Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was jest brzydki i czuje sie ponizany przez inne osoby

Polecane posty

Rozumiem. Fajnie ze masz takie swoje miejsce na ziemi:)

A jeśli to nie tajemnica to skąd ty jesteś?O wiek nie pytam bo kobiet nie wypada pytać.

Z łódzkiego, a taka stara jeszcze nie jestem by się swojego wieku wstydzić:P

Mary bo ja dziwny organizm mam,w lato śpię po 4 godziny i jestem wyspany,a w zimie to śpię po 12 godzin i ciągle chce mi się spać,tak samo mam z jedzeniem,dzisiaj np zjadłem tylko mały posiłek bo jakoś w lato głodu nie odczuwam a w zimie to zawsze jestem głodny,wiem że dziwny jestem.

Mary wiem że młoda jesteś bo wspominałaś,ale mam nadzieję że nie na tyle młoda żeby się do nastolatków zaliczać. Ps:Te oczy w stopce są twoje?

Ja bym powiedziała że ciekawy:) ja za to jestem śpioch, ale też i "nocny marek". Jak nie muszę wstawać rano to siedzę długo w nocy, a później śpię do południa:P W zimę to bardziej je się z nudów chyba, bo nie ma co robić, a w lato to zawsze coś się znajdzie, jakiś rower albo rolki i nie myśli się wtedy tak o jedzeniu.

Ja tam w zimie raczej się nie nudzę i zawsze mam coś do roboty,to jest chyba tez piękny urok małego miasteczka że człowiek się nigdy nie nudzi w przeciwieństwie do miastowych z wielkich metropolii. Mary oczy masz anielskie,ale myślę że nie tylko oczy.

Ja z dużego miasta nie pochodzę i niestety nie ma tu za wielu perspektyw, szczególnie w zimę, ale tak jak i Ty mam sentyment do tego miasta i nie chciałabym mieszkać gdzie indziej:) Dziękuje:) choć mi się wydaje że oczy to jedyna ładna rzecz którą posiadam.

Mary no tak,nie ma kobiety bez kompleksów,a co niby cie w twojej urodzie się nie podoba?

mary przepraszam ze sie wtrace ale po zdieciu widac ze nie tylko oczy masz ladne i nie powinnas miec zadnych kompleksow :)

Dobra,niech zgadnę -małe piersi -małe pośladki -brzydki nos -i za dużo tłuszczyku -krzywe nogi Zgadłem?

Za dużo by wymieniać:P Może najgorszym paszczurem nie jestem, ale do kanonu piękna też mi daleko.

BLE, a co na tym zdjęciu można więcej zobaczyć?:) Piersi powiedzmy że mam akurat, pośladki powiedziałabym że za duże, nos mógłby być trochę mniejszy, z tłuszczykiem się zgadzam, za dużo go tu i ówdzie, a nogi raczej mam proste:)

Nie ma takiej opcji:D później by krążyła miesiącami po kafe:P poza tym nie zależy mi na ocenianiu mnie przez innych ludzi:)

Mary bardziej chodzi o ciekawość niż ocenianie,po za tym myślę że jesteś bardzo ładna a każdy facet lubi sobie popatrzeć na ładną dziewczynę,i czemu twoja fotka miała by krążyć po kafe?Mam dużo fotek na swoim komputerze od ludzi z kafe i nie widział bym sensu żeby je rozpowrzechniać bo nie chodziło mi o publiczne pokazanie fotki tylko o prive

To zależy co dla kogo jest ładne, bo piękno to pojęcie względne moim zdaniem:) Nie wiem czemu, zawsze znajdzie się ktoś komu sprawi satysfakcję rozpowszechnianie czyichś fotek.

brzydota to nie pojecie wzgledne nie kyorzy ludzie sa poprostu brzydcy i tyle zdecydowana wiekszosc ludzi tak o mnie mysli

Są, ale myślę też że są takie osoby którym coś w tych brzydkich może się spodobać.

Mary rozumie że cie już taka przykra sytuacja spotkała?idąc twoim tokiem myślenia(czyli że uważasz że jestem świnia)to nawet jak by tak było( na szczęście nie jest)i rozpowrzechnił bym twoją fotkę to przecież nago na niej nie jesteś,zauważ ze dużo dziewczyn ma swoje fotki w stopkach i jakoś tragedii nie ma,na naszej klasie i innych portalach fotek jest ile tylko chcesz.Rozumiem że nie dopuszczasz takiej możliwości wysłania mi fotki ma maila?

Gość sosssssss
Mary skąd jestes?:D

Nie spotkała, ale na kafe siedzę już od jakiegoś czasu i widziałam jak nieraz czyjeś fotki krążyły tygodniami po tematach. Wcale nie uważam że jesteś świnią. Wiem, ja na nk też mam, ale tu jest inna mentalność ludzi. Może kiedyś. BLE, ale jednak zdarza. Pomarańczko, pisałam wyżej;)

Mary-Ech,szkoda,ale rozumiem,czyli jednak masz duże kompleksy.

Gość sosssssss
ale co do oczek to ma boskie :D