Gość Mlodosc Napisano Maj 19, 2012 Witam , mam 17 lat i zaczelam wlasnie brac tabletki YAZ . skonczylam juz 1 opakowanie , i tera zaczelam drugie . i mam pytanie , bo lekarz zbyt mi NIC NIE WYTLUMACZYL . czy jak mam dni plodne - biorac tabletki te - mam uwazac ? tzn moge sie kochac , czy nie zbyt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Maj 19, 2012 W trakcie brania tabletek nie ma dni płodnych. :o Wystarczy przeczytać ulotkę. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mlodosc Napisano Maj 19, 2012 aaa ok dziekuje , dziekuje :) czyli moge normalnie bez prezerwatyw ? : ) bo siostr gada ze Z - bo inaczej dzidzius i wgl nie mam sie czym martwic? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grait Napisano Maj 28, 2012 SPRZEDAM YAZ 2 OPAKOWANIA Warszawa grragan@orange.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina00 Napisano Czerwiec 25, 2012 odkupie 1-2opakowania leku fibasek@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mlodosc Napisano Lipiec 1, 2012 Witam , w skrocie : w czwartek byl stosunek z partnerem . w piatek bylam na imprezie i normalnie wzielam tabletki o danej porze . ok 21 wypilam pol piwa , i potem w klubie cale piwo . w sobote tak ok 2 leciutko zaczal mnie zoladek bolec . i wgl juz w sobote masakra byla , nie dobrze mi ok 7-8 rano . zoaldek bolal , oslabiona bylam . i zaczela mi lekko krew leciec . tzn ujme to jako ' plamenie ' ? okres mam na 13-14 lipca wyliczony . wczesniej z 2 tygod temu tez mialam lekko czerwono w majtkach . a i brzuch mam twardy , i zoladek boli obojetnie co zjem a nawet jak nie zjem . czy moze byc ze jestes w ciazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mlodosc Napisano Lipiec 1, 2012 a no i do tej pory ze mnie lekko leci . a jak podcieram jest rozowy lekko papier . a dzis niedziela . isc do lekrza , zrobic test czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misieksmok Napisano Lipiec 5, 2012 hej, odkupie yaz w rozsadnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 5, 2012 W ciągu pierwszych trzech miesięcy przyjmowania mogą się pojawić plamienia i jest to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xvz Napisano Lipiec 5, 2012 Witam Kupie syndi 35 lub yaz ! Najlepiej Warszawa/Bydgoszcz/Torun/Trojmiasto. Czekam na informacje do 12.07 ! e-mail: ada_ruda@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Lipiec 10, 2012 cześć Wam :* mam pytanie .. jestem przy 6 tabletce trzeciego opakowania, wszystko super, zero skutkow ubocznych , moze przy okresie boli brzuch i puchne ale ogolnie super.. Niestety ciagle sie stresuje ze jestem w ciazy... chodzi o to ze nie ufam tabletkom :P i czasami uzywamy gumki , wczoraj wlasnie ona pekla i zrobil to we mnie :(... jakie jest prawdopodobienstwo zajscia? to bylo przypadkowe i bardzo sie boje, bolały mnie wczoraj jajniki... ale nie wiem czy panikuje i wymyslam czy tabletki zwalczaly plemniki :( Prosze pomozcie bo oszaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Lipiec 10, 2012 cześć Wam :* mam pytanie .. jestem przy 6 tabletce trzeciego opakowania, wszystko super, zero skutkow ubocznych , moze przy okresie boli brzuch i puchne ale ogolnie super.. Niestety ciagle sie stresuje ze jestem w ciazy... chodzi o to ze nie ufam tabletkom :P i czasami uzywamy gumki , wczoraj wlasnie ona pekla i zrobil to we mnie :(... jakie jest prawdopodobienstwo zajscia? to bylo przypadkowe i bardzo sie boje, bolały mnie wczoraj jajniki... ale nie wiem czy panikuje i wymyslam czy tabletki zwalczaly plemniki :( Prosze pomozcie bo oszaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Lipiec 10, 2012 przepraszam ze podwojnie sie dodalo ,a le to moj szlony internet, licze na wasze odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 10, 2012 Rozumiem, że Ty uważasz, że działanie tabletek polega na zwalczaniu plemników? Jeśli tak to proponuję się nieco dokształcić, poczytać-chociażby na wikipedii. Podpowiem Ci, że stosujesz tabletki jednofazowe, dwuskładnikowe. Teoretycznie prawdopodobieństwo ciąży wynosi 0,3%, w mojej osobistej, subiektywnej opinii 0%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Lipiec 10, 2012 pocieszam sie na kazdy mozliwy sposob.. sprawdze za tydzien ich wiarygodnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Lipiec 10, 2012 naprawdę sie martwie :( i dziwnie sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Lipiec 27, 2012 perwersja się chędoży hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Lipiec 30, 2012 yaz jest jak dla mnie do kitu, a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosquito 0 Napisano Sierpień 8, 2012 czy od YAZu mozna miec jakies zmiany , np pojawily mi sie czarne wloski na brzuchu ? czy szukac innej przyczyny , dziwne i sie martwie co to moze byc:C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wibocom Napisano Sierpień 9, 2012 Sprzedam YAZ, 3 opakowania, nowe. wazn.2014 rok; sezamki2@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa jestem czy Napisano Sierpień 9, 2012 a po ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 11, 2012 yaz zwiększa ryzyko zakrzepicy 3-krotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokolino90 0 Napisano Sierpień 11, 2012 Witam! Od trzech dni zauwazylam u siebie podejrzany brazowo krwisty ciagnacy sluz (bezwonny), rano jest bardziej rozowy. Dodam ze biore yaz od roku a ogolnie tabletki antykoncepcyjne juz od kilku lat i nigdy mi sie to nie zdarzalo. Dzisiaj powinnam wziac 11 tabletke. Bylam wczoraj u lekarki ktora powiedziala mi ze tak moze sie zdarzyc kiedy tabletka slabo sie wchlonie, jakos nie wierze aby mialo to miejsce w moim przypadku, nie zapomnialam ani jednej tabletki, nie bylo wymiotow, ani biegunki.... Nie stwierdziala tez zadnych nieprawidlowosci typy nadzerka lub infekcja. Czy ktoras miala cos podobnego? Nie wiem co robic.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach