Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehtaktojest

N I E Ś M I A Ł O Ś Ć

Polecane posty

Gość dlaczegonie7
Czesc ktos radzil Ci wejscie = jestes zajebi*ty. .wszystkie twoje wypowiedzi trafiaja w sedno sprawy..

Gość ehtaktojest
W stany psychiczne wprowadzasz sie sam ainsztajnie, jest to spowodowane tym, ze porownujesz sie do innych jednostek spolecznych i to jest struktura kompleksu. Cecha charakteru BUAAHAHHA, a gdy sie rodzisz to gdzie siedzi ta niesmialosc w dupie czy w piecie ? Przypomne CI, ze zegnales sie juz z nami milion razy a Ty jak się urodziłes to już miałeś i wiedziałeś lub Twoi starzy wiedzieli jakie masz cechy charakteru? cechy charakteru nabywa się z wiekiem...!!!

Może jeszcze napisze, że fobia społeczna to też cecha charakteru :D Gość ma swoją mapę świata i za nic nie chce jej rozszerzyć. To jak w filmie Matrix gdzie Morfeusz mówi Neo, że większość ludzi jest do tego stopnia zależna od systemu, że zrobią wszystko w jego obronie.

Gość Czesc ktos radzil Ci wejscie
to chyba ty zeżarłeś wszystkie rozumy :D Ja po prostu czuje sie kompetentny w dziedzinie, ktora sie zajmuje ;) "Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać. " Cyceron.

"a Ty jak się urodziłes to już miałeś i wiedziałeś lub Twoi starzy wiedzieli jakie masz cechy charakteru? cechy charakteru nabywa się z wiekiem...!!!" A teraz wychodzi z Ciebie cham i prostak, bo nie potrafisz przyjąć krytyki.

I co z tego, że się je nabywa? To można się też ich pozbyć. M

Zeżarło posta. Mało to ludzi nawsadza ci głupot do głowy? Chesz być nieśmiałą ciapą? Chcesz się bać zagadać do kobiety do końca życia?

Gość ehtaktojest
Potrafie ale prostuje jego wypowiedz bo akurat w tym temacie nie miał racji!

cechy charakteru nabywa się z wiekiem...!!! Wiem o tym, jesli nie wyczules sarkazmu w wypowidzi o niesmialosci w dupie to juz nie wiem jak z Toba gadac ;) Niesmialosc jest kompleksem. Ceche, ktorej nie chcesz i nie potrafisz zmienic, a wynika ona z porownan pewnych do innych jednostek.

Gość ehtaktojest
Pewnie, że można się tego pozbyć, tylko trzeba ćiwczyć i ja o tym doskonale wiem.

To ty sie mylisz. Cały czas. Nie jesteś ekspertem od ludzkiej psychiki a podskakujesz.

Potrafie ale prostuje jego wypowiedz bo akurat w tym temacie nie miał racji! Nie potrafisz i do tego, nie znasz sie na zartach. dlaczegonie7 Dzieki :) po prostu wypowiadam sie na tematy, na ktore czuje sie kompetentny :)

Gość ehtaktojest
no sorry to zasmuce Cie...do nikogo się nie porównuje bo poprostu nie mam do kogo...a nawet jak bym miał to bym się nie porównywał...nie odgapiam od inncych...jestem indywidualista

Gość EMIL XXX
Czesc ktos radzil Ci wejscie- według Ciebie Derker jest spoko?, człowiek który każdemu kto ma problem wmawia ze nie ma już żadnych szans, że przegrał zycie, bo on ma tak samo- jest spoko!!! BYŁBY SPOKO gdyby te uwagi zachował dla siebie.

Darker to jajcarz a ty się spinasz jakbyś maił kij w dupie.

no sorry to zasmuce Cie...do nikogo się nie porównuje bo poprostu nie mam do kogo...a nawet jak bym miał to bym się nie porównywał...nie odgapiam od inncych...jestem indywidualista Ja o niebie Ty o gownie ehhhh :) czy porownywanie musi byc "odgapianiem" (uzywaj polskich slow, starczy smiechu z neologizmow i glupoty na dzisiaj :) ) Indywidualista :) takie madre slowo by wydac sie intrygujacym nieprawdaz :) Rzeczywiscie Jestes indywidualista... takim jakich wielu :) (jesli pojmujesz co mam na mysli)

Czesc ktos radzil Ci wejscie- według Ciebie Derker jest spoko?, człowiek który każdemu kto ma problem wmawia ze nie ma już żadnych szans, że przegrał zycie, bo on ma tak samo- jest spoko!!! BYŁBY SPOKO gdyby te uwagi zachował dla siebie. To, ze ma ze soba pewien problem, nie znaczy, ze nie moze byc spoko. Przyjmniej w moim subiektywnym odczuciu. Czlowiek to istota zlozona z wielu wad i zalet, ktore mozna modyfikowac :)

Gość EMIL XXX
Skoro to jajcarz to ok. Ciekawe co na to on sam by odpowiedział?

Gość ehtaktojest
odgapianie było odrębnym tematem...

odgapianie było odrębnym tematem... dobra, dobra nie tlumacz sie :) porownywanie do innnych jednostek jest czyms naturalnym. Kazdy w swoim zyciu mial tak, ze kiedy ogladal film pomyslal o cholera chialbym byc taki jak on... i to jest pewne porownanie. A kiedy w sklepie pojawia sie cuchy np. Jamesa Bonda (garniak) to po jego nalozeniu poczujesz sie pewniejszy siebie. Kiedy go zdejmiesz znow poczujesz sie przecietniakiem. To jest wlasnie struktura kompleksu. prosta jak drut. Co jest wykorzystywane caly czas.

Gość EMIL XXX
Czesc ktos radzil Ci wejscie- zgadza się można, szkoda tylko ze te wady wiecej krzywdy mogą uczynic niż pożytku.

Czesc ktos radzil Ci wejscie- zgadza się można, szkoda tylko ze te wady wiecej krzywdy mogą uczynic niż pożytku. Wlasnie dlatego, ze czynia szkode, nalezy je zwalczac, jak caly czas pisze, jest wiele metod do zwalczania tych wad.

"porownywanie do innnych jednostek jest czyms naturalnym. Kazdy w swoim zyciu mial tak, ze kiedy ogladal film pomyslal o cholera chialbym byc taki jak on... i to jest pewne porownanie. A kiedy w sklepie pojawia sie cuchy np. Jamesa Bonda (garniak) to po jego nalozeniu poczujesz sie pewniejszy siebie. Kiedy go zdejmiesz znow poczujesz sie przecietniakiem. " To się nazywa próżność. Jednakże warto mieć swoje autorytety i brać z nich przykład.

Gość EMIL XXX
Darker- szuka porady ten co ma problem, czy jest normalny? nie mnie to oceniac, a czy ten kto udziela porady na forum tez ma cos z głową?

Gość dlaczegonie7
Darker ma racje..nie wszystkie posty da się wziąć na poważnie.

To się nazywa próżność. Jednakże warto mieć swoje autorytety i brać z nich przykład. Jasne, ze tak MODELOWANIE, jest nierozerwalna cecha NLP, ale nie polega ono na smuceniu sie patrzac na to jaki jest nasz idol, ale na modeowaniu jego cech.

Gość EMIL XXX
Darker- ok- przyjmuje to ze robisz to jako jajcarz, tylko nie każdy temat jest prowokacją. Dobrej nocy.

dlaczegonie7 Pewnie, ze sie nie da wziac na powaznie postow na tym forum. Np. autor tego tematu pisal takie glupoty, ze na usta cisna mi sie slowa Federowicza : Glupcy sa genialni w niedorzecznosciach. Zaden medrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich glupota wymysli.