Gość monisia.a Napisano Listopad 12, 2010 co rano ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 12, 2010 ups coś mi się z kompem dzieje. Co rano mam bóle brzucha gdy wstaję z łóżka,takie dosyć nie przyjemne,ale potem przechodzą .Lekarz powiedział mi że dobre tabletki to takie których w ogóle się nie czuje gdy się je bierze.W sumie wiem że powinnam poczekać ,może przy 4 opakowaniu będzie już dobrze wszystko.W każdym razie zastanawiam się nad zmianą .Może z yasmin będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzanne 0 Napisano Listopad 12, 2010 monisia.a; mysle ze niekoniecznie będzie lepiej. Yaz i Yasmin to prawie to samo i skutki uboczne mogą nie zniknąć. Co innego jeśli chodzi o np. długość krwawienia. Ale lekarz ci doradzi najlepiej. Dostałam! 12 godzin po 3 placebo :D Boli i zalewa, więc nie jest lepiej niż bez tabletek :( Ale jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aelle 0 Napisano Listopad 12, 2010 A ja dalej nie mam, i zaczynam się martwić coraz bardziej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat_honey Napisano Listopad 12, 2010 WONTRUBKO :D powiedz Ty mi od czasu kiedy zaczęłas przygode z tabletkami to dużo CI piersiutki urosły ? :) ja zaczęłam niedawno 2 opakowanie i moze widze minimalną róznice.. :( a szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 12, 2010 haha :D no moje cycuszki to w ogole są mocno symboliczne ;) i jedyne co, to stały się troszkę jędrniejsze i pełniejsze. Ale na pewno nie urosły o rozmiar. Po prostu teraz wypełniają całe miejsce w moim staniku (naciągane B :P) a wcześniej zostawało trochę miejsca. Opisałam najlepiej jak umiałam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nat_honey Napisano Listopad 12, 2010 no to u mnie dokładnie taka sama sytuacja.. identyczna ;) wszystko sie zgadza. a szkoda.. miałam nadzieje ,że jakiś cud sie stanie i sie powiekszą przynajmniej o rozmiar a tu rozczarowanie heh ;) ale jak to mówia małe też piękne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aelle 0 Napisano Listopad 12, 2010 Błagam pocieszcie mnie i powiedzcie, że nie jestem w ciąży i okres dostanę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 12, 2010 mi się o rozmiar na stówę powiększyły i dlatego szkoda mi zmieniać na inne tabletki,ale też mam naciągane B -( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 12, 2010 aha suzanne dzięki za odpowiedź;buziam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 12, 2010 aelle doskonale rozumiem, bo też teraz schizuję bo mam kłucie w podbrzuszu a ostatnio przyszalałam trochę z TŻtem... no ale to może od tej mojej infekcji... Ale nie należy tak schizować! Na pewno, jesli brałaś regularnie tabsy ani nie brałaś antybiotyków to w ciązy nie jesteś! Moje ostatnie krwawienie też się opóźniło a jak sie pojawiło to skąpe... Nie ma reguły, nie martw się! Bo stres też może wpłynąć na jakieś rozregulowanie. Trzymam kciuki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aelle 0 Napisano Listopad 12, 2010 Wontrubka a o ile Ci się opóźniło?? Bo ja powinnam dostac wczoraj w nocy, już nawet test ciążowy kupiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 12, 2010 zmienie troche temat,mam nadzieję że nikogo tym nie zdenerwuję .Co do piersi to kupowałam na allego fenugreek(kozieradkę)tabletki i cycuszki były jeszcze fajniejsze.Tyle że koszt jest nie mały bo yaz 40zł plus ok 50zł fenugreek (z przesyłką)to ok100zł na miesiąc .Ale trzeba by zapytać ginekologa czy wolno łączyć takie tabletki ziołowe z yazem czy yasminem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzanne 0 Napisano Listopad 13, 2010 aelle; Nie martw się! Dla świętego spokoju zrób test, ale na pewno tabletki działały! Okres może się raz nie pojawić. Nawet w ulotce to pisze. Zwłaszcza na początku. I nie oznacza to od razu ciąży. Główka do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 13, 2010 aelle no stres! mi sie opóźnił półtora dnia. Ale nawet mój gin powiedział, że nie musi być zawsze o stałej porze. Czasem może sie zdarzyć nawet na ostatniej tabletce, albo jak napisała Suzanne, nie pojawić się wcale... chociaż rozumiem, bo ja też strasznie schizuję... ale POWAGI - bierzemy tabletki! :) nie stresuj się :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aelle 0 Napisano Listopad 13, 2010 Normalnie aż mi wstyd jaka panikara jestem :P test zrobiłam, był negatywny a dziś rano na szczęście okres dostałam, także już spokojna jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 13, 2010 widzisz? :) ufff :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenkaa0987 0 Napisano Listopad 13, 2010 kozieradke mozna tez kupic w zielarskim albo cos takiego no i to sa takie male zolte ziarenka. moj chlopak to bral na silownie. zwiekszal testosteron tym aby szybciej rosly miesnie itd. mniejsza o to. no ale bral ta kozieradke z miodem , robil taka papke ale pozniej smierdzi sie doslownie koza. wiec przestal to brac :D nie wiem jak to jest z tabletkami ale tych ziarenek nie polecam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysz Napisano Listopad 13, 2010 ale to prawda wontrubka ze sie wymadrzasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 13, 2010 magdalenkaa0987hym.. trochę zdziwiona jestem tym że twój chłopak brał te tabletki .nie wiedziałam że one działają na zwiększenie testosteronu .Kozieradka to składnik kazdych tabletek powiększajacych biust bo zawiera fito estrogeny (estrogen pochodzenia roślinnego).Może brał to by przytyć tz, na zwiekszenie masy ciała.Ja gdy je brałam to na piersi mi pomogły trochę ,na cerę i włosy,skóra po nich była taka ładniejsza ,wygładzona.Brałam pare miesięcy(z trzy)co do zapachu to te tabletki nie maja takiego brzydkiego jak ziarenka o których wspomniałaś,sa raczej bez zapachowe.To są takie kapsułki.zawartość (ziółka) mieszczą się wewnątrz . Taak tylko o nich wspomniałam,może jakąś dziewczynę to zainteresuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 13, 2010 no nieee mysz i Ty przeciwko mnie???? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenkaa0987 0 Napisano Listopad 13, 2010 to moze bral na mase , sory moze sie pomylilam :p no ale te ziarenka jak bral to nie fajnie jest :P kupil je w zielarskim napewno i mielil sobie zeby z miodem mogl jesc ale i tak byly malenie przed mieleniem wiec nie wiem po co to tak naprawde robil :D jak po tabletkach nic sie nie dzieje nie ma zadnych zapachow to napewno mozna sprobowac ;) ja raczej nie bede z tego kozywstac bo mi piersi o jakis rozmiar urosly i sa pelniejsze :) wontrubka sie nie wymadrza, dziewczyny co wam -.- ona z nami tylko rozmawia i pisze co wie a takze nam pomaga. ogarnijcie sie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 13, 2010 szkoda że ja muszę kupować takie tabletki hi hi;no właśnie wontrubka tylko z nami rozmawia ,przecież ma do tego prawo jak każda tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Listopad 14, 2010 TAK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 14, 2010 mysz to wi-lcia lub hasda...???przecież radziłaś się tak samo ja my wontubki i wstawiłaś się za nią a teraz piszesz że ona się wymądrza?dziwna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia.a Napisano Listopad 14, 2010 mysz to wi-lcia lub hasda...???przecież radziłaś się tak samo ja my wontubki i wstawiłaś się za nią a teraz piszesz że ona się wymądrza?dziwna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysz Napisano Listopad 14, 2010 dziewczyny ten wpis myszy na gorze to nie moj:) chyba ktos naprawde chce nas tu skłócic:) pewnie ktorejs znowu cos sie nie podoba;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monisia. a Napisano Listopad 14, 2010 ;D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawaOla 0 Napisano Listopad 14, 2010 az boje sie pisac na tym forum co ktos mnie o cos oskarzy ale chyba mam problem;/ koncze 4 opakowanie i zawsze okresu dostawalam po 3 tabl, nastepnego dnia rano, a dzis juz wieczor i okresu nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel_ek 0 Napisano Listopad 14, 2010 wracając do tematu. Któraś z Was pisała o dusznościach podczas brania yazu. czuję, że coś takiego zaczyna mnie dopadać... ale moze bardziej schizuję niż to prawda. czasem tak czuję, że brak mi powietrza. aby zrobić taki pełny wdech muszę tak głeboko się zaciągnąć. trochę przypomina to ziewanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach