Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd

Roznica wieku..czego w kobiecie szuka 30 latek?

Polecane posty

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd

Witam, miedzy mna a facetem z ktorym sie spotykam jest 9 lat roznice..ja 21, on 30. Czy taki zwiazek ma sens?? czego wkobiecie szuka facet w tym wieku..prosze o szczeosc bez wyglupow:) dziekuje i milego wieczoru.

Gość fghdfgrf
musisz być niezłą kurwą skoro sie za takim starym obejrzałaś.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
nikt nie doradzi:(

Gość fghdfgrf
haha ciesz się że nie odpisali. wszyscy uważają cię za takiego gównojada że szkoda nawet im czasu żeby po tobie pojechać :D po co z nim jesteś? przecież to dziadek w porównianiu do ciebie. jesteś brzydka? lecisz na kase?

no jasne, a czemu by nie? :) no gorzej jakby 9 lat różnicy pomiedzy 11 i 20 latkiem.

Gość baskov1
obrzydliwy wpis ten zwiazek ma szanse ale to zalezy miedzy noja zona i mna 6 lat róznicy isie rozjechało Ale to nie od różnicy wieku zależy To od dwojga ldzi zależy konkretnie ich charakterów i umiejętności zrozumienia siebie to chyba nie odkrywcze

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
A to juz nie twoj interes dlaczego mi sie spodobal. Pozdrawiam srodkowym palcem:)

Gość fghdfgrf
haha wsadź go sobie w dupe

Gość fghdfgrf
jak dla mnie 30 letni faceci są super. a ty jesteś jeszcze nieopierzonym gówniarzem. co ty dziecko wiesz o życiu? nic. smarkuli sie zachciało. ja mam 23 lata i wiem jaką pustkę masz w głowie. co ty mżesz zaoferowac takiemu facetowi? chyba tylko dupę

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Nie jestem znim tylko sie spotykam.. zacznijmy od tego. Dlatego ze jest przystojny co w ogole spowodowalo ze zaintersowalams ie nim.. a teraz okazuje sie ze i charakter mi odpowiada. Nie uwazam ze jest dziadkiem, jest przynajmniej bardziej dojrzaly emocjonalnie niz moi rowiesnicy... dla twojej wiadomosci nie narzekam an brak powodzenia i nei mam zamiaru wcale udowadniac jak wygladam. A co do kasy..to wcale nie ma kasy, an ktora bym poleciala..przeraszam za bledy i dziekuje za sensowne wypowiedzi... nie wszytskich oczywiscie. A tego nie kulturalnego pana mam zamiar wlasnie ignorowac..

fghdfgrf --> to, że Ty w wieku 21 lat miałaś pustkę w głowie i oferowałaś facetom tylko dupę nie znaczy, że każda tak ma:-O

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Chantalka dziekuje za obrone, ale najlepiej ignorujmy tego osobnika....

jhasdkjgasjdgbjasgd Jeśli chodzi o Twój problem to oczywiście uważam, że ten związek ma szanse jesli oboje macie dobre zamiary, jesteście wobec siebie szczerzy, a Twój partner nie wykorzystuje swojego doświadczenia i przewagi wiekowej przeciwko Tobie. Na pewno w wielu kwestiach nie będziecie się ze sobą zgadzac i często różnica wieku będzie dawać wam się we znaki, ale obopólna wyrozumiałość ulatwi sprawę. Pytasz czego 30 letni facet szuka u młodej dziewczyny...tego samego co u starszej i nie mam na myśli seksu. Ludzie są różni i nie ma co generalizować, czy wrzucać wszystkich do jednego wora. Sama najlepeij wiesz co czujesz i tym się kieruj a nie debilnymi ( w wiekszości) wypowiedziami na forum. Powodzenia.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Chantalka dziekuje za sensowna wypowiedz, duzo mi rozjasnilas..i naprawde dziekuje:* chyba sprobuje...wkoncu lepiej zalowac ze sie probowalo niz zalowac ze nic sie nie robilo... bede ostrozna:)

Nie próbuj na siłę się zmieniać, grać dorosłej itp...masz 21 lat i ciesz się tym, bo drugi raz tyle nie będziesz miała. Bądź sobą, a na pewno się wszystko uda. Pamiętaj, że faceci potrafią być podli;)

powyższa moja wypowiedź dotyczy mnie. ja bym tego szukał u kobiety 21-letniej. co nie znaczy, że 30-letnie kobiety nie mogą mieć apetycznego ciała. odpowiadam tylko autorce tematu. :)

Gość Dobrodziejka
Mysle ze ten zwiazek maj jak nawieksze szanse na bycie i przetrwanie.Taka roznica owszem nie mala ale tez nie duza.Mysle ze mezczyzna starszy o ladnych kilka latek jest bardziej wyrozumialy i opiekunczy.Pisze tak bo moja przyjaciolka tez jest w takim zwiazku., Jesli jednak jest uczucie i wzajemny szacunek to dziewczyno nie zastanawiaj sie .Rowiesnicy nie zawsze sa tacy jakich sobie wyobrazamy. Mysle ze 30 letni mezczyzna szuka u 21 latki przedewszystkim milosci i dobrego zwiazku.POzatym nie przesadzajmy 30 latek to jeszcze mlode ciacho wiec jesli odpowiada tobie to zycze powodzenia i naprawde caly ogrom szczescia i niesamowitej milosci.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
do agent_provocateur czy moglbys wyjasnic jaki to wlasnie rozum ma 30letnia kobieta. Ja uwazam sie za bardzo dojrzala jak na swoj wiek:) powaznie mysle o zyciu, pracuje, studiuje wiec nie opierniczam sie. Mam cele w zyciu do ktorych dąze malymi krokami:) umiem utrzymac dom i ugotowac gdyz przez kilka miesiecy w roku na mojej glowie jest utrzymanie domu:) mimo mlodego wieku nie szukam przygod..tylko powaznego zwiazku, gdybym miala odpowiedniego kandydata bylabym gotowa na zalozenie rodziny. Czy to malo ?? czy to nie bedzie pasowalo 30latkowi?

Rozumiem Cię autorko, ja równiż zawsze miałam dojrzalsze podejście do wielu spraw niż rówieśnicy. Zaraz po maturze zamieszkałam na swoim, w wieku 22 lat wzięłam ślub (ze starszym o 6 lat mężczyzną) ;) Niektórych życie po prostu doświadcza bardziej i szybciej muszą dorosnąć...podobnie jak niektóre 30 latki maja kompletne siano w głowie. Wię wiek...nie ma ABSOLUTNIE nic do rzeczy.

to tylko i wyłącznie zależy od Twojego 30sto latka. ;) mi by odpowiadała tak kobieta, czy ma 21, 18, czy 33 lata. chociaż trochę przedstawiłaś się jak kura domowa. a to nie na tym polega. ja odpowiadam za siebie. może ten Twój również będzie zadowolony z takiej kobiety, a może pragnie tylko 21- letniego ciała. 30-letnia kobieta ma to coś, czego nie ma 21-latka. magię. aurę. doświadczenie(niekoniecznie dobre) życiowe. myślę, że umie docenić faceta właśnie przez to doświadczenie swoje. umie się ubrać seksownie, nie pokazując nic. szyk, elegancja.. :) nie wszystkich 30sto latek to dotyczy of course.

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Chantalka, masz racje nie ma co przejmowac sie wiekiem tylko poprostu zaryzykowac, wiem wiem ze faceci potrafia byc podli, mimo mlodego wieku juz sie o tym przekonalam, dlatego bede ostrozna:)

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Tak samo jak nie kazda 21latka ubiera sie wyzywajaca i nie potrafi ubrac sie z klasa:) oraz adekwatnie do sytuacji:) sa wyjatki, uwierz mi...

wierzę Ci. tylko ile jest takich 21-letnich kobiet, a ile 30-letnich. takich które potrafią się ubrać seksownie spodobać się mężczyźnie, nie pokazując nic. ;)

Gość jhasdkjgasjdgbjasgd
Nie chce byc nie skromna, ale ja akurat naleze do takich:)

agent_provocateur ---autorka ma całe 9 lat do 30-stki, a w międzyczasie jeszcze zdąży być ponętną22-latką, seksowną 23-latką, piękną i zadbaną 24-latką, zabójczo uwodzicielską 25-latką, szanowaną i elegancką 26-latką, atrakcyjną 27-latką, szaloną 28-latką, wyuzdaną 29-latką i w końcu ryczącą trzydziechą:D Przed jej facetem stoi teraz ogrom mozliwości i mnóstwo do odkrycia;) A z taką 30 latką nawet w łóżku wszystko sprowadza się do powoli wdzierającej się w sypialniane progi rutyny;)

Ja pierdole ale się czepiacie jeśli kogoś się kocha to nie jest ważne ile ktoś ma lat a 9 lat różnicy to nie tak dużo jak by było ze 20 i więcej to można by sobie zadać pytanie dlaczego ona z nim się spotyka/jest ? Jak go kochasz to życzę powodzenia by z tego coś wyszło