Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka !!!

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE PO PORODZIE JAK SIE CZUJECIE PO NICH???

Polecane posty

Gość Mamuśka !!!

Ja zaczełam brac tabletki tydzien temu czuje sie fatalnie wymiotuje zawroty głowy mam szum w głowie juz myslalam ze to ciaza ale 3 testy negatywne wyperspadowaly mi to chociaz nie do konca nadal przez te wymioty obawiam sie ze to kolejna ciaza:( czy miala ktoras z was podobne objawy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych po porobie dla karmiacych piersia??????????

ja po porodzie wziełam szcepionke antykoncepcyjna która działam 3 miesiąca a ponad dwa krwawiłam po niej wiec jednym słowem lipa. Tabletek nie biore bo po nich to dopiero jest koszmar. Mam spiralę.

Biore juz rok....Azalię - dla karmiących....czuję sie super , żadnych objawów negatywnych, ale słyszałam, że niektóre kobiety narzekają. Albo tak jak Ty na samopoczucie, albo siadają im nerwy, czasami też plamią non stop...wtedy to chyba znaczy ze prochy im nie służą i należy szybko przerwać...Dlatego lepsze to niż zastrzyk na 3 miesiące...moja znajoma chciała mieć z głowy i sobie taki zaaplikowała..TO był koszmar , bo czuła sie tragicznie, a niestety działanie oraz te obiawy utrzymywały sie całe 3 miesiące...

Gość Mamuśka !!!
No ja tez biore ta Azalie i jest koszmar wymiotowac nie wymiotuje ale mdłosci mam sama niewiem z czego tym bardziej ze w ciazy i corka wogle nie mialam takich objawow ja nie wymiotowalam ale nie bylo mi nie dobrze a teraz koszmar. Prawie na 100 jestem pewna ze to tabletki tym bardziej ze robilam juz 3 testy czy niby ciaza i wszystkie negatywne

No mówię Ci - wywal to - są po prostu nie dla Ciebie, zresztą to samo pisza Ci dziewczyny na Twoim drugim topicu :P Jednemu szkodzi bigos inny się po nim dobrze czuje.... a to przecież hormony, nie każdy reaguje tak samo. Polecam spirale - bez objawów i masz z głowy parę lat!

Gość Mamuśka !!!
własnie pewnie załoze ta spirale to chociaz jest pewne i bez objawowe tylko ze mialam czakac z załozeniem do pierwszej miesiaczki bo mam mala nadzerke ale w takim ukladzie nie bede czekac poniewaz napewno dziecka kolejnego nie chce teraz a w prezerwatywy nie wierze a te badziewne tabletki jak dla mnie - to odstawie od dzisiaj

Mamuśka!! z tego co wiem to i tak musisz poczekać ze spiralą do miesiączki , bo zakłada się ją jak szyjka jest lekko rozwarta ,czyli pod koniec krwawienia a poza tym ŻADEN szanujący sie lekarz jej nie założy zanim nie wyleczy nadżerki....tak więc...bierz się za leczenie..

Gość Mamuśka !!!
dziewczyny prosze o odpowiedzi zalezy mi na nich

Gość Mamuśka !!!
nie lubie mało inteligentnych ludzi wiec zachowaj swoje uwagi dla siebie