Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly mostowska

Jakiej firmy kupujecie mleko, kaszki i sloiki?

Polecane posty

Gość lilly mostowska

Pytam, bo nie wiem po ktore siegnac... Takze komentarze mile widziane. A no i jeszcze jakie polecilybyscie mi chusteczki niemowlece i puder do pupy.

Mleka moje dziecko nie pije. Kaszki zazwyczaj nestle 9 owocow. Sloiczki-jesli juz to gerber, ale zwykle sama gotuje. Husteczki-zielone z tesco, puder-alantan.

Mleko pije Nan3 ale niedlugo bedzie Nestle Junior ale ogolnie mleka bardzo malo pije raczej kaszki dostaje zeby mleko dostarczyc bo nie chce mleka raz dziennie czasami w ogole tego mleka nie wypije Kaszki Nestle bobovity nie lubi. Obiadki jak juz je bo zazwyczaj mu gotuje ale gdy niema czasu to gerber lub hipp chusteczki pampers lub wetties niemieckie.

mleka nie pije kaszki - bebilon, hipp, humana - innych nie toleruje słoiczki - sama gotuję, ze słoiczków tylko owoce do kaszki (bo np zimą dobrej gruszki czy brzoskwinki nie znajdę, wiec daję słoiczkowe, latem dostaje zwykłe owoce) wszystkie jakie są. chusteczek nie używam (na wyjazdach mamy dada z biedronki) pudru nie używałam, zamiast niego mąka ziemniaczana świetnie się sprawdzała.

Gość coca-cola................
moja karmiona jest piersią więc mleka nie kupuję, deserki - bobovita, bobofrut lub gerber obiadki gotuję sama jogurty - dla niemowląt z bobovity pieluszki do popy - pampers puder u mnie zbędny miałam z rosmmana ale się nie przydał

Gość ashna
Mleko: Rossmann Babydream (od początku do teraz) Słoiki: Rossmann Babydream i domowe posiłki Kaszki: Rossmann Babydream i naturalne standardowe sklepowe kasze Chusteczki: Lidl Toujours i Tesco My Baby's Puder: Johnson's Baby Bedtime lawendowy

Mleko mam prosto od krowy i na nim gotuje kasze manne (mam w zapasie bebiko gdyby mleko nie dojechalo na czas) Kaszki bobo-vita, czasem mu daje na mleku modyf. Syn je to co my a wczesniej sama gotowalam i Tobie tez to radze , bo w sloikach jest sam syf. puder , byl w uzytku na poczatku (nivea baby) husteczki taki jakie akurat sa na promocji w realu. Nie polecam kupowac dady z biedronki bo u mojego syna powodowaly odparzenia. Tylko darujcie sobie stara spiewke o zmienianiu pileuchy bo to juz jest nuzace.

Gość ashna
Aj, zapomniałam: Soczki: Bobofrut

zamiast pudru do pupy niektore mamy zasypuja maka ziemniaczana.. ja nie stosowalam, ale moze i dziala... chusteczki mialam bubchen lub pampers mleko i kaszki nie pamietam, bo to dawno bylo a obiadki niestety ze sloiczkow hipp :)

Gość gfrgvg
mleko - hipp bio chusteczki - też hipp pieluszki - do roku pampers,później babydream kaszek - w ogóle,kupuje musli owocowe z milupy i to je na mleku krowim słoiki jak już kupuje to owoce - czasem hipp,nestle,bebivita zależy co w promocji :P puder nie używaliśmy ani razu w ogóle bo odparzeń brak

Gość gfrgvg
i nie bobovita tylko bebivita

Jagodaaa co sie goraczkujesz z tymi pampersami? Ja moja przebieram 4 razy dziennie, czescie nie ma sensu ( no chyba ze wali kupa za kupa :D ) bo malo sika i 1 sikniecia nie oplaca sie zmieniac, proste. Mleko: HIPP 2 plus Kaszka: Neste 8 zboz bez cukru Deser: Jesli juz to bobovita Obiad: Jesli juz to HIPP Bobovita Chusteczki: Pampers Clen&Play lub Pampers sensitiv PuderŁ Nie uyzwam, kremuje kremem Nivea p-odparzenia z cynkiem. Wsio :D

Gość Rebba ***
Mleko - najpierw pierś, potem Rossmann, teraz Hipp Słoiki - najpierw Rossmann i Hipp, teraz już tylko Hipp Chusteczki - najpierw Rossmann, teraz Toujours, po drodze były jeszcze Pampers i Penaten Puder - najpierw Rossmann, teraz Cien, po drodze był jeszcze Penaten

Moja córcia mleka modyfikowanego już nie pija, sama zrezygnowała, co zrobiłam to wylewałam, więc przestałam kupować. A piła bebilon. Kaszek też już prawie nie jje a jadła bob ovita i nestle, teraz gotuje manna na mleku zwykłym albo płatki kukurydziane. Słoiczki jak już jej dawałam to bobovita i hipp, ale jak masz czas to lepiej samej gotować. Teraz już je wszystko to co my. Czasem jej kupuje hipp musli z owocami lub coś podobnego jak jestem poza domem i zgłodnieje. Chusteczki pampers lub nivea, pudru nie używałam.

Mleko moje z piersi kaszki nestel tylko asza manna z owocami słoiczki gerber i bobovita zalezy co pudru nigdy nie używałam chusteczki: na poczatku pampers, potem nivea, teraz bobini albo bambino

Gość Paulina 36
Mleko Hipp Bio Kaszki Hipp i Babydream Słoiki Hipp Bio, Gerber Bio i Babydream Bio Chusteczki Dada Lavender, Dada Naturals i Babydream Natural Pudru nie stosuję

Gość Mama Janka
1-Enfamil H.A. Digest i Enfamil Premium 2-Hipp i Humana 3-Hipp 4-Huggies, Penaten i Hipp 5-Penaten

Gość fgdgfhhjkjh
mleczko bebiko papka (pieszczotliwie zwana kitem) bobovita sztuczny kupny przecier ;) bobovita chustki tesco i dada obsrajtuchy ;) tesco i dada wiecej grzechow nie pamitam :P

Mleko -Humanna.Po roku przeszłam na Nestle junior. kaszka -Nie chciał jeść. słoiki -bobovita,gerber,hip chusteczki - dzidziuś pudru nie używałam,smarowałam pupę sudocremem.

Gość xxxxxxyyy
mleko - na poczatku Aptamil, potem Nan - i chyba jeszcze jakies probowalam po drodze - nigdy nie lubila, duzo sie marnowalo i w wieku 6 mies. przestala pic jakiekolwiek mm - jogurty i zwykle mleko Sloiczki - raczej nie uzywam - je gotowane w domu , w sumie wszytskie sloiki sa porownywalne - Hipp jest b. gesty , mazisty, czasem dodaja sol :(, Bobovita jest za to bardzo rzadka, najlepszy jesli juz jest Gerber z serii Bio lub jesli masz gdzie kupic Holle - z gornej polki, ale bez zadnych zageszczaczy , smaki naprawde wyczuwalne i urozmaicone. Kaszki - Holle lub Nestle zdrowy brzuszek (bez cukru) , ale najczesciej to zwykle muesli (bez orzechow), owsianka, kasza jaglana Chusteczki - najrozniejsze (poza Pampersem i Bella - uczulaly) - Huggies sa niezle oraz te z Rossmanna - w zasadzie nie uzywam ich do pupy (ta myje pod kranem) tylko do przecierania raczek, buzi , zabawek itp. Pieluchy - Pampersy lub Huggies Krem do pupy - w pierwszych miesiacach Sudocrem, potem Bambino

Gość aaaaanie
nie wierze mleko krowie??? mąka ziemniaczana jako puder???? ŚREDNIOWIECZE!!!!! GŁUPIE LASKI

Gość fiorella fiorella
mleko: gerber kaszki: hipp, rossmann sloiczki: gerber, bobovita, hipp, puree warzywne nestle chusteczki: huggies i penaten pudru nie uzywam, tylko krem penaten

Gość fiorella fiorella
aaaa! i przede wszystkim staram sie polowac na sloiczki z rybami! szkoda tylko ze w tym kraju jest ich tak malo jak na lekarstwo :/

Gość kacha31krakow
mleko: bebilon comfort kaszki: bobovita sloiczki: gerber ,hipp i bobovity nie chce jesc chusteczki: pampers pieluchy:pampersy do kąpieli -emulsja Oilatum lub mydelko tez Oilatum krem zadko uzywam jak cos do tylko Sudocrem

Gość kacha31krakow
dokladnie ktos tam wyzej napisal ze te sloiczki hipp są bardzo geste -dziecku cięzko bylo przelknąć to jedzenie

Gość kacha31krakow
z rybami ostatnio kupowalam gerbera.