Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5y5g5hu5

czy jak facet robi minete kobiecie to znaczy ze traktuje

Polecane posty

Gość 5y5g5hu5

ją serio?chodzi mi o to ze jakby liczyl na zwykly przygodni seks to raczej by sie brzydził nie?

Po prostu lubi to i nie daje do zrozumienia ze tak bardzo ciebie kocha bo na to nie trzeba zaraz językiem atakować, są wszak inne sposoby okazywania uczuć :D

Gość do Mellygion
Mógłbyś to samo co wyżej napisać przystępnym językiem? Jeśli mam być szczera, to nie wiem o co chodzi w tym zdaniu, chyba za głupia jestem.

Mam na myśli to że wyrazić że kogoś traktuje się serio, że się traktuje relacje poważnie można na wiele sposobów a mineta to raczej kiepski tego dowód, to tylko seks. Dobrze że facet ma tyle wyobraźni iż dostrzega że można kobietę zadowolić nie tylko wpychając w jej otwory ciała swoje "walory" ale to równocześnie nie znaczy że "wyjątkowo" zachował się akurat wobec ciebie i że cokolwiek głębszego chce przez to przekazać. Jak się zachowuje nie w trakcie sexu, jaki ma wtedy wobec ciebie stosunek, czy macie przyjemność ze wspólnie spędzonego razem czasu... Po tym można poznać czy jest serio. Bo sex to na serio nie ma wątpliwości :)

Gość twoja koszmaraa
tak, zgadzams ie z zalozycielka topiku. mam podac przyklad? moze lepiej nie. ale jak chlopak spotyka panienke tlyko na seks,to ja poprostu ru*** i nei robi jej zadnej przyjemnosci typu minetka bo albo si ebrzydzi albo uwaza to za niestosowne, jak mu trohe zalezy to ja robi, i w ten sposob okazuje ze traktuej ja serio. ciao.

Gość do Mellygion
Dzięki. To nie ja założyłam topik, weszłam przypadkowo i stwierdziłam, że albo jeszcze śpię albo mam problemy z czytaniem, bo nie wiedziałam o co rozchodzi się w tej twojej odpowiedzi. Najprościej było dopytać.

Gość 00000778899
a jak facet chce zrobić a kobieta nie chce, to on może czuć się urażony???

Gość oj_to_proste
Tak, to znaczy, że już niedługo Ci się oświadczy ! Ale jak zamkniesz przed nim bufet - to nici z zaręczyn :)

Gość hmmmmmmmm26
to że facet robi kobiecie minete nie znaczy, że traktuje ją całkiem serio. wiem z doświadczenia :P

Gość 00000778899
a mi ktoś by odpisał? pliska, bo się zastanawiam czy jak odmówię, to się facet obrazi.

Gość s23rqwefsdf
00000778899 A jeśli ty byś chciała zrobić mu loda a on nie chce to czujesz się urażona?? A jeśli lodów nie robisz to jeśli masz ochotę na sex a on nie chce to czujesz się urażona?

Gość 00000778899
?

Gość 00000778899
jestem niedoświadczona w seksie, dlatego pytam. nie wiem czy bym mu zaproponowała loda i czułby się urażony bo nigdy nie robiłam ;)

Gość 00000778899
minety też nigdy nie miałam i mnie do tego nie ciągnie. stąd zapytałam.

Gość tralalalallalalalala
ja tam lubie robic minetke i nie ma to nic wspolnego jaka to dziewczyna czy traktuje ja powaznie czy nie. to jest chwila podniecenia i zawsze wtedy lize oczywiscie musi byc czysta i zadbana:P

Gość s23rqwefsdf
00000778899 Skoro cię do minetki nie ciągnie to powiedz mu co i jak. A jak jeszcze nie miałaś tej przyjemności to może wart się przekonać i chociaż raz spróbować.Jeszcze się okaże że ci się spodoba :) a jak on chce to pewnie jemu też sprawia to przyjemność.

Gość ona_1985
co za bzdury wypisujecie... przecież jeśli facet wyrywa laskę która mu się podoba i chce się z nią tylko przespać to czemu miałby się brzydzić? to ona ma mu robić loda, a on jej nic? przecież koleś może to robić właśnie licząc na odwzajemnienie tych czynności... ale chce laskę nakręcić w ten sposób na sex czyli poprostu ją podniecić... co to ma do uczuć i okazywania że facetowi na lasce zależy? ile ty masz lat że o to pytasz? może najpierw dorośnij zanim zajmiesz się takimi sprawami...

Gość ona_1985
a co do nielubienia minety to nie rozumiem tego, choć znam wiele lasek które tego nie lubią i ich też nie rozumiem... może poprostu źle trafiacie i kolesie z którymi to robicie robią to w zły sposób... poza tym każda kobieta może lubić inaczej, a to nie oznacza że facet jest w tym kiepski... tak samo jest z robieniem loda, jeden lubi powoli i jak laska się bawi jego sprzętem a inny lubi szybkie ruchy...

Gość po prostu lubi lizać
cipę :D

Gość niki ki
mineta nie ma nic wspolnego zprawadziwym uczuciem milosci, faceci lubia robic minety, to ich podnieca, pierwsze slysze ze ich to obrzydza a robia tylko wtedy gdy kochaja, ojj naiwniczki