Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaaudunia1989

Forum dla mam w Austrii :) NOWE :)

Polecane posty

Dziewczynki ale nie podajemy tu zadnych namiarow ani godziny spotkania ;) Podajcie tu ktoras maila to my podamy Wam numer gg i sie zgadamy ;)

Dziewczynki ale nie podajemy tu zadnych namiarow ani godziny spotkania ;) Podajcie maile to my podamy numery gg i sie zgadamy ;)

To ja potwierdzam ze to rzeczywiscie Ania bo rozmawialysmy przed chwila ;) Meldujcie sie kobietki, ktora tam ma ochote na piwko czy drinka ;)

To ja potwierdzam ze to rzeczywiscie Ania bo rozmawialysmy przed chwila ;) Meldujcie sie kobietki, ktora tam ma ochote na piwko czy drinka ;)

O Matko juz sie boje :)))) i ciesze sie strasznie................

Jest tu kto??? Niewiem jak Wy ale ja czekam na jutrzejsze spotkanie jak na boze narodzenie. Chyba se juz dzis na rozluznienie banie walne hehehehehh......moze mi szybciej zleci ;) Meldowac sie dziewczynki....Maliny to juz wiem ze beda.....Klaudunia, Paula i Kaja26 i kto tam jeszcze chce :D

Rozumiem, ze wszyscy wiedza gdzie, co i jak?

Gość kaja26ii
wiemy, jakosc sie odnajdziemy :-)

Gość klaudunia19893
a ja wlasnie sie od Maliny dowiedzialam i kombinuje kombinuje moze tez wpadne

Hello laski. Jak tam po wczoraj, zyjecie? No w takim ogromnym skladzie to sie jeszcze nie spotkalysmy. Super bylo ale na pol roku mam dosyc My z Marzenka dotarlysmy do domu ok 5 rano heheh. Kolejny raz moze uderzymy na ten lokal Maliny ;) Ale to za pol roku dopiero hehheh. Przypominam zeby nie podawac tu zadnych szczegolow ;) Zapisuje temat w ulubionych, jakbyscie cos organizowaly to mozna sie tu zgadac. Ok spadam nakarmic moja glodna rodzine ;)

a ja wstałam o 10, ale jakoś czułam się tak samo, zjadłam śniadanie i poszłam spać z Philippem, wstaliśmy po 14 i już jest lepiej:) było bardzo miło was poznać! mam nadzieję, że uda nam się nie raz gdzieś razem wybrać:) tylko bez Danieli:D

Gość klaaudunia1989 zapomnialam has
Hej , ja po spotkanku szlam rano do pracy i pozniej jeszcze wieczorem, dzisiaj sobie odespalam, super bylo ale knajpa gdzie sie wybralysmy z tej pierwszej mnie przerazila... te ubikacje itd... bleeee............. moze tylko takie okropne wrazenie zrobila i jak jest duzo ludzi jest przyjemniej ale ja chyba tam juz nie zawitam , nawet nie mam kiedy wkoncu kobieta pracujaca jestem hihihihi do tego jeszcze masa obowazkow i w wolnym czasie marze tylko o snie lub dluuugim spacerze. No i wiosna juz niedugo a ja jak pogoda... im lepsza tym lepszy mam humor i nikt ani nic nie moze mi go zepsuc, niedlugo zaczynam kursik, pozniej jakas szkolke, az sama sie podziwiam jak sie udalo mi z dolka wygrzebac i tak super z wszystkim poradzic. Ale czego sie nie robi dla swojego dziecka. eh.. ale to sobie tak wtracilam od siebie hah calusy dziewczyny

Hejka! Podzielam zdanie na temat knajpy :) Ja czulam sie jak zwykle fatalnie i obiadek rodzinny odwolalismy. Nie mialam mocy :) Ale fajnie bylo poznac nowe kolezanki i mam nadzieje, ze przy nastepnym spotkaniu frekwencja bedzie rownie udana albo i nawet lepsza. Klaudunia, podziwiam i tak trzymac :) Pozdrawiam

witam..superek ze spotkanko sie udalo!!!!!!!!!ja za pol roku jak Dagi napisala na bank bede :)...wredne chorobsko mnie dopadlo po polandzie i nie mialam ze wzgledu na goraczke checi najmniejszych isc...ale no do nastepnego raza:)!!!!!!!!!hehehee...ale przy takiej frekwencji no przepraszam co ja sie tlumacze......:)...... klaudunia szacunek jeju co sie stalo z ta wspaniala knajpa co zem w niej ostatni raz byla z wami??...nie wierze...2 razy jednak w tym samym lokalu nie przystoji...albo nie ta faza:)...hhehehehehe no to milego tygodnia zycze!!!!!!!!!!!!ja jednak ide do pracki bo tak po urlopie za dlugi chorobowy to niekoniecznie!!!!

Ania ale chodzi mi przede wszystkim tez o przeprowadzke bo dzis lub jutro dostane klucze od meiszkania nowego wiec ruszamy z remontami zeby na 1 kwietnia bylo wszystko wysmigane ;) A moze robimy jakas parapetowe u mnie? Dzieciaki sie u gory zamknie a my mozemy balowac do woli heheheh. Chociaz jeszcze to wszystko potrwa bo zanim sie umebluje i dopne na ostatni guzik to z pol roku potrwa ;) Co do wyjsc to mi wystarczy raz na kilka miesiecy. Ale wtedy daje czad....zreszta jak widzialyscie. Chociaz jak bylby koncert Systemu to Ania nawet jutro bym poszla ;) Spadam obrabiac chaupe, nie mam juz do niej serca. Najchetniej to siedzialabym juz na kartonach i czekala na przeprowadzke.

Gość ja to anka
paula odezwij sie na gg nie mam namiarow do ciebie zadnych

Podpisalam juz wszystkie ppaiery o mieszkanie takze najwazniejsze jest juz w rece :) Ania bylam dzis w Wiedniu i widzialam plakaty....dla mnie bomba. Korn tez lubie ale System do juz chyba od szkoly sredniej wiec ja tez jestem za. A gdzei to bedzie? Musze poszukac w necie jakis informacji o tym ;) Paulina no wlasnie melduj sie ;) I cala reszta tez.

Melduje sie:) kurde, ja tez nie mam zadnych namiarow na was, wiec podaje moje gg:5229393. Oj, w sobote bylo ciezko. Caly dzien zdychalam:) Ale trening czyni mistrzem wiec kiedy nastepna impreza?:)) Tylko lokal trzeba zmienic:)

Zyjecie? Bo ja juz resztka sil hehe. Remontujemy cala para a dziecmi i gotowaniem zajmuje sie moja mama. Gore juz skonczylismy, dzis zaczynamy dol. Mama nadzieje ze podnkoniec tyg. mozna sie bedzie przeprowadzac. Ania juz Cie kiedys pytalam ale teraz sprawa wyglada troche inaczej. Sonka 31 marca odchodzi z przedszkola. Co mam babeczkom kupic na pozegnanie? Paula czy ten Twoj numer gg poprawny podalas? Bo szukalam cie i nic nie znalazlam. No ale moze to dlatego ze ja gg mam na komorce wiec jakies beznadziejne jest. Spadam zawiesc Sonje do przedszkola i do roboty spowrotem.

Dagmara podalam dobry nr gg:) wspolczuje remontu i przeprowadzki. ja tez ostatnio to przechodzilam i mam nadzieje ze to juz ostatni raz:)

Gość fana999
Witam może możecie mi pomóc? Szukam pracy w Austrii w Grazu może wie któraś z was coś na ten temat? Proszę pomóżcie mi jeżeli możecie.

Gość do...oda du du...du..
witam....no forum imarlo!niestety smiercia nienaturalna...chyba...proponuje reaktywacje...:)... pozdrawiam

Gość aldona....
cheja dziewczyny...moze znacie jakas dziewczyne co by chciala w 1 tyg. stycznia 2012 zajac sie moim synkiem(dokladnie 3i pol dnia), bo przedszkole zamkniete a my chcemy urlop zaoszczedzic...piszciejakby co na mejla : malitta@gmx.at dzieki

Gość Aga22tka
Zapraszam do współpracy wszystkie chętne mamy www.fmgroupat.at/ Zapraszam serdecznie Kontakt ze mną:aga22tka@znajomi.pl gg:8017884 Zapraszam do polubienia mojego Fan Page:www.facebook.com/pages/Agata-Goszka/259187144137906?sk=app_208195102528120

moze jakies spotkanie zaczniemy planowac z okazji marcowego Dnia Kobiet?? ktos tu jeszcze zaglada:>??