Gość do wontrubki Napisano Listopad 29, 2010 proponuje załozyc prywatne forume np na www.gzazeta.pl i tam dalej pisac o yaz:) zaprosic dziewczyny udzielajace sie w temacie te ktore chcemy zeby dalej sie udzielaly i koniec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Listopad 30, 2010 a kto wam tu nie daje rozmawiać pfff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat_honey Napisano Listopad 30, 2010 Proponuje olewać te dwie i tyle :) a my żyjmy własnym życiem tu. Szkoda konczyć tak fajny wątek i rozstawac sie :) po której tabletce placebo dostajecie mniej wiecej okresu ? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzanne 0 Napisano Grudzień 1, 2010 Ja dostałam po 3 placebo. Zostało mi 10 tabletek drugiego opakowania i nie żałuję, że zdecydowałam się jedank je brać po tych przygodach podczas pierwszego. W trakcie jego skutki uboczne powoli zaczęły znikać. Bóle głowy ustąpiły, jestem mniej nerwowa, ochotę na seks mam i to dużą a i nogi (co najważniejsze) przestały boleć i tylko czasem je odrobinkę 'czuje' :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Grudzień 1, 2010 po trzeciej tabletce nat_honej sto razy to już tu było pisane ,czytaj uważnie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Grudzień 1, 2010 podobno pulchnym dziewczynom skutki uboczne szybciej mijają suzanne...wiec to nic dziwnego że u ciebie jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat_honey Napisano Grudzień 1, 2010 w większości dziewczyny dostają po 3 ale mam 2 koleżanki, które dostaja po 2-giej tabletce.. o.O Suzanne głowa do góry :) te wszystkie skutki z czasem znikną w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Grudzień 4, 2010 jest tu kto? halo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kissssss023 0 Napisano Grudzień 4, 2010 jest a cooo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Grudzień 5, 2010 hej.chciałam sie poradzić ,co prawda nie dotyczy to tabletek \antykoncepcyjnych no ale mniejsza.. od jakichs czterech miesięcy okres mi się dziwnie zaczyna.Np mam 1.11 a w grudniu 1.12 plamienie wieczorem tylko ,potem 2.12wieczorem plamienie i ból brzucha mdłości,potem rano3.12 ból brzucha bez plamienia,plamienie wieczorem a 4.12 rano okres normalny .Ile mój cykl wkońcu trwa i czy taki okres jest normalny?okres trwa ok7dni dodatkowo (nie licząc plamien)z plamieniami ok chyba 10,no ale plamien nie licze, jakbym chciała zacząc brac tabletki to nie wiem czy mam brac w pierszy dzien plamienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nikt mi nie pomorze ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzanne 0 Napisano Grudzień 8, 2010 Słyszałam o plamieniu okołoowulacyjnym, ale 3 dni przed okresem? Moim zdaniem pytanie powinnaś skierować do swojego ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Grudzień 8, 2010 dzięki za odpowiedź:)na to wychodzi że to jest nienormalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Grudzień 8, 2010 hym chciałam dodać w ramach ostrzeżenia innych dziewczyn,może któraś tutaj przeczyta ten post...jeśli dostałam jakichś zaburzeń hormonalnych(mój post wyżej) to ostrzegam przed stosowaniem tabletek oraz żeli,balsamów itp.na powiększenie piersi bo ja się tym faszerowałam a teraz są skutki.być może mi nic nie jest ale tak na wszelki wypadek ostrzegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psyt Napisano Styczeń 8, 2011 jest taka sprawa. dzisiaj jest 3ci dzien tabletki placebo a na razie okresu nie widze. tzn boli mnie wszystko na dole i czuje jhakbym okres miala, ale nie mam plamienia. zaczynam powoli schizowac ze dzidzius w drodze i te sprawy. tabletki bralam codziennie, ale czasem robie cos takiego ze zeby zmienic sobie godzine przyjmowania tabletki biore ja zamiast o 8 rano to o 8 wieczorem i potem robie juz tak do samego konca. mam nadzieje ze to nie ma wplywu na dzialanie.... moje pytanie jest generalnie takie czy ktoreejs z Was tez zdazylo sie cos takiego ze mimo ze wykrecalo jej macice to nie miala plamienia i czy tomoze zdazyc sie np przy 5 opakowaniu tak jak w moim przypadku??? z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Styczeń 9, 2011 przestawiasz sobie czas brania tabletek ,czy nie czujesz się przez to źle?ja tak robiłam i przez to miałam fatalne samopoczucie,bóle podbrzusza min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKITA0511 Napisano Styczeń 10, 2011 Do WONTROBKA Chcesz wiedziec o skutkach ubocznych tabletek Yaz.. a wiec.. Moja kolezanka dostala dzieki nim udaru. nie mowi nie pisze ma niedowlad reki i nogi. Na poczatku nic sie nie dzialo.Pozniej zaczelo sie wypadanie wlosow, bole glowy zmeczenie i nadmierna sennosc. pewnego dnia poprostu upadla, przestala mowic, zamiast slow byl jeden wielki belkot. pozniej z minuty na minute przestala pisac. rozumiala co sie do niej mowi, miala slowa poulkadane ale nie potrafila poprostu powiedziec tego co chce doszly drzenia rak, na sorze powiedzieli ze to nerwicowe i wypisali do domu na drugi dzien bylo jeszcze gorzej zachwiania rownowagi, nie umiala sie ubrac. spowrotem sor neurologia tomograf i diagnoza- udar!!! wszystkie badania od a do z wykluczyly inna przyczyne. glowna przyczyna to leki antykoncepcyjne. brala yaz przez 8 mies. przed wypisaniem leku miala porobione wszystkie badania. lek ten w stanach wycofany jest ze wzgledu na duza ilosc zgonow po nim. polecam forum zabujcza antykoncepcja. sama nie moglam uwierzyc ze leki antykoncepcyjne moga narobic az tyle zlego w organizmie a jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 10, 2011 chyba cos w tym jest prawdy że to nie są dobre tabletki anty. mi po nich strasznie skoczyło ciśnienie,bolała jedna strona głowy ,ból promieniował do oka,i byłam biała jak trup.Oczywiście odłożyłam je natychmiast bo bałam się że dostane jakiegoś udaru,a miały byc takie suuuper ,lekarz zapewniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKITA0511 Napisano Styczeń 10, 2011 I bardzo dobrze zrobiłas ze odstawilas! a lekarze beda zapewniac ze to dobry lek bo dostaja za to od koncernow niezle profity!!! a tak wogole to samo odstawienie nie oznacza wcale ze nic sie z tego nie zrobi bo jak juz sie zaczelo to moze pojsc dalej. skontaktuj sie z neurologiem nawet prywatnie. pewnie tez nie bedzie chcial uwierzyc w leki anty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejjjjj Napisano Styczeń 11, 2011 moje pytanie: tylko yaz wywołuje takie skutki uboczne, czy inne leki też? bo myślę, że to nie jedyny lek, po którym coś takiego miało miejsce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 11, 2011 chyba nie ma sensu żebym robiła dodatkowe badania bo mineło juz dwa miesiące od kiedy odłożyłam tabletki i nic złego się już nie dzieje.Jedynie w pierwszym miesiącu po odłożeniu miałam skoki ciśnienia i bóle głowy ale już mi to przeszło,czuje się normalnie.W każdym razie dzięki za rade:) Co do innych leków tego typu to ja akurat testowałam kilka rodzajów tabsów antykon. ale po żadnych tak mi się nie działo,kiepsko również czułam się po mikrogynon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 11, 2011 "testowałam" oczywiście w cudzysłowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala.mi... Napisano Styczeń 12, 2011 witam. dziewczyny czy to normalne ze 2 opakowanie YAZ a mnie nadal bola piersi.. w czasie "przerwy" kiedy dostałam krwawienie prawie przestały...a teraz 5 tabletka z drugiego opakowanie a mnie znow zaczynają bolec przy dotyku (zwłaszcza kłucie w okolicach pachy), robia sie nabrzmiałe, zylki wychodzą. innych dolegliwości nie mam poki co... (przy poprzednim jeszcze w połowie opakowania doszedl 4-5 dniowy migrenowy bol głowy). Nie wiem czy powinnam zmienić tabletki bo do mnie nie pasuja ? czy mialyscie tak i to minie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Styczeń 12, 2011 szczerze mówiąc przestraszyłyście mnie ... od tygodnia mam pulsujący ból głowy, tylko z lewej strony, też jestem strasznie blada i mam zawroty głowy... idę do gina czym prędzej!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKITA0511 Napisano Styczeń 12, 2011 DO EJJJJJ nie tylko Yaz powoduje takie skutki. yasmin i yasminell tez maja takie. Inna kolezanka tez brala inne proszki po ktorych wysiadla jej prawie watroba, i dusznosci straszne miala, odbijanie niekontrolowane i za bardzo schudla, troche nia trzeslo. ale w pore odstawila.. sam gino jej kazal a zmienial kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKITA0511 Napisano Styczeń 12, 2011 A i zapomnialam powiedziec ze nie mam zamiaru tymi informacjami nikogo straszyc i tak zrobicie co bedziecie chcialy.. Ale wole sie podzielic doswiadczeniami. a byc moze to pomoze komus uniknac podobnej sytuacji w jakiej znalazla sie moja kolezanka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 12, 2011 coś takiego wontrubka potrafi byc niemiła...coś takiego.W iesz wontrubko tobie może nie szkodzą te tabletki bo słonicom podobno nie szkodzą haha,pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Styczeń 12, 2011 a tak w ogóle śmiać się z tego ze ktoś się le czuł to jest już DNO KOMPLETNE wontrubko,żal...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKITA0511 Napisano Styczeń 12, 2011 jak na wlasnej skorze odczuje to przestanie sie smiac... chociaz najgorszemu wrogowi nie zycze takich skutkow ubocznych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejjjjj Napisano Styczeń 12, 2011 no własnie, więc sęk w tym, że antykoncepcja hormonalna zdrowa nie jest ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach