Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.

Jakiej firmy kupiłyście wózek, pieluchy, kosmetyki dla niemowląt, butelki, itd.?

Polecane posty

Gość NO TO TAK:
1) WOZEK COSATTO SWIFT LITE 2) FOTELIK GRACO LOGICO 2) PIELUCHY PAMPERS, A TERAZ ZACZYNAM TESTOWAC WIELORAZOWKI 3) KOSMETYKI JOHNSON'S, HUGGIES I PENATEN 4) BUTLE CHICCO, TERAZ ROWNIEZ BIDON SIGG. SMOK CHICCO.

Gość Fffffffffffyyyyyyyy
1. Jaki kupiłyście wózek? Schwinn Hope 2. Jaki fotelik? Roemer First Class 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Lidl Toujours i Aldi Vibelle 3. Jakie kosmetyki? Buebchen, Rossmann Natural, Lidl Cien, Schlecker Babysmile 4. Jakie butelki, smoczki? Avent

Gość hyrhryry
1. Jaki kupiłyście wózek? X-lander X-run (lekkie, niezawodne w terenie) 2. Jaki fotelik? Maggie (pożyczony od znajomych i sprawdził się w trudnej sytuacji) 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Dada z Biedronki (testowałam wcześniej Huggies i Pampers ale nie przeszły prób pomyślnie, co do Dada, to nie wierzyłam chwalącym je znajomym, a potem sama zaczęła chwalić) 3. Jakie kosmetyki? Biały Jeleń (czyli markowe, szare mydło) do mycia, J&J jako krem, olej prafinowy, oliwa z oliwek 4. Jakie butelki, smoczki? Tommee Tippee (nieporęczne ale dziecko akurat z ich smoczków chce pić i z żadnych innych, gdybym nie odkryła Tommee Tippee, to by się chyba zagłodziło)

ostatnio na pewnej stronie internetowej przeglądałam testy jakie robiono kosmetykom pod kątem toksyczności składników. Jeśli chodzi o kosmetyki dla dzieci to najlepiej wypadła seria Bubchen i Babydream. Natomiast kosmetyki Johnsona wogóle nie powinny byc dopuszczone do sprzedaży.

1. Maxi cosi mura 4. 2. Maxi cosi cabrio fix. 3. Pampers, huggies. 4. Oilatum, nivea baby, chicco. 5. Avent.

Gość Ja mam bliźniaki i kupiłam
1 polski wózek Mikado Duet w czarnej tapicerce, z dwiema niezależnymi miękkimi gondolkami (jest łudząco podobny do Emmaljungi) :P 2 dwa Romery Baby-Safe ale już bez Isofixów, bo i bez nich kosztowały kosmiczne pieniądze :o 3 na początek kupiliśmy po jednej paczce Huggies, Rossmann Babydream i Bella Happy, żeby wypróbować które najlepiej służą (i o dziwo dobrze spisały się wszystkie trzy!) :) 4 kosmetyki przywieźliśmy sobie z Hiszpanii, głównie Armonia Bio Bebe, trochę Musteli i Suavinexu 5 butelki i smoczki przywieźliśmy sobie z wakacji z Hiszpanii - marki Suavinex bo się w nich dosłownie zakochałam (w życiu piękniejszych wzorów nie widziałam!) :D

Gość Ja mam bliźniaki i kupiłam
ad2 - szkoda tylko że nie można wpinać żadnych fotelików do naszego wózka :( jest to, przyznam, mega utrudnienie w codziennej krzątaninie i bieganinie

Gość Mama swojego synka
1 Polak Extreme Baby indywidualnie zaprojektowany (POLECAM!) 2 - 3 Pampers Premium Care (POLECAM!) 4 J&J Baby Naturals i Penaten Naturals (bardzo przyjemnie pachną) 5 Chicco

Gość Geuther Swing rosnące razem
Wózek: Crescent Diva zamawiany przez internet ze skandynawii (super!!! jak do tej pory /8 miesięcy/ absolutnie brak wad!) Fotelik: Mothercare Travel Tot (niska cena, całkiem niezła jakość wykonania, fantastyczna ochrona główki, lekki, da się wpiąć do adapterów naszego wózka, tylko trochę za mało ma wyściółki moim zdaniem ...mógłby być miększy pod pupą) Pieluchy: Bella Happy (niezmiennie od początku, polecam) i trochę eksperymentujemy z wielorazówkami Mothercare Smart Nappy (trzeba często zmieniać, niestety na noc się nie nadają) Kosmetyki: Babydream z Rossmanna (gorąco polecam!!! nasze ulubione to Extrasensitive, Natural z nagietkiem i Gute Nacht z lawendą) Smoczki: Baby Nova z okrągłą tarczą (silikonowy, kształt: wisienka) ale używany tylko na początku Butelki: Nuby profilowana z wąską szyjką (miałam też Canpol Lovi i Mothercare samosterylizujące z szerokimi szyjkami, ale jakoś nie podeszły dziecku ...nie to żeby były złe, a po prostu ono chyba woli tradycyjne wąskie smoczki) Nuby to dobry produkt (polecam!), tylko smoczki mogłyby mieć nieco dłuższe

Gość Geuther Swing rosnące razem

Gość 12334
1) Delti Cat 2) X-lander X-car 3) pieluchy Bella Happy, chustki Huggies 4) Carrefour Agir Bio, Ziajka, J&J 5) Mam

Gość umparumpa
wozek Jedo Bartatina Alu Freeline, czarno seledynowy pieluchy Toujours, glownie te wlasnie chustki Huggies, te ekonomiczne ogorkowe kosmetyki rozne, ostatnio Maziajki i Blubel z Ziaji bo juz dziecie dosc duze butelki i uspokajacze Canpol

Gość Fisher Price są
1. Jaki kupiłyście wózek? Akjax Alu-Smart (wersja bez pompowanych kół) 2. Jaki fotelik? Espiro Optima (grupa 0-1-2) 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Baby Land, Pul Minkee i inne podobne (wielorazówki) 3. Jakie kosmetyki? Różne, aktualnie Lidl Cien, Babydream, AA, Hipp, Nivea, Tesco 4. Jakie butelki, smoczki? Fisher-Price i Nuby (2 szerokie butelki Fishera, 1 szeroka Nuby, 4 smoczki uspokajające Fishera i 3 Nuby)

Gość rokibalboa
1. Jaki kupiłyście wózek? Navington, rama caravel plus siedzisko spacerówki 2. Jaki fotelik? x-car for navington w komplecie z wózkiem 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Pampers 3. Jakie kosmetyki? Oilatum nivea 4. Jakie butelki, smoczki? Tomee tippe, anatomiczna closer to nature ;-)

Gość oliwia88
ja mam dużo rzeczy z Tommee Tippe jakoś przypadła mi ta firma do gustu. Mają dobre rzeczy a zwłaszcza przekonałam się do ich butelek i smoczków. Polecam też filmik, który ostatnio znalazłam o butelkach i smoczkach. http://odpowiedzialnyrodzic.pl/p12,butelki_i_smoczki_antykolkowe_tommee_tippee.html

1.X-lander XA 2.Maxi Cosi 3. Pampers 4.La-Roche(syn był alergikiem) 5.Avent

Gość mama dwójki superdzieciaków
1. Emmaljunga Edge duo combi (drugie dziecko w nim jeździ) 2. Maxi Cosi CabrioFix (również drugie korzysta) 3. U pierwszego Pampers, Huggies, Happy. U drugiego Pampers i Dada jak na razie. 4. Oilatum na początek, zwykła wazelina, Alantan, Sudocrem, Nivea na każdą pogodę. Starszy - mydełko Klorane i Emolium balsam. 5. Starszy - TT i Avent (Avent lepszy), a u młodszej zdecydowanie dr Brown's, a uspokajacze wg mnie najlepsze Avent i Lovi.

Gość dla wiekszego smerfa
1 Easywalker 2 Graco 3 Babydream Eco, Babydream pieluchomajtki 4 Kajtek, On-line Kids, Bobini 5 niekapek Canpol

Gość Mamamamamama
Mothercare Trenton deluxe Niania Pampers active baby Johnson Tomme tippee

Gość rooooooooooooooooooooooo
Wozek TACO. Fotelik-z Biedronki, jak dziecko wyroslo to odkupilam uzywany z opcja rozlozenia na pollezaco. Pieluchy-sprawdzilam kazde i tylko Pampersy sie sprawdzily. Husteczki Dzidzius Cleanic a potem Dada z Biedronki. Kosmetyki- na poczatku mydlo dla niemowlat i oliwka, pozniej plyn i szampon Bambi.

Gość rooooooooooooooooooooooo
Butelki zwykle z silikonowymi smoczkami.

wózek x-lander fotelik maxi cosi pieluchy pampers kosmetyki Nivea butelek i smoczków nie używaliśmy wcale

Gość Duzo zależy od tego gdzie się
1 Queeny Freestyle 2 Maxi Cosi Citi 3 Rossmann 4 Bambino, Rossmann 5 Avent

Gość Duzo zależy od tego gdzie się
Quinny *

Gość gość
Wozek i fotelik - Tako Pieluchy-Pampersy Kosmetyki-Hipp Butelki-MAM (rewelacja), Avent, Lovi Smoczki-Lovi, Nuk

Gość gość
1. Quinny buzz a teraz quinny xtra zipp 2.nosidelko maxi cosi a teraz fotelik carateto 3.pampers 4. Nivea baby, chusteczki pampers 5. Avent

Gość gość
1. Jaki kupiłyście wózek? Navington Caravel 2. Jaki fotelik? Besafe Isi Go 2. Jakie wybrałyście pieluchy? Happy i Dada 3. Jakie kosmetyki? Hipp 4. Jakie butelki, smoczki? Butelki NUK First Choice z lateksowymi smoczkami, a uspokajacz silikonowy NUK Mai ciężko było zaakceptować inne butelki, więc stanęło na NUKu :-) Pozdrawiamy mamy

Gość gość
1. Wózek Anex Sport polskiej firmy 2. Fotel Kiddy Evolution Pro2 3. Pampers 4. Butelki i smoczki firmy Mam