zamowi gotowe dania,a potem bedzie slodka i rozkoszna ,jeden + dzis sie wykąpie

Gość kite isotonic drink
A przed slubem ujak kochales sie z nia i np robiles jej minete to tez byla zaniedbana? czy wtedy sie myla?

jakieś nudnawe to wasze małżeństwo-facet ogarnij się trochę,wyjdź do znajomych,z kolegami na piwko,zrób coś ze swoim życiem-zachowujesz się jakbyś miał z 50 lat

Gość jesli to nie prowokacja to
ten swiat się w małpy obraca. Ja sobie nie wyobrażam chodzić brudna. Rano, wieczorem prysznic, włosy zrobione, zęby obowiązkowo myte trzy razy dziennie. Kurde, gdzieś ty ją znalazł? Ja bardzo dbam o siebie, a jestem sama. I to mnie wkurza najbardziej. Dziewczyny które w nosie maja higienę i dbanie o siebie, maja mężów, rodziny, dzieci. Jak to jest możliwe? Chociaż to, może być prawda, bo mam koleżanke która ze mna studiuje, a za przeproszeniem jest taką fleją, że czasami myśle, że gdybym była facetem to bym jej nie tknęła. Brudne uszy, brud za paznokciami, spocona, zęby żółte, widać, że rano nawet twarzy nie umyła, i wiecznie śmierdzi psią kupą, bo czasami śpi ze swoimi pasami. I co najsmieszniejsze? Ma męża, zajebistego chłopaczka, zawsze zadbany i pachnący, do tego przystojny. A ona uważa siebie za cud bóstwo i do tego jedzie po tym mężu jakby był nikim. Nie wiem jak to możliwe. Sorry, że zaśmiecam temat ale chyba założe nowy, i opisze szerzej ten przypadek.

Gość kubek po kawie
przed slubem nie dala mi poznac ze taka jest ,jak bylismy w lozku byla swieza ,podgolona(nie golila sie na zero) teraz to nic jej sie nie chce . Ona siedzi w domu ,ja po pracy wyskocze nieraz na piwo z kumplami zeby nie byc w domu ... ona jezdzi do mamusi ,i plotkuja,pewnie narzekaja na mnie, bo jej rodzice mnie raczej nie lubią

Gość kubek po kawie
wlasnie moja kobieta zalicza sie do typu twojej kolezanki ,jak widac takie osoby istnieją,to nie jest prowokacja..

Gość kubek po kawie
ja sie czuje jakbym przegral zycie..inaczej sobie wyobrazalem nasze malzenstwo

Gość koap
moze uważa że nie ma się już dla kogo starać. niech idzi do pracy

Gość jak dla mnie to ta cała
sytuacja jest chora.Skoro ona się tak zachowuje to zacznij robić zdjęcia tych osranych gaci,syfu w domu,jej w tłustych włosach,waty z krocza,śmierdzących owłosionych pach.pozbieraj tego trochę i rzuć jej któregoś dnia pod nos i pokaż jak wygląda.Postrasz,że jak się za siebie nie weźmie to pokażesz to waszym znajomym i każdy sąd da ci rozwód na pierwszej rozprawie. Zacznij zapraszać do domu(nie uprzedzając jej wcześniej)jej koleżanki,ot tak na kawę,ploteczki.Jak ją zobaczy kilka osób w takim stanie to może być dla niej też terapia szokowa.

Gość cvvvvvvvvvvvvvv
myśle że gdybyś zebrał wszystkie dowody jej flejowatości to sąd by Ci współczuł

Gość kafe09
wspolczuje ci :( musisz znia porozmawiac, a kochasz ją?

Gość te 2 o wiele fajniesze
up

Gość mała flejka
Cześc, ja też jestem raczej "fleją" ale to co czytam mnie przeraża. U mnie objawia się to główne bałaganem.. ale raczej staram się z tym walczyć, tzn.sprzątać co jakiś czas. Jeśli chodzi o higienę, to czasem się zdarzy że któregoś dnia ze zmęczenia i lenistwa się nie wykąpię, ale to tylko wtedy jak wiem że nic ważnego poza domem nie mam do załatwienia. Mój chłopak mieszka osobno, jesteśmy razem gdzieś tyle, co Wy i nigdy nie miałam przy nim brudnych włosów ani włosów pod pachami... jak jestem z nim to oczywiste że kąpię się codziennie... po jednym dniu bez mycia każdy już sam się źle czuje. Ale zastanawiam się, czy to nie jest tak, że Ty wszystkiego od niej oczekujesz. Np. piszesz - zrobiła obiad i zostawia brudne gary - a może jak ona zrobiła obiad to Ty powinieneś pozmywać?

Takie zachowanie miewa również podloże psychologiczne,jeśli wcześniej z nią bylo ok,to może tak być.Nie widzi sensu dbania o siebie...Psycholog.

Gość mała flejka
Też mi się tak wydaje. Bo jak kobieta kocha, to nie zachowuje się tak.

Gość kjghjgjg
syf w domu to co innego,a nie dbanie o swój wygląd co inna sprawa.JAk kobieta kocha to chce się podobać facetowi.Ona ma go chyba w dupie.JA się nie maluję,sprzątam jak mi się chce,ale nogi depiluję włosy myję,ładnie się ubieram,uwielbiam widzieć zachwyt w oczach męża.

To samo!I jedno i drugie.Zaniedbywanie prac domowych tudzież siebie,to zaniedbywanie WSZYSTKIEGO.I nie ma tu do rzeczy,czy "ma w dupie"kogoś czy coś.I czy kocha lub nie.

Gość misia b
człowieku, nie wiem jaki masz poziom wykształcenia itp, itd, ale styl twojej pisowni świadczy, że jetseś niewiele lepszy "na weekendzie"-człowiku skąd ty jesteś, wiesniak????

Gość kjghjgjg
nie,to nie jest to samo.Żona to nie sprzątaczka ani kucharka,a każdy powinien sprzątać po sobie

Gość kubek po kawie
nigdzie nie moglem odnalezc tematu ,dziekuje za reaktywację. wiesz co misia czy jak Ci tam ,nie wiem co masz do ludzi ze wsi ,ale dla twojej wiadomosci nie jestem ''wiesniakiem''bo to raczej to slowo okresla stan twojego umyslu.A że robie bledy kazdy moze zrobic jak chce szybko pisac i jest zdenerwowany.Lepiej spójrz na swoją wypowiedz.Pozdrawiam

Gość kubek po kawie
obecnie jestem po poważnej rozmowie z żoną.

Gość kjghjgjg
no i co z niej wynikło?dogadaliście się?pisz

Gość kubek po kawie
wyśmiała mnie,i sie nie odzywa,ale cos wziela sobie do serca ,bo poszla do fryzjera,moze chce cos zmienic

Gość daj spokój. :)
jak ja siedzi w domu to ma czas żeby i posprzątać ,i ugotować, i pozmywać. ^^

Gość kjghjgjg
a widisz,może jednak jej zależy na Tobie...a co jej powiedziałaęś,straszyłeś rozwodem?