Gość Pokrzywa do włosów Napisano Czerwiec 25, 2010 Kupilam w sklepei zielarskim suszone ziola pokrzywy. Postanowilam , ze po kazdym myciu bede plukac wywarem z pokrzywy. Czy ktos stosowal te kuracje??? Jakie efekty beda????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 344 Napisano wtorek o 07:37 : ) z ciekawości zerknęłam na komentarze by spr czy tylko ja tak ten materiał odebrałam... faktycznie ciężko się skupić na tym o czym mówi .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanca🍃 0 Napisano 13 godzin temu Nie wiem, ale u siebie mam w okolicy dużo orzechów włoskich - w upał spróbuję się skąpo ubrać i pójdę zrywać liście do naparu. A gdy pojawią się pierwsze zielone orzechy - pójdę narwać do nalewki spirytusowej - tzw. orzechówki (na żołądek ; )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 344 Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, blanca napisał: Nie wiem, ale u siebie mam w okolicy dużo orzechów włoskich - w upał spróbuję się skąpo ubrać i pójdę zrywać liście do naparu. A gdy pojawią się pierwsze zielone orzechy - pójdę narwać do nalewki spirytusowej - tzw. orzechówki (na żołądek ; )) Z dawnych lat... jeszcze w czasach kolorowych czasopism liście orzecha były chyba polecane do przyciemniania włosów : ) chyba jako płukankę trzeba było stosować. Zobacz sobie ten serial, widziałam 3 odcinki i wg mnie fajny : ) opinie też nie są złe. Serial z napisami. https://www.filmweb.pl/serial/Bulgasal%3A+Nieśmiertelni-2021-10006659 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach