Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka politechniki łódzkie

studia zaoczne gorsze od dziennych?

Polecane posty

Gość dsfvsfsadwszfd
moja mama mi zawsze mówiła studiuje sie po to, żeby mieć pracę a nie odwrotnie , wiec jak juz masz ta pracę to studia schodza na 2 plan

To Ty chyba nie rozumiesz. Nie będzie Ci wstyd zarabiając 1500 i jedząc obiadki mamusi? Mnie by było. ;) Skoro stawiasz się swojemu rodzicielowi i notabene żywicielowi to bądź konsekwentna.

ja nie "musze" sobie przedluzac dziecinstwa, a chce i mam do tego warunki :classic_cool: tak, studiuje dziennie a oprócz tego pracuje.. to tak cięzko pojąć, ze moge również na dziennych pracować i zdobywać doswiadczenie? zreszta macie troche ograniczone te swiatopoglady :o wzielyscie pod uwage kierunki, gdzie zeby pracowac w zawodzie trzeba mieć min MGR? ja np studiuję psychologię.. no i kto mnie w zawodzie psychologa zatrudni?? moge conajwyzej myć podłogi w psychiatryku :P to juz 100 razy lepiej mi pracowac w firmie w ktorej pracuje obecnie.

najgorsze jest to, że teraz tak chodzi i pieprzy, że studia zaoczne to zło, że napracuję się po studiach etc. a jak później będę miała problem żeby znaleźć dobrze płatną pracę to będzie gadanie że po co mi te studia były etc etc.

Gość dsfvsfsadwszfd
Husky - psychologia no weź wybacz kobieto Ty w ogóle nie wiesz co to znaczy nauka na studiach, taka psychologie to kazdy tłuczek co się nie chciał w lo uczyc - skończy

carrie, nie nie będzie mi wstyd kończyć studia i zdobywać doświadczenie w zawodzie do czasu uzyskania dyplomu. jaki wstyd? wstyd to jest pić, kraść i się kurwić.

o sory, ale ja nigdzie nie napisałam, ze studia zaoczne są be :o za to wy ciagle wychwalacie pod niebiosa studia zaoczne i psioczycie na dzienne... to sie nazywa hipokryzja :o

Gość tikitackaa
husky studenta psychologii chetnie zatrudnią firmy w HR, konkretnie rekrutacja nowych pracowników i ich sprawdzanie z p-ktu badań psychologicznych za niezłą kasę. Jak chcesz to znajdziesz, więc sie głupio nie tłumacz

Ja się nie wstydzę picia i uprawiania sexu. ;) Dobra, zresztą - brak mi słów na Ciebie. :P Nie docierają do Ciebie logiczne argumenty. Chcesz być samodzielna to bądź, a nie udawaj.

Gość dsfvsfsadwszfd
u mnie była kolezanka na studiach inzynierskich która rownolegle podjeła psychologie i mówiła, ze wystarczy to przeczytac i wie o co chodzi i 5 dostaje a u nas to ryła dniami i nocami

" Husky - psychologia no weź wybacz kobieto Ty w ogóle nie wiesz co to znaczy nauka na studiach, taka psychologie to kazdy tłuczek co się nie chciał w lo uczyc - skończy" ty sie naucz szacunku może, bo ja juz nie chce sobie wyobrażać jak ty musisz u siebie wozną w tej zagranicznej szkole traktować :o studiuje to co mnie pasjonuje i tyle. a tak dla twojej informacji studiowałam jeszcze chemie:o to tez sa gowniae studia?

To widocznie koleżanka ani jednego, ani drugiego kierunku nie studiowała z powołania. Skoro łączy inżyniera z psychologiem to winszuję. :O

Gość dsfvsfsadwszfd
no psiocze na dzienne bo byłam na dziennych a teraz jestem na zaocznych na dziennych to mozna zdrowie psychiczne stracic serio jak Cie jakiś doktorek upatrzy sobie za cel :-P

Gość tikitackaa
carrie ale nie tego dotyczył temat, coś się tak czepiła tej niezależności

Gość dsfvsfsadwszfd
cóz wszedzie miała 5-tki moze zwyczajnie ambitna babka co?

" husky studenta psychologii chetnie zatrudnią firmy w HR, konkretnie rekrutacja nowych pracowników i ich sprawdzanie z p-ktu badań psychologicznych za niezłą kasę . Jak chcesz to znajdziesz, więc sie głupio nie tłumacz" czy ja gdzies pisałam, ze mam problem ze znalezieniem pracy i tej pracy nie mam?? i o dziwo jestem na dziennych hehhee.. czyli jednak zmienilas strone i uważasz, ze mozna jednoczesnie byc na dziennych i znalesc prace i bez problemu zdobywac to doswiadczenie? no prosze..

jeżeli dla Ciebie uprawianie seksu i kurwienie się to jedno i to samo, to współczuję Ci niezmiernie. ^^

Gość dsfvsfsadwszfd
Husky studiowałas, ale czy skonczyłas?? to róznica jesli studiowałas chemie i psychologie i jednoczesnie pracowałas to faktycznie wyczyn jesli studiujac tylko psychologie pracowałas to żaden problem

znaleść. humanistka ;) pracę to każdy potrafi znaleźć. pytanie tylko czy w zawodzie. nie będę pracować jako recepcjonistka bo nie mam takiej potrzeby. mam wrażenie że mało kto w ogóle zrozumiał temat.

tak sie sklada, ze ja byłam tez na zaocznych i dziennych :D mając porównanie.. nie uwazam, ani tego ani tego za cos gorszego. na studiach zaocznych był jedynie strasznie materiał okrojony i mniejsze wymagania.. ale na dyplomie nikt przecież tego nie napisze. zarówno na zaocznych jak i na dziennych mozna bez problemu pracowac i zdobywać doswiadczenie.

Jak mnie wkurwiają tacy ludzie, co uważają swoje studia za najlepsze, najtrudniejsze. Skoro są takie trudne i nie możesz ich pogodzić z pracą to po chooj na nie idziecie? Bo niby rokowania do dużego zarobku? ;)

Gość tikitackaa
"No k**wa coś żem się czepiła niezależności? Zarabiać tyle co przeciętny Polak i mieszkać z rodzicami? " powtarzam, nie tego dotyczył temat. "czy ja gdzies pisałam, ze mam problem ze znalezieniem pracy i tej pracy nie mam?? i o dziwo jestem na dziennych hehhee.. czyli jednak zmienilas strone i uważasz, ze mozna jednoczesnie byc na dziennych i znalesc prace i bez problemu zdobywac to doswiadczenie? no prosze.. " nie zmieniam zdania to mój komentarz do twojej wypowiedzi: "zreszta macie troche ograniczone te swiatopoglady wzielyscie pod uwage kierunki, gdzie zeby pracowac w zawodzie trzeba mieć min MGR? ja np studiuję psychologię.. no i kto mnie w zawodzie psychologa zatrudni?? moge conajwyzej myć podłogi w psychiatryku to juz 100 razy lepiej mi pracowac w firmie w ktorej pracuje obecnie."

Husky, przy ćwiczeniach i laborkach 6 w tygodniu nie jesteś w stanie pracować w zawodzie! chyba że w weekendy ale nie wszędzie można.

nie nie skonczyłam chemi, gdyż miałąm kłopoty ze zdrowiem i 3 mies na pierwszym roku wylądowałam w szpitalu. miałam mozliwosć wrócic i powtarzać rok.. ale, ze tak powiem.. "odkryłam" swoje powołanie i nie wyobrazam sobie studiować czegos innego niż psychologię. ta chemia od początku była takim czyms.. z braku laku, bo nie wiedziałąm co chce studiowac. studiujac chemie tez pracowałam. mialam zajecia 3 razy w tyg jedynie... więc bez problemu.

a ja mam zajęcia 5 dni w tygodniu. nie widzisz różnicy?

ok no to ty jestes w tej niekomfortowej sytuacji, ze masz labolatoria 6 razy w tygodniu od rana do nocy ( w co swoja droga ciezko mi uwierzyc) to musisz isc na te zaoczne. ja w tym roku miałam fartem wszystko co obowiązkowe jedynie w poniedziałki :D

ale jak masz zajęcia 5 dni w tygodniu to na pewno nie masz ich przez caly dzien.. (tak mi się wydaje) mozna gdzies pracowac na drugą zmiane. ja miałam owszem 3 dni w tygodniu, ale od 8 rano do 17.

;D poniedziałek 8-16 w tym od rana laborki i 2 ćwiczenia wtorek: 8 - 17 w tym 2laborki, 1 ćwiczenia, 1 wykład środa: 10-16 w tym 2laborki 2 ćwiczenia czwartek: 8-18 w tym laborka, 3 ćwiczenia, wykłady piątek: 8-14 w tym ćwiczenia i wykłady