Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ZAWSZE szczerego

Zawsze Szczery

Polecane posty

"Mam wrazenie drogi pomaranczu ze riposty Lucy nie przebijesz " ja myślę, że wrażenie zainteresowanego będzie odmienne, ale to nawet dla mnie lepiej - wolałabym, zeby do mojego poziomu się nie zbliżał ;-)

Gość do ZAWSZE szczerego
nie róbcie sobie gadu gadu z mojego tematu do ZS :D

do ZAWSZE szczerego - my Ci pomoc chcemy a tu takie cos w zamian... nie ladnie.

Gość do ZAWSZE szczerego
ktoś tu napisał, ze on i tak się nie wpisze :) więc już straciłam nadzieję :) no cóż:) ale dalej utrzymuje, ze to bardzo inteligentny i oryginalny facet =)

Gość fanki szczerego
mam pytanie dlaczego go lubicie?

"ale dalej utrzymuje, ze to bardzo inteligentny i oryginalny facet =)" Ike, nie czytaj lepiej tej kwestii. I tak miałaś żly dzień :P

"fanki szczerego mam pytanie dlaczego go lubicie?" Popracuj trochę nad swoim intelektem, a nie będziesz musiała nas pytać ;-)

Gość do ZAWSZE szczerego
heh, wiem, ze ike nie lubi się z ZS, Sami też chyba jest jakimś tego powodem :) ale co tu ukrywac :) ike jest jedną z niewielu osób, ktorych na kafe nie trawię :) ZS tez kiedyś nie darzyłam sympatią, ale się zmieniło;) to mądry facet i to, ze czasami głupio odpowiada, odpisuje to jest dowód na to, ze dostosowuje się do poziomu niektórych tutaj :)

Gość jhcfxzffk lkh
inteligentny i oryginalny lubi mieć ostatnie zdanie nigdy wprost się nie wypowiada co oznacza że ma kłopot z okazywaniem uczuć nie lubi kobiet wszystkich traktuje z wyższością ma twarde zasady choć nie wiadomo czy w życiu nimi się kieruje

"heh, wiem, ze ike nie lubi się z ZS," Oj, chyba Ci się nie uda nawiązać skutecznej nici porozumienia z ZSem ;-)

Gość do ZAWSZE szczerego
luśka trudno :)

"ale dalej utrzymuje, ze to bardzo inteligentny i oryginalny facet =)" Ike, nie czytaj lepiej tej kwestii. I tak miałaś żly dzień lusia humor poprawia mi świadomość, że on i tak tego nie przeczyta:P

heh, wiem, ze ike nie lubi się z ZS to mało powiedziane :P jednocześnie to jedna z niewielu kwestii w której się z ZSem zgadzamy:)

Gość do ZAWSZE szczerego
a co jest tego przyczyną ;] ?

"heh, wiem, ze ike nie lubi się z ZS to mało powiedziane jednocześnie to jedna z niewielu kwestii w której się z ZSem zgadzamy " Ponieważ Ike miała ten zły dzień, pomogę jej w działalności i dorzucę, ze nikt tak nie ściemnia na ocenę celująca jak ona :-)

Ponieważ Ike miała ten zły dzień, pomogę jej w działalności i dorzucę, ze nikt tak nie ściemnia na ocenę celująca jak ona no dobra przyznam się :) nie zawsze się zgadzamy:P wciąż kłócimy się o poziom nienawiści :P

"no dobra przyznam się -- wyjaśniam, ze tutaj Ike postanowiła w ramach wdziecznosci za okazaną przeze mnie pomoc, dac wyraz swoim umiejętnościom ściemniajacym :-) nie zawsze się zgadzamy ----- od kiedy jedynie nie zawsze???? :P wciąż kłócimy się o poziom nienawiści " -- oczywiście nienawiści spowodowanej wyższym poziomem ripost nieodżałowanego zmanierra ;-)

Gość alealeależ
ZS to baba!!!

oczywiscie ten wyraz miał być na poparcie moich twierdzeń (jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości) :-)

"no dobra przyznam się -- wyjaśniam, ze tutaj Ike postanowiła w ramach wdziecznosci za okazaną przeze mnie pomoc, dac wyraz swoim umiejętnościom ściemniajacym nie ocenij mnie swoją miarą :P nie zawsze się zgadzamy ----- od kiedy jedynie nie zawsze???? w TEJ kwestii ( tej wyżej wyjaśnionej, nie śpij!) wciąż kłócimy się o poziom nienawiści " -- oczywiście nienawiści spowodowanej wyższym poziomem ripost nieodżałowanego zmanierra udam , że nie rozumiem:P

Dobry wieczór :) Lusia, Ike, czy mogę Wam coś zdradzić? Na swoim topię się wstydzę, poza tym tam mi nie uwierzą ;)

"ZS to baba!!!" no niestety, chłopie, musisz się pogodzić z tym, ze jednak to facet i nic między wami nie będzie :-)

Gość jnkhjkgiuf
on jest inteligentny? HAHAHAHA żart miesiąca :D :D :D