Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek po kawie

ratunku !!!!!!!!! dosyc tej brudaski!!!!!

Polecane posty

Gość kawka kawka
Może twoja kochana chce wabić cię swoimi fenomenalnymi feromonami? Współczuję ci!!!

Gość czyżyk ważyk
miałam depresje przez 3 tygodnie się nie myłam i nie wstawalam z łóżka czułam jak śmierdze nie byłam wstanie wstać za potrzebą trzymałam do ostatniej chwili ,wystawienie nosa z pod kołdry bylo straszną męką bylam leniem i brudasem tak uważała cała moja rodzina ,pomogła mi koleżanka na siłe zaprowadzila mnie do psychiatry.ta choroba jest straszna

Gość wiecie co, wierzę autorowi
Kafeteria to piękne miejsce, gdzie wychodzą na wierzch kochanki, 40letni prawiczkowie, osoby ważące 100 kilo - i brudni ludzie. Każdy chyba widział taką osobę jak żona autora gdzieś na ulicy, w miejscu publicznym, więc dlaczego nie wierzyć, że takie osoby mają mężów? I że mężowie takich osób wychodzą na wierzch? Może zaproponuj erotyczną wspólną kąpiel? ;)

Gość ghfyvgb
no i jak autorze?był psycholog?wiesz już w czym tkwi problem?

Gość kubek po kawie
witam i dziękuje za wszystkie wypowiedzi ,obecnie moja zona jest na etapie zmieniania się bo nie wiem jak to inaczej nazwać..odbylem z nią szczerą rozmowę,a pozniej zrobila to jeszcze raz jej kolezanka,chyba troche wziela sobie do serca wszystko bo zaczyna byc inna..tzn czesciej się kąpie,wczoraj mialem pyszny obiad i seks :) ona byla pachnąca az milo ,tylko zeby sie to nie zmienilo już..

Gość xcsdcadas
o witaj,a co podała jako powód swojego niedbalstwa?

Gość kubek po kawie
powiedziala ze nie zdawala sobie sprawy z tego ze tak mi to moze przeszkadzac ,bo jej jestdobrze...

Gość kubek po kawie
wytlumaczylem delikatnie,przypomnialem dawne lata,jej znajoma dokonczyla reszte i widze zmiany na + :)

Gość kubek po kawie
moze nie jest idealnie..ale jest lepiej .

Gość kubek po kawie
teraz uciekam,chciałem jeszcze raz wszystkim podziękowac :)