Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatka123

ELICEA-stany lękowe,Jakie skutki uboczne???Można przytyć.PROSZĘ O OPINIE........

Polecane posty

Gość goskazwrocka
ja od tygodnia biore ten lek, przez trzy lata bralam effectin, czułam się dobrze ale przytyłam, byłam na kontroli o lekarza psychiatry i powiedziałam o wzroście wagi ,zmieniła mi na elicea, nie zauważyłam, żebym się jakoś inaczej po tym leku czuła , poza tym, że cześciej odwiedzam toaletę, i liczę , że waga spadnie

Gość myśli
Może to nowoczesny i skuteczny lek w leczeniu lęków i fobii , ale skutki uboczne, łagodne, jednak mogą być męczące na dłuższą metę. Np. uczucie zmęczenia, trudności z koncentracją, skupieniem się, pocenie się, lekkie przymulenie czy spowolnienie myślenia, lekkie przybycie na wadze. Może być to niedobry lek dla osób, które mają dużo obowiązków, pracy i muszą na co dzień wykazywać się dużą energią np, w życiu zawodowym, koncentracją. Niemniej na każdego na pewno nieco inaczej działa.

Gość odbyt cesarza
dla mniue lek zajebisty, wszystkie lęki i fobie zniknely, biore 4 miesiac, poczatki byly trudne, z waga i apetytem zmian nie mialem.

Gość gość
Biorę dopiero miesiąc i jestem cała obolała. Szybko się męczę, wolno myślę, oraz mam opóźnioną menstruacje. Nie chcę go brać. Nawet pomimo tego że czuję się dobrze psychicznie. Lęki zniknęły, ale z kobiety mają trudności ze skutkami ubocznymi